X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
Odpowiedz

Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)

Oceń ten wątek:
  • Rene Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czekamy na obchod lekarski może dziś wyjdziemy trzymajcie kciuki

Szczęśliwa Mamusia, inessa, kark zakamuflowany na maksa, Tinnera lubią tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2019, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark Pewnie tak ale to w końcu mój jedyny rodzic , oby tylko wszystko było dobrze .

Rene Mocno trzymam kciuki ✊✊✊✊ .

A ha nadal w dwupaku a wczoraj mój mąż wrócił dopiero o 20 z pracy 😤😤😤😤😤😡😡😡 , nawet słowem do niego się nie odezwałam a jak bym zaczęła rodzić to co , wszak szwagierka jest ale kto by mnie zawiózł do szpitala chyba że karetką bym pojechała . Dziś jeszcze mnie przepraszał 🙉🙊🙈 . Jutro już Piątek i wreszcie wizyta , a się mój Pan gin zdziwi że nadal nie urodziłam , może już w Sobotę po wizycie kierunek szpital oby .

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2019, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane!
    Szczesliwa Mamusia oby jednak cos samo sie ruszylo bez wywolywania!!!!
    Rene wspieram <3
    A cos Wam mowia o jakis podejrzeniach wogole?
    Ja za tydzien jade z corka do endokrynologa i zarazem pediatry i chorob przemian materii bo corka ma juz 16 miesiecy a mierzy ledwo 76 cm a waga jej skacze ale nie ma 10 kg choc przy tym wzroscie dobrze ze waga nie jest za duza.
    U nas znow dzis chlodno jest :(
    Chyba jednak lato bedzie deszczowe.
    Ale pochwale sie bo zaczna nam robic meble kuchenne pod wymiar bo nasza kuchnia ma dziwny ksztalt i krzywizny i na jednej sciane wielkie okno praktycznie na cala sciane. A jutro jestesmy zaproszeni na festyn rodzinny do przedszkola do ktorego od wrzesnia idzie Gabrys :) oraz mamy juz termin pierwszego zebrania dla rodzicow i spotkania integracyjnego dla 3 latkow.
    Pozdrawiam kazda z Was b.cieplo <3

Szczęśliwa Mamusia, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2019, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa Oby coś w końcu ruszyło , od rana jakoś brzuszek mi się bardzo napina , może dziś w moje imieniny będzie chciał wyjść ,
    nie pogniewam się o to na razie nic się nie dzieje obserwuję .

inessa, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2019, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zatem na Dzien Imienin zycze aby synek dzis zechcial wyjsc na druga strone brzuszka :)

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2019, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa dokładnie! Oby Dominik sprawił Ci dziś najlepszy prezent ze wszystkich 😉

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2019, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa , kark Nie dziękuję moje drogie 😘❤.

• Rene Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy wypis zaraz jedziemy do domu 🙂👍

Szczęśliwa Mamusia, Tinnera, pawojoszka, inessa, Lavendova, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2019, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje drogie czekam na męża i jedziemy na szpital, brzuszek coraz bardziej mnie boli jak na @ i mi sie napina.

Tinnera, pawojoszka, inessa, Lavendova, kark zakamuflowany na maksa, Rene lubią tę wiadomość

• Tinnera Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mamusia wrote:
    Moje drogie czekam na męża i jedziemy na szpital, brzuszek coraz bardziej mnie boli jak na @ i mi sie napina.

Czekamy na wieści 🤩🤩🤩

"Troszkę Nas Jest.."
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa Mamusia czyzby czyzby?? :D Daj znac!

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa no to żeś się doczekała . Najlepszego z okazji imienin i szybkiego ,lekkiego porodu . Czekamy na wieści.
    A no i dziś ma urodziny moja córka ,tak że mogę ci powiedzieć że fajne ,wrażliwe dzieci się rodzą tego dnia

inessa, kark zakamuflowany na maksa, Rene lubią tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pawojoszka wrote:
    Szczęśliwa no to żeś się doczekała . Najlepszego z okazji imienin i szybkiego ,lekkiego porodu . Czekamy na wieści.
    A no i dziś ma urodziny moja córka ,tak że mogę ci powiedzieć że fajne ,wrażliwe dzieci się rodzą tego dnia

Sto lat! :)

pawojoszka lubi tę wiadomość

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2019, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka, dziś pilnowałam 3 moich plus 3 znajomych dzieci. Do tego maluch w brzuchu i od razu pomyślałam o Tobie, że Ty za niedługo tak będziesz miała i taką gromadkę 😃
    A wogólę w jakim wieku masz dzieci ☺?

Szczęśliwa, czekamy na wieści 😊

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark Pawełek ma 12, Wojtuś prawie10 Asia dziś skończyła 8 ,Szymon 6,Patryk w październiku 3 Ula 15.05 skończyła rok. Kolejne maleństwo dostaniemy na gwiazdkę. Starszaki są już duże Paweł praktycznie sam sobie radzi , czasem zapyta o coś przy lekcjach,sam sobie organizuje czas żeby się wyrobić ,Wojtuś potrzebuje czasem żeby go przypilnować bo to cwaniak jest i leniuszek szuka tylko sposobu żeby nie musieć czegoś robić ale lubi gotować i opiekować się zwierzętami.Asia jest delikatna i wrażliwa,ciężko jej się przyzwyczaić po naszym powrocie,trochę ciągle jest zagubiona nie umie sobie radzić ze złośliwością dzieci w szkole. Ale jest bardzo troskliwą i delikatna lubi spędzać czas z młodszym rodzeństwem czasem jak jestem ciężko zajęta a któreś marudzi jest fajnie mieć taką pomocnicę.Szymon to jest żywioł wszędzie go pełno i aby wyżej i głośniej .Patryk to mój ksieciunio ma swoje rytuały ale jest przezabawny jak to dzieci w jego wieku . No a Ula to mała cwaniara da sobie radę w życiu. Zupełnie inaczej jest jak masz grupkę dzieci pod opieką a jak grupa żyje razem na codzien ,no i wiesz czego po kim możesz się spodziewać. Naprawdę nie odczuwam żeby szóstka dzieci
    (prawie siudemka 😁)to było coś strasznie ciężkiego część jest już duża ,prawie samodzielną dużo pomagają

kark zakamuflowany na maksa, Rene lubią tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2019, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka, bo tak jest 😉 Moich ogarnąć to pikuś, znam ich, wiem jak z nimi rozmawiać i czego się po nich spodziewać. Często od mam z 1 czy 2 dzieci słyszę "Jezu jak ty och ograniasz?!"
    Ale swoje to tak jak piszesz - nie odczuwa się tak jak grupki nawet widywanych na codzień 😊

• Laurka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzczesliwaMamusia ja wczesniej jakos nie doczytalam o Twoim tacie. Mam nadzieje, ze to niezlosliwe! Ja tez tak jak Kark mysle, ze nie chcieli Cie psychicznie obciazac. Jak ja bylam w pierwszej ciazy to mi rodzina iles miesiecy nie powiedziala, ze tata stracil prace.

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2019, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje drogie juz po mialam jednak cesarke ze względu na brak postępu nie uwiezycie Dominik wazy 5100 😱😱😱 nie wiem jak bym urodziła SN

Jagah, Lavendova, inessa, kark zakamuflowany na maksa, pawojoszka, Rene, Kleopatra lubią tę wiadomość

• Tinnera Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje drogie juz po mialam jednak cesarke ze względu na brak postępu nie uwiezycie Dominik wazy 5100 😱😱😱 nie wiem jak bym urodziła SN

Gratulacje Kochana😍😍😍 ale piękna waga 😍😍😍 ale superowo 😍😍😍

"Troszkę Nas Jest.."
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2019, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

😮😮😮 Gratulacje! Kiedy to sie stalo w ogole?? Caly dzien mialam wrazenie, ze na biezaco pisalas na forum 😜

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
‹‹ 187 188 189 190 191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ