Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pawojoszka szacun za ogarnianie 7ki! To że przez jakis czas nie będzie idealnie to nic sie nie stanie. Ważne byś szybko doszła do siebie i ta rana sie wygoiła. Oni dadzą sobie radę. A i wszyscy włącznie z mężem zaczną bardziej doceniać. Super,że maluszek bezproblemowy 😊 i oby tak pozostalo 😊 my tez jestesmy wielopielo 😁 całą 7ke miałaś na wielorazówkach?
-
Jagodzianka próbowałam tetry na najstarszym ale poległam,to bylo12 lat temu więc i realia wielo były inne ,pozatym Paweł miał skazę białkowa częste biegunki,my mieliśmy tylko Franię więc i zapieranie tego było trudne . Wróciłam do tematu przy Uli dzięki dziewczynie z forum pokazała ile jest teraz możliwości. Jesteśmy na tetrze i otulaczach bo to tanie i nieskomplikowane,wełna do mnie nie przemawia aio owszem ale swoje kosztuje więc odłożone na później jak budżet trochę odsapnie. Przymierzam się do małego ale jeszcze muszę poćwiczyć składanie w samolot bo trochę śmiesznie mi to wychodzi.
Aga tak właśnie też podejrzewam ten dren o tą sytuację bo to nawet z tej strony co był ,druga strona goi się ładnie ,no cóż najważniejsze że do przodu kiedyś w końcu się zagoiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2019, 21:17
Jagodzianka19, Aga9090, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Pawojoszka
My zaczynaliśmy 10 lat temu i dokladnie inne realia byly. Tez bez automatu ,maly alergik ,pieniedzy nie za wiele ,ale i wybor tez niewielki byl. Teraz mozna poszaleć, choc znow mi sie mały obesraniec trafił😉 to i tak teraz luz jest w porównaniu do tego co było kiedys 😉 -
Pawojoszka, najważniejsze,że ta ropa zeszła i zacznie się spokojnie goić. Dom i dzieci jeszcze zdążysz ogarnąć. Ferie są. Dla wszystkich może chociaż przez jakiś czas mąż będzie pamiętał ile pracy trzeba włożyć w "siedzenie w domu"Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Co stosujecie na tą ospę? Jak ja miałam ospę,to wyglądałam jak muchomir,a teraz dzieciom lekarz przepisał Heviran w tabletkach, Zyrtec w kroplach i kazał pryskać occtaniseptem. Koleżanka mi poleciła taka piankę,to jeszcze tym pryskam,ale żadnej maści nie mają. Kubuś w ogóle gole ma tylko z 5 krostek i to wszystko. Nic więcej nie wychodzi. Pewno e za jakiś czas znowu przejdzie ospeWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Doradźcie, na roczek Twixów jeden tort 26 cm średnicy? Na nim dwie świeczki, 2 kolory. Czy dwa torty po 18 cm średnicy? Będzie ok 20 dorosłych i 7 dzieci, powyżej 4 latWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Udanego Sylwestra i szczęśliwego Nowego roku! Coby nie był gorszy od obecnego
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa mi dali pudroderm . Patrykowi nie snarowalam boom Jul poszedł do lekarza jak ja wróciłam ze szpitala to w tedy on już był prawie po ospie . Dzisiaj wysypało Ule ,ale to normalnie z minuty na minutę ma tego coraz więcej. Akurat mój ma zwolnienie do dziś , pójdzie z nią do lekarza po nowym roku dostanie nowe.
Co do tortu to jak weźmiesz dwa małe to możesz wziąć inne smaki beda goście mieli wybór.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiecierpliwaOna wrote:Doradźcie, na roczek Twixów jeden tort 26 cm średnicy? Na nim dwie świeczki, 2 kolory. Czy dwa torty po 18 cm średnicy? Będzie ok 20 dorosłych i 7 dzieci, powyżej 4 lat
Wybierz dwa małe , dwa różne smaki i do wyboru do koloru 😊.
Co do ospy też stosowałam przy dzieciach pudocrem .
pawojoszka Kochana ja też miałam właśnie stan zapalny na ranie po CC , a wietrzyłam codziennie i psikałam i o przyplątało się , życzę Tobie abyś szybko do siebie doszła i żeby zagoiło Ci się to szybko mi to się paprało Bóg wie ile z dobre dwa miesiące .
Moje drogie z okazji zbliżającego się Nowego Roku życzę Wam aby był on lepszy od poprzedniego , aby przyniósł jak najwięcej zdrowia dla Was i waszych najbliższych 😘😊.
Szczęśliwego Nowego Roku 2020
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2019, 11:31
olka30, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie też biała maścią smarowali.
Szczęśliwa a ty też miałaś ten dren?
Mam nadzieję że u mnie szybciej to się zagoi ale jak widzę jaki ten stan zapalny jest rozlany to wcale nie jestem pewna czy u mnie też tak nie będzie się długo to paprac . Też brałaś antybiotyk i jak to tak długo się goiło to cały czas brałaś?
Wszystkiego dobrego w nowym roku ,dla tych ,które czekają na swoje maluchy ,szczęśliwego rozwiązania,dla nas wszystkich dużo cierpliwości
( najbardziej do naszych drugich połówek) radości ,zdrowia i pogodnych dni w naszych wyjątkowych i szalonych rodzinkach.Jagodzianka19, inessa, olka30 lubią tę wiadomość
-
Kochane idę spać Cała trójka dotrwała do północy. Obejrzeliśmy fajerwerki,wypiliśmy szampana a teraz wreszcie szykują się do spania. Padam na pysk. Takie imprezy,to już nie dla mnie
Macie rację z tymi tortami. Dzięki :*
A to kadr z dzisiejszego wieczoru
Dobranoc i szczęśliwego, nowego,przestępnego roku!Szczęśliwa Mamusia, pawojoszka, Jagodzianka19, inessa, olka30, Kleopatra, Laurka lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
nick nieaktualnypawojoszka wrote:Mnie też biała maścią smarowali.
Szczęśliwa a ty też miałaś ten dren?
Mam nadzieję że u mnie szybciej to się zagoi ale jak widzę jaki ten stan zapalny jest rozlany to wcale nie jestem pewna czy u mnie też tak nie będzie się długo to paprac . Też brałaś antybiotyk i jak to tak długo się goiło to cały czas brałaś?
Wszystkiego dobrego w nowym roku ,dla tych ,które czekają na swoje maluchy ,szczęśliwego rozwiązania,dla nas wszystkich dużo cierpliwości
( najbardziej do naszych drugich połówek) radości ,zdrowia i pogodnych dni w naszych wyjątkowych i szalonych rodzinkach.
Nie miałam żadnego drenu na ranie po CC jakaś cysta mi się zrobiła i w tej cyście była ropa mi to ciekło jak byłam na świątecznej opiece to sporo tego wycisnęli i do chirurga w trybie pilnym dostałam skierowanie mnie już tam nastraszyli że mogłabym i SEPSY dostać 😱 , i tak chodziłam z dobrych parę tygodni potem miałam opatrunki i chodziłam tak z miesiąc też miałam antybiotyk potem to już samo mi się to zagoiło a dziś nic tam nie ma .
I ja również życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku 😊.
Niecierpliwa Piękne zdjęcie wspaniale świętowaliście 😊 ,macie przecudną gromadkę ❤️.pawojoszka lubi tę wiadomość