Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
asia-ch wrote:Witam
Chciałam się przywitać z Wami.
Jestem już na ostatniej prostej, 37 tydzień. Czekamy na ósme maleństwo, na córeczkę Zosię. -
Tinnera jeszcze raz wroce do Twojego zdrowka....z tego co kojarze to jak mija 5 lat to medycyna traktuje jakby juz nie bylo tego obciazenia w sensie wlasnie stalej opieki onkologa?. Teraz tak sobie pomyslalam,ze jestes baaardzo silna kobieta Tinnera ...troche teraz po tym co napisalas zmienila mi sie perspektywa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 09:41
-
Witam nowe mamusie, gratulacje i spokojnych 9ciu miesięcy:*
A u nas odwrotnie. Ja się martwię "dużą"rodziną A wszyscy "o matko jak super. Ciesz się.gratulacje" ale co niektórzy pomyślą"no pincet plus działa" A ja mam w dupie to co inni myśląBasik83 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ja też mam 40.
Będzie u nas równo.Po 4 chłopców i dziewczyny.
Mam bliźniaki 17 letnie(syn i córka)
14 letnia córka (w styczniu 15)
10 letni syn
7 letni syn
4 letnie bliźniaki(syn i córka).
PixiDixi ciąza bliźniacza, szczególnie duża była ogromnym wyzwaniem dla mojego organizmu. Pamietam ze nie mogłam pod koniec chodzić. Teraz pojedyncza łatwiejsza. W każdej ciązy walczę z nadcisnieniem. Ogółnie myślę ze jest dobrze biorąc pod uwagę ile rzeczy muszę robić.
PixiDixi lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama -
asia-ch wrote:Ja też mam 40.
Będzie u nas równo.Po 4 chłopców i dziewczyny.
Mam bliźniaki 17 letnie(syn i córka)
14 letnia córka (w styczniu 15)
10 letni syn
7 letni syn
4 letnie bliźniaki(syn i córka).
PixiDixi ciąza bliźniacza, szczególnie duża była ogromnym wyzwaniem dla mojego organizmu. Pamietam ze nie mogłam pod koniec chodzić. Teraz pojedyncza łatwiejsza. W każdej ciązy walczę z nadcisnieniem. Ogółnie myślę ze jest dobrze biorąc pod uwagę ile rzeczy muszę robić. -
PixiDixi wrote:A to jasne...
Juz macie imie dla coreczki?
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
NiecierpliwaOna wrote:no właśnie, jakie macie imiona w domu, w planach?
U nas jest
Wojtuś - 2013
Kasia - 2015
i Kubuś 2016
Kinga-2007
Sylwia-2011
Adrian-2014
Damian-2016
widzę,że najmłodszych mamy w tym samym wieku:-)z którego miesiąca jest Twój Kubuś? -
NiecierpliwaOna wrote:No własnie nasz Pani gin powiedziała nam przy pierwszej ciąży, że z facecikami jest łatwiej - jak widac peniska, to go qidać, on jest i nie odpadnie, ale z dziewczynkami tak łatwo nie ma, bo to, że nie widać peniska wcale nie oznacza, że go tam nie ma
-
U nas Marysia -2015,Kasia-2008 i Maja -2006
Co do imion dla blizniakow to jeszcze nie myslelismy,maz marzy o chlopaku a ja cos czuje,ze beda nastepne 2 dziewczynki. Poki nie znamy plci nie ruszam tematu bo maz troche sfrustrowany,ze jest rodzynkiemRene lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:U nas Marysia -2015,Kasia-2008 i Maja -2006
Co do imion dla blizniakow to jeszcze nie myslelismy,maz marzy o chlopaku a ja cos czuje,ze beda nastepne 2 dziewczynki. Poki nie znamy plci nie ruszam tematu bo maz troche sfrustrowany,ze jest rodzynkiemPixiDixi lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:U nas Marysia -2015,Kasia-2008 i Maja -2006
Co do imion dla blizniakow to jeszcze nie myslelismy,maz marzy o chlopaku a ja cos czuje,ze beda nastepne 2 dziewczynki. Poki nie znamy plci nie ruszam tematu bo maz troche sfrustrowany,ze jest rodzynkiem
Moja Kasia - 20 maj 2015Rene lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019