X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
Odpowiedz

Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2019, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene Powodzenia 💪💪💪✊✊ , i bezpiecznej podróży 😊😘.

Kark Ja wiesz tym się nie przejmuję, tylko mnie to już wkurza że moja siostra wie lepiej ode mnie , jak mam tu pod nosem to na co mam jechać te 63 km i dziecko męczyć podróżą , a że jeszcze samochód nam coś się ciągle gasi to mam ryzykować że po drodze gdzieś nagle stanie już nie raz tak właśnie było , to moja ciąża i robię jak uważam .

I u nas tez ogórki w zeszły ciekawa jestem jak tam z marchewką będzie i truskawkami , wczoraj to tak lało że aż drogi były całe w wodzie masakra , a koło domu brata ciotecznego mojego męża tak podmyło, że aż dziury się zrobiły 😱😱😱 .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 11:07

kark zakamuflowany na maksa, Rene lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2019, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc KTG będę mieć nie co później o 18.00 jest strasznie dużo pacjentek , a ta Pani położna co byłam u niej poprzednio powiedziała mi że jest jednak od 14 do 20 we Wtorki i Czwartki , że nie potrzebnie tylko mnie w tej rejestracji zapisały na tą 13.00 bo wtedy przyjmuje tylko pacjentki od danego tam Pana gina więc tylko kłopotów narobiły niż pożytku no nic poczeka się do tej 18.00.

• Rene Autorytet

Wysłany: 21 maja 2019, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na ktg
    My już od 13 na oddziale jutro będa robić badania a i młode ma 38,1stopni po prostu super 😞oby to było tylko po szczepieniu a nie jakaś infekcja

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 21 maja 2019, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mamusia i jak tam ktg?

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Tinnera Autorytet

Wysłany: 21 maja 2019, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene a czemu Wy w szpitalu.
    Szczęśliwa Mama i jak?

"Troszkę Nas Jest.."
  • Rene Autorytet

Wysłany: 21 maja 2019, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera wrote:
    Rene a czemu Wy w szpitalu.
    Szczęśliwa Mama i jak?
    Mały ma mieć robione badania chcemy sprawdzić jaka jest przyczyna wolnego przyrostu wagi.
    Lek chyba przestaje już działać temp.idzie w górę :-(

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2019, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene, a ile synek waży?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2019, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa nie odpisuje, może na ktg coś wyszło 😊

Rene, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

• Rene Autorytet

Wysłany: 22 maja 2019, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark zakamuflowany na maksa wrote:
    Rene, a ile synek waży?
    8kg

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 22 maja 2019, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa nie odpisuje, może na ktg coś wyszło 😊
    Też tak pomyślałam że może coś ruszyło
    A my czekamy na badania

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 22 maja 2019, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene moi starsi oglądają.chcą być youtuberami i sami chcą nagrywać filmiki :) mają swoje ulubione subskrybcje na you tube które kontrokujemy :)
    Szczęśliwa mama kciuki!

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Rene Autorytet

Wysłany: 22 maja 2019, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra wrote:
    Rene moi starsi oglądają.chcą być youtuberami i sami chcą nagrywać filmiki :) mają swoje ulubione subskrybcje na you tube które kontrokujemy :)
    Szczęśliwa mama kciuki!
    Moja oprócz vita ogląda kanał pewnej długowłosej dziewczynki.

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2019, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    Też tak pomyślałam że może coś ruszyło
    A my czekamy na badania

Nic kompletnie nie ruszyło 😞🙈🙊🙉 .

Wczoraj to istne cyrki były na tym KTG najpierw się spóźniła dana Pani położna , potem z 3 razy papier do KTG przekładała 😤,
    i już się pisało i od początku musiała mnie podłączać za nim byliśmy w domu było po 20.00.

Skurczy zero , mały trochę ospały był to potrząsała brzuszkiem ,
    i potem ruszał sie jak szalony , pytała się ile mały waży itp itd , że jakby mały był słabo był dotleniony 😱😱😱 , a mój Pan gin zawsze mi mówi że wszystko jest oki , i czy czasami pępowina nie jest wokół szyji 😱😱😱😱 , nic o tym nie wiem i teraz mam stres czy tej pępowiny nie ma i czy rzeczywiście wszystkie parametry są oki , już myślałam że na szpital pojedziemy ale nie skierowała mnie ,
    skonsultowała to z takim Panem ginem i do domu jakby ruchy były rzadkie i wody odeszły to na szpital , jeszcze po brzuszku mnie dotykała i główka jest bardzo wysoko 🙈🙊🙉 powiedziała mi że raczej do Niedzieli nie urodzę , i się jakby załamałam no nic teraz czekam do Soboty mały cały czas się rusza .

A to moje KTG ze wczoraj

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/135df268070a.jpg

Okropna pogoda 🙈🙊🙉 , jeszcze na męża jestem zła jak osa gdyż sam wie że mogę w każdej chwili zacząć rodzić , to co On robi jedzie na montaż aż za Lublin 😤😤😤 , moja szwagierka jak coś ma prawo jazdy ale mają tylko jeden samochód , a jej maz teraz jakoś na rano ma do pracy więc lepiej niech juz Dominik cierpliwie poczeka do Niedzieli .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 10:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2019, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene, ale zwolnił w pewnym momecie czy dopiero niedawno? Może teraz od chodzenia/raczkowania itd zwolnił? U nas Kajtuś na roczek miał 9kg i to jeszcze było w siatce i było ok.

Jakie badania wam mają robić?

• Rene Autorytet

Wysłany: 22 maja 2019, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene, ale zwolnił w pewnym momecie czy dopiero niedawno? Może teraz od chodzenia/raczkowania itd zwolnił? U nas Kajtuś na roczek miał 9kg i to jeszcze było w siatce i było ok.

Jakie badania wam mają robić?
    Juz wcześniej byly problemy mały miał około 3 tyg. urodził się z waga 3850g.
    Badania krwi moczu kału, panel alergiczny jakieś chormony jonogram jakieś badania związane z glutenem, usg...

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2019, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ze wzrostem nie ma problemu?
    My się diagnozujemy od września 2016 😒 Właśnie zawiozłam do szpitala skierowania, gastrolog kolejny na sierpień, endokrynolog na wrzesień. Oby coś wreszcie ktoś wymyślił.

• Rene Autorytet

Wysłany: 22 maja 2019, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ze wzrostem nie ma problemu?
    My się diagnozujemy od września 2016 😒 Właśnie zawiozłam do szpitala skierowania, gastrolog kolejny na sierpień, endokrynolog na wrzesień. Oby coś wreszcie ktoś wymyślił.
    Że wzrostem jest na 3 centylu
    Trzymam kciuki oby coś się wyjaśniło. U nas nadzieja ze jutro wyjdziemy a wyniki które nie zdążą do jutra przyjść odbierzemy kiedy indziej bez sensu lezec tyle w szpitalu

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2019, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene, Kark Trzynam mocno kciuki aby wszystko było dobrze 😘 , i lekarze znaleźli przyczynę dlaczego tak jest .

Moje drogie jestem przybita , dziś dowiedziałam się od mojej siostry tej co jest w pierwszej ciąży , że tata miał zabieg klonoskopii miał opróżnianie jelita tata na nic się nie skarży nic go nie boli , i
    bada się regularnie normalnie funkcjonuje i załatwia swoje tam potrzeby , i okazało się że miał w jelicie aż 6 guzów 😱😱😱😱😢😢😢😢😢 , nie no pięknie tata ma 63 lata , trzeba czekać niestety aż trzy tygodnie na wynik .

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2019, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa może nie chciał was w ciąży denerwować tym, że coś boli albo ma problemy.
    Ja w ostatniej ciąży o tym, że babcia miała zawały i udar dowiedziałam się 2 tygodnie po fakcie, bo była konspiracja w rodzinie typu "Nie mówcie Karolince, bo się będzie martwić i jeszcze wcześniej urodzi" 😒

• Rene Autorytet

Wysłany: 22 maja 2019, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mamusia współczuję i trzymam kciuki za pomyślny wynik badań

A ja leżę na sali z bardzo fajna babeczka która ma 7 dzieci 🙂
    Leży z najmłodszym dzieckiem które ma 2,5 miesiąca

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 16:57

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
‹‹ 186 187 188 189 190 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ