Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa i jak sie czujecie??? Ale fajnooo..
Dziewczyny powiedzcie mi czy mam sie nie pokoic.. Po stosunku lekko różowa krew.. Ja już odchodzę od zmysłów. Dalej oczywiście nic ale juz mam stresa 😞 mialam małego krwiaczka ale nie miałam zalecenia bez współżycia i tak pierwszy raz i pewnie ost był bo ze stresu zejdę😞
"Troszkę Nas Jest.." -
Tinnera ja bym sie nie martwila. Jesli to jest tylko rozowy sluz a nie krwawienie jak na miesiaczke to na 100% od stosunku. Ja tez mialam raz wlasnie tak ok. 7 tygodnia. Bo wtedy wszystko tam zaczyna peczniec i jest mocniej ukrwione.
Tinnera lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka wrote:Tinnera ja bym sie nie martwila. Jesli to jest tylko rozowy sluz a nie krwawienie jak na miesiaczke to na 100% od stosunku. Ja tez mialam raz wlasnie tak ok. 7 tygodnia. Bo wtedy wszystko tam zaczyna peczniec i jest mocniej ukrwione.
Oby tak było.. Dzięki że odp 💗
"Troszkę Nas Jest.." -
nick nieaktualnyMam kochane czas to na piszę mały całą noc był u położnych pięknie jadł z cyca, więc tak wczoraj od rana coś mnie ćmiło potem przeszło i znowu zdąrzyłam obiad ugotować i po dziewczynki pójść i bóle brzucha były coraz częściej, i mi twardniał często mąż przyjechał z pracy dziecią jeść i do szpitala , ale papierów miałam do wypełnienia , badanie gin było a tam już rozwarcie na 3 palce i żniw pod KTG skurcze miałam nie rodzę golatne wody mi sie sączyły, potem pani położna dała mi cos na znieczulenie okropnie mnie bolała te skurcze mały miał cały czas główkę wysoko i nie było postępu przyszedł Pan doktor i robimy ciecie zaczęłam krwawić wiec szybko na stół wyraziłam zgodę na CC.Uspili mnie całkowicie pod narkozą byłam w szoku jak mi o wadze powiedzieli aż 5100 gram ma 64 cm długości 😱❤ ogólnie trochę rana mnie piekła i bolała , ale jest już dobrze cały czas leżę pewnie później małego mi przyniosą .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 09:59
Jagah, Lavendova, Tinnera, inessa, kark zakamuflowany na maksa, pawojoszka, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLavendova wrote:Mamusia gratulacje!!! Jezusie jaka waga! Mały gigancik! 😀😍😍😍 A ty nie miałaś problemów z cukrem? Dobrze się stało że cc zrobili, bierz przeciwbólowe leki żeby wrócić szybko do formy ☺️
Jak się czujesz?
Mialam robiony ten test na obciążenie trochę wyszło ponad normę mój Pan gin nic nie mówił na ten temat.
Laurka Tak jakoś nagle mnie wzięło i dobrze bo to czekanie było najgorsze -
nick nieaktualnySzczesliwa Mamusia wielkie Gratulacje
Synek Sliczny
Bierz leki p.bolowe i nie boj sie ruszac im szybciej wstaniesz i zaczniesz chodzic tym szybciej do normy wrocisz oczywiscie mowie tu po pierwszym wstaniu
A synek niezla waga dobrze,ze CC mialasmoje to tyle wazyly jak po 3 miesiace mialy hihi ale najwazniejsze,ze synek zdrowy
no i szybko Ci poszlo
zatem dostalas piekny prezent imieninowy
szybkiego powrotu do sil no i do domku
buziaczki dla Was
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLavendova wrote:Mamusia gratulacje!!! Jezusie jaka waga! Mały gigancik! 😀😍😍😍 A ty nie miałaś problemów z cukrem? Dobrze się stało że cc zrobili, bierz przeciwbólowe leki żeby wrócić szybko do formy ☺️
Jak się czujesz?
Ogólnie to dobrze sie czuje gorzej było ze wstaniem było mi nie dobrze i rana mnie ciągnęła szwy mam jeszcze później wstać.
Był obchód powiedzieli mi że była zamartwica i szybko podjęli decyzję o cięciu -
Szczesliwa gratulacje, niezlego byczka sobie uhodowalas! Dobrze ze szybko zareagowali z tym cc, dzieki temu synus w pore pojawil sie na swiecie i nie doszlo do niedotlenienia. Odpoczywaj i zbieraj sily, dziewczyny dobrze radza z ruchem, im szybciej bedziesz na chodzie tym szybciej dojdziesz do siebie, po cc pierwsza doba najgorsza, potem juz z gorki.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Mati 16.07.2009
-
nick nieaktualnySzczęśliwa gratulacje!
U mnie w ostatniej ciąży było też minimalnie ponad normę, ale decyzja była o skierownaiu do diabo. Na diecie córa miała 3.1, bez diety nawet nie chcę wiedzieć co by było, jak czytam wagę Dominika 😳Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa gratulacje,ja myślałam że mój Wojtuś był duży ale twój to gigant. Jedno mnie tylko zastanawia czemu nikt wcześniej nie zauważył że dziecko takie duże ,przecież to niebezpieczne . Lekarz robił USG sprawdzał przepływy i nie widział ? Dobrze że cc ci zrobili jakbyś rodziła naturalnie to dojście do siebie po takim porodzie jest długie i trudne .
kark zakamuflowany na maksa, inessa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Mnie też dziwi, że przy takim dużym dziecku nie było od razu skierowania do CC. Wg mnie ginekolog marny, skoro badania z cukru wyszły ponad normę to już powinien być sygnał do kontroli matki i dziecka, i diety. Naprawdę wielkie szczęscie, ze wyszło to CC i dziecko zdrowe, to najważniejsze
Iwona, jeszcze raz gratulacje :* To najlepszy prezent imieninowy
Szczęśliwa Mamusia, kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagah wrote:Mnie też dziwi, że przy takim dużym dziecku nie było od razu skierowania do CC. Wg mnie ginekolog marny, skoro badania z cukru wyszły ponad normę to już powinien być sygnał do kontroli matki i dziecka, i diety. Naprawdę wielkie szczęscie, ze wyszło to CC i dziecko zdrowe, to najważniejsze
Iwona, jeszcze raz gratulacje :* To najlepszy prezent imieninowy
Dziękuje kochana❤❤😘.
pawojoszka Ostatnio jak miałam USG to ważył 3400 nie pamiętam dokładnie w którym to tc było , zawsze badał przepływy i sluchaliśmy serca i nic po za tym . Mój Pan gin mówił że szykuje mi się dorodny chłopak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 13:37
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Moje drogie juz po mialam jednak cesarke ze względu na brak postępu nie uwiezycie Dominik wazy 5100 😱😱😱 nie wiem jak bym urodziła SN
Serdeczne gratulacje mocne uściski dla dzielnej mamy i synka 💖Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dawno mnie nie było
Przeleciałam kilka stron wstecz no i co mi się rzuciło w oczy PAWOJOSZKA GRATULUJĘ!!
Witam też nowe osoby
Szczęśliwa moje gratulacje
U nas w sumie bez nowości.. Walczymy z najstarszym o poprawę ocen ale słabo to widzę.. Jak miał poprawiać to nauczyciele strajkowali, a jak strajk się zakończył to wiecznie zastępstwa, bo nauczyciele na l4 szlag mnie już trafia i chyba przez to wszystko będzie powtarzał rok
Widziałam parę postów o samochodach, my mamy dwa 1 to Espace 3 z 97 roku, a drugie to Honda Accord z 96 roku. Ostatnio się zmieniłam z emkiem, bo wcześniej jeździłam Honda i jestem zadowolona
Zaczynam powoli Borysowi rozszerzać dietę. jadłam dzis jabłko i postanowiłam mu zetrzeć pierwsze łyżeczki to pluł, a później się cieszył i chciał jeszcze.
Chodzimy na rehabilitację do fizjoterapeuty ze względu na asymetrie i troszkę wzmożone napięcie w barkach. Mam nadzieję, że mu to pomoże, bo nie ma chęci się obracać z pleców na brzuszek i odwrotnie.
NA wkupne wrzucam zdjęcia :
[urlWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2019, 10:23
kark zakamuflowany na maksa, Rene, Szczęśliwa Mamusia, inessa, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie moja mama najmłodszy bart 4900g też sn. Ale ona wtedy przytyła 30kg, a patrząc na to, że cukru się wtedy nie badało to możliwe, że miała cukrzycę.
Na usg na porodówce wyszlo 3900, ale to było 25 lat temu 😅
Co do aut to my mamy aktualnie Forda Windstara 95r (7os), Peugeota 106 96r i Wołgę 83r. Ale Peugeota wymieniamy tak do pół roku na coś tak 2005r maks, Wołga idzie ba sprzedaż ☺Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość