X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
Odpowiedz

Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2019, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pawojoszka I jak tam co tam u Was 😊?.

• olka30 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2019, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego nie cierpię remontów. Ale u nas przeważyły względy ekonomiczne, naprawdę masę kasy przy budowie kosztuje robocizna, a że mąż sprytny to dużo zaoszczędziliśmy. Tyle że cały urlop i czas po pracy spędza na budowie :/ Teraz to już ani mi ani jemu to nie pasuje, ale cóż zrobić. Już niedługo :)

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Jagodzianka19 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2019, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka to konkretna kobietka się zapowiada 😁

Kark za to u Ciebie same kruszynki😊

olka30 lubi tę wiadomość

p19ue6hhr78s4yrb.png

Wysłany: 17 grudnia 2019, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2020, 12:58

p19ue6hhr78s4yrb.png

Wysłany: 17 grudnia 2019, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka jak sie czujesz? Maluszek juz po drugiej stronie brzucha?

tere-fere lubi tę wiadomość

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2019, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2019, 08:27

❤💙❤💙
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2019, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzieci 4000, 4200, 3450 i 3440 więc różnie 😂
    Kark my czasem chodzimy do znajomych na sylwka, oni też mają dzieci i my sobie siedzimy w jednym pokoju i gadamy a dzieci w drugim i szaleją. W kilka par się tak spotykamy. Po północy idziemy do domu.
    Z odrobaczeniem jak dziewczyny pisały, po ok 3 tyg trzeba powtórzyć.

Szczęśliwa Mamusia, tere-fere lubią tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • NiecierpliwaOna Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2019, 01:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My Sylwester w domu. Dzieciaki,zwłaszcza Wojtek już się nie mogą doczekać. I muszę Wam powiedzieć,że te "nasze" Sylwestry to chyba moje ulubione. Chlopaki w koszulkach,my w kieckach,ja pełny makijaż :) pikolo leje się strumieniami i wszystko co najgorsze na stole-chipsy,chrupy,żelki,muffiny i na prsegryzke kabanosy :) jutro odpalę kompa to Wam pokażę zdj z ostatniego Sylwka. Masakra :D

Wiecie,ja z roku na rok coraz leniwiej podchodzę do świąt. Pamiętam z dzieciństwa mycie okien,jeszcze mieliśmy takie skrzynkowe,tata musiał je rozkręcać,czyszczenie dywanów,szorowanie linoleum w kuchni. Cały jeden dzień to było mycie kryształów i szkliwa :) ciasto na łazanki schło porozkładane gdzieś po kanapach. Masakra! :) A teraz luzik. Sprzątam standardowo, jak co tydzień. Co z tego,że podłogi pomyje,jak jeszcze nie zdążę krzeseł ze stołu pościągać a już syf,jakby nigdy sprzątane nie było :) mój M.wiecznue zdziwiony,że ja zamiast iść spać,to wolę prasować,czy podłogę myć :D na sobotę planuje upiec miodownik i ciasteczka,w niedzielę byśmy je ozdabiali,potem ubrali choinkę, w poniedziałek posprzatać dom i może zrobię fasolę ze śliwkami i wtorek wigilia :)
    Święta z dzieciństwa kojarzą mi się z językami,poganianiem,pispieszaniem,z jakimś takim zamieszaniem. Teraz na luzie. Zrobię coś,to zrobię,nie to nie. Świat się nie zawali. Wolę żeby dzieci kojarzyły święta ze wspólnymi chwilami,a nie zalataną matka w kuchni. Dzisiaj popakowałam część prezentów, jutro ma być dostawą od dziadków. Słyszałam jak dzieciaki sievumaeialy,że zrobią nam laurki i pokładają do woreczków i dadzą do nich cukierki,a Kasia powiedziała,że ona dla mamy nawet 5 włoży :D

Szczęśliwa Mamusia, Aga9090, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
    Aniołek Bogusia <3 24.01.2018 <3 [*] 10 tc
    Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 klz9hdgexq2u0dlm.png

Wysłany: 18 grudnia 2019, 01:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W wagowo u nas 3950 (40 TC), 3000 (38 TC), 4100 (39 TC) i Twixy 2480 i 2850 (37+5)

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2019, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NiecierpliwaOna wrote:
    My Sylwester w domu. Dzieciaki,zwłaszcza Wojtek już się nie mogą doczekać. I muszę Wam powiedzieć,że te "nasze" Sylwestry to chyba moje ulubione. Chlopaki w koszulkach,my w kieckach,ja pełny makijaż :) pikolo leje się strumieniami i wszystko co najgorsze na stole-chipsy,chrupy,żelki,muffiny i na prsegryzke kabanosy :) jutro odpalę kompa to Wam pokażę zdj z ostatniego Sylwka. Masakra :D

Wiecie,ja z roku na rok coraz leniwiej podchodzę do świąt. Pamiętam z dzieciństwa mycie okien,jeszcze mieliśmy takie skrzynkowe,tata musiał je rozkręcać,czyszczenie dywanów,szorowanie linoleum w kuchni. Cały jeden dzień to było mycie kryształów i szkliwa :) ciasto na łazanki schło porozkładane gdzieś po kanapach. Masakra! :) A teraz luzik. Sprzątam standardowo, jak co tydzień. Co z tego,że podłogi pomyje,jak jeszcze nie zdążę krzeseł ze stołu pościągać a już syf,jakby nigdy sprzątane nie było :) mój M.wiecznue zdziwiony,że ja zamiast iść spać,to wolę prasować,czy podłogę myć :D na sobotę planuje upiec miodownik i ciasteczka,w niedzielę byśmy je ozdabiali,potem ubrali choinkę, w poniedziałek posprzatać dom i może zrobię fasolę ze śliwkami i wtorek wigilia :)
    Święta z dzieciństwa kojarzą mi się z językami,poganianiem,pispieszaniem,z jakimś takim zamieszaniem. Teraz na luzie. Zrobię coś,to zrobię,nie to nie. Świat się nie zawali. Wolę żeby dzieci kojarzyły święta ze wspólnymi chwilami,a nie zalataną matka w kuchni. Dzisiaj popakowałam część prezentów, jutro ma być dostawą od dziadków. Słyszałam jak dzieciaki sievumaeialy,że zrobią nam laurki i pokładają do woreczków i dadzą do nich cukierki,a Kasia powiedziała,że ona dla mamy nawet 5 włoży :D

Ja do Świąt to też tak na luzie i raczej z nich się nie cieszę tylko człowiek się na robi i po co na co chyba tylko po to aby potem było co jeść , sama pamiętam jak samemu robiło się łańcuchy z papieru kolorowego i ozdoby świąteczne wycinało się ,tak wszystko razem się robiło nawet na Dzień Zmarłych robiliśmy sami wiązanki a teraz wszystko minęło przepadło żeby chociaż ten śnieg był zima a tu mamy co roku wiosnę dziś u mnie 12 stopni a już 18 Grudnia 😊.
    Pogodziłam się z mężem on na prawdę ma szczęście że znoszę ten jego charakter 🙃 .

Jagodzianka19 lubi tę wiadomość

Wysłany: 18 grudnia 2019, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa ooo jakbym czytała o moim podejsciu do Świąt i porządków 😁

p19ue6hhr78s4yrb.png

Wysłany: 18 grudnia 2019, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my bedziemy miec gości, więc jakies 2 sałatki zrobie i 2 ciasta + ciasteczka. tradycyjnie u nas na Swieta robimy ciasteczka z wróżbą :) Obiad w pierwszy dzień Świąt to odgrzewana wgilia :D jedynie w drugi dzień coś trzeba upichcić. Luzik :)

A to ja i M. Sylwester 2018/2019 :D MAsakra :D uwielbiam to zdjęcie :D za każdym razem jestem, w szoku :D

e98eccacc22b.png

Pawojoszka, rozumiem, że zajeta estes całowaniem, karmieniem i tuleniem Synusia? :)

Szczęśliwa Mamusia, Jagodzianka19, Aga9090 lubią tę wiadomość

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2019, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa Pięknie wyglądacie i Ty moja droga wyglądałaś na prawdę przepięknie i ten brzusio ❤️❤️.

Też jestem ciekawa co tam u pawojoszki nic nie pisze , na grudniowym wątku 2019 przeczytałam że będzie mieć chyba dziś CC ich synek waży 4300 to kawał chłopa , jak to się mówi niech najlepiej ona nas o tym poinformuje mam nadzieję że się na mnie nie obrazi że napisałam o tym 🙃 .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 11:59

Natalia05, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2019, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa też poczytałam tam 😅😉

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2019, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też nie ma jakiegoś ciśnienia, dzień przed wigilia pięke ciasta i ciasteczka z dziećmi, wszystkie potrawy już szykuje by w wigilię tylko upiec rybę, podgrzać kapustę, barszcz i ziemniaki ugotować 😅pierwszy dzień świąt to odgrzewamy wszystko z wigilii, a w drugi dzień świąt rolady, modro kapusta i kluski śląskie 🙈a sprzątanie bez szaleństw

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 17:10

Szczęśliwa Mamusia, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2019, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Szczęśliwa też poczytałam tam 😅😉

Jak coś jesteśmy na bieżąco 🙃😝 " śledzimy " pawojoszkę .

Aga9090, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość

Wysłany: 18 grudnia 2019, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa piękny brzuszek miałaś 😊

p19ue6hhr78s4yrb.png

Wysłany: 18 grudnia 2019, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodzianka19 wrote:
    Niecierpliwa piękny brzuszek miałaś 😊
    Tak czekałam na CC,żeby wreszcie sobie przypomnieć jak wyglądają moje stopy,o reszcie nie wspomnę,a tu po cccwstahe a stóp nadal nie widać 😁 się śmiałam,że zrobiłam interes życia,bo wychodzę ze szpitala z dwójką noworodków a nadal "w ciąży" 😆

olka30, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
  • Tinnera Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2019, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny przepraszam że tak długo mnie nie bylo.. wytłumaczenia nie mam bo każda z nas wie ile to mamy pracy z naszymi dziećmi.
    Bardzo Was proszę o jakieś mini streszczenie co u Was bo nie jestem w stanie Was czytać ❤️
    Buziole ❤️

Szczęśliwa Mamusia, Aga9090 lubią tę wiadomość

"Troszkę Nas Jest.."
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2019, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2019, 08:27

❤💙❤💙
‹‹ 250 251 252 253 254 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ