Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykark Pewnie tak ale to w końcu mój jedyny rodzic , oby tylko wszystko było dobrze .
Rene Mocno trzymam kciuki ✊✊✊✊ .
A ha nadal w dwupaku a wczoraj mój mąż wrócił dopiero o 20 z pracy 😤😤😤😤😤😡😡😡 , nawet słowem do niego się nie odezwałam a jak bym zaczęła rodzić to co , wszak szwagierka jest ale kto by mnie zawiózł do szpitala chyba że karetką bym pojechała . Dziś jeszcze mnie przepraszał 🙉🙊🙈 . Jutro już Piątek i wreszcie wizyta , a się mój Pan gin zdziwi że nadal nie urodziłam , może już w Sobotę po wizycie kierunek szpital oby . -
nick nieaktualnyHej Kochane!
Szczesliwa Mamusia oby jednak cos samo sie ruszylo bez wywolywania!!!!
Rene wspieram
A cos Wam mowia o jakis podejrzeniach wogole?
Ja za tydzien jade z corka do endokrynologa i zarazem pediatry i chorob przemian materii bo corka ma juz 16 miesiecy a mierzy ledwo 76 cm a waga jej skacze ale nie ma 10 kg choc przy tym wzroscie dobrze ze waga nie jest za duza.
U nas znow dzis chlodno jest
Chyba jednak lato bedzie deszczowe.
Ale pochwale sie bo zaczna nam robic meble kuchenne pod wymiar bo nasza kuchnia ma dziwny ksztalt i krzywizny i na jednej sciane wielkie okno praktycznie na cala sciane. A jutro jestesmy zaproszeni na festyn rodzinny do przedszkola do ktorego od wrzesnia idzie Gabrys oraz mamy juz termin pierwszego zebrania dla rodzicow i spotkania integracyjnego dla 3 latkow.
Pozdrawiam kazda z Was b.cieploSzczęśliwa Mamusia, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa no to żeś się doczekała . Najlepszego z okazji imienin i szybkiego ,lekkiego porodu . Czekamy na wieści.
A no i dziś ma urodziny moja córka ,tak że mogę ci powiedzieć że fajne ,wrażliwe dzieci się rodzą tego dniainessa, kark zakamuflowany na maksa, Rene lubią tę wiadomość
-
pawojoszka wrote:Szczęśliwa no to żeś się doczekała . Najlepszego z okazji imienin i szybkiego ,lekkiego porodu . Czekamy na wieści.
A no i dziś ma urodziny moja córka ,tak że mogę ci powiedzieć że fajne ,wrażliwe dzieci się rodzą tego dnia
Sto lat!pawojoszka lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualny
-
Kark Pawełek ma 12, Wojtuś prawie10 Asia dziś skończyła 8 ,Szymon 6,Patryk w październiku 3 Ula 15.05 skończyła rok. Kolejne maleństwo dostaniemy na gwiazdkę. Starszaki są już duże Paweł praktycznie sam sobie radzi , czasem zapyta o coś przy lekcjach,sam sobie organizuje czas żeby się wyrobić ,Wojtuś potrzebuje czasem żeby go przypilnować bo to cwaniak jest i leniuszek szuka tylko sposobu żeby nie musieć czegoś robić ale lubi gotować i opiekować się zwierzętami.Asia jest delikatna i wrażliwa,ciężko jej się przyzwyczaić po naszym powrocie,trochę ciągle jest zagubiona nie umie sobie radzić ze złośliwością dzieci w szkole. Ale jest bardzo troskliwą i delikatna lubi spędzać czas z młodszym rodzeństwem czasem jak jestem ciężko zajęta a któreś marudzi jest fajnie mieć taką pomocnicę.Szymon to jest żywioł wszędzie go pełno i aby wyżej i głośniej .Patryk to mój ksieciunio ma swoje rytuały ale jest przezabawny jak to dzieci w jego wieku . No a Ula to mała cwaniara da sobie radę w życiu. Zupełnie inaczej jest jak masz grupkę dzieci pod opieką a jak grupa żyje razem na codzien ,no i wiesz czego po kim możesz się spodziewać. Naprawdę nie odczuwam żeby szóstka dzieci
(prawie siudemka 😁)to było coś strasznie ciężkiego część jest już duża ,prawie samodzielną dużo pomagająkark zakamuflowany na maksa, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPawojoszka, bo tak jest 😉 Moich ogarnąć to pikuś, znam ich, wiem jak z nimi rozmawiać i czego się po nich spodziewać. Często od mam z 1 czy 2 dzieci słyszę "Jezu jak ty och ograniasz?!"
Ale swoje to tak jak piszesz - nie odczuwa się tak jak grupki nawet widywanych na codzień 😊 -
SzczesliwaMamusia ja wczesniej jakos nie doczytalam o Twoim tacie. Mam nadzieje, ze to niezlosliwe! Ja tez tak jak Kark mysle, ze nie chcieli Cie psychicznie obciazac. Jak ja bylam w pierwszej ciazy to mi rodzina iles miesiecy nie powiedziala, ze tata stracil prace.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Moje drogie juz po mialam jednak cesarke ze względu na brak postępu nie uwiezycie Dominik wazy 5100 😱😱😱 nie wiem jak bym urodziła SN
Gratulacje Kochana😍😍😍 ale piękna waga 😍😍😍 ale superowo 😍😍😍Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
"Troszkę Nas Jest.." -
Szczęśliwa Mamusia wrote:Moje drogie juz po mialam jednak cesarke ze względu na brak postępu nie uwiezycie Dominik wazy 5100 😱😱😱 nie wiem jak bym urodziła SN
😮😮😮 Gratulacje! Kiedy to sie stalo w ogole?? Caly dzien mialam wrazenie, ze na biezaco pisalas na forum 😜Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya