X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
Odpowiedz

Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2020, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia05 wrote:
    Mamusia ja po tym rezonansie czulam sie tak samo. Spalam caly dzien taka bylam tym wykonczona. Okropne badanie przez ten halas. To teraz czekamy na wyniki, trzymam kciuki zeby to nic powaznego nie bylo. Moze rahabilitacja pomoze.

Nie dziękuję ❤️ to już wszystko zależy od wyniku rezonansu magnetycznego , mi sam neurolog mówił o rehabilitacji , ale tylko w domu będę mogła ją wykonywać na razie czekać na wyniku i to co neurolog powie same dwa dni stresu i niepewności .

Wczoraj jak jechaliśmy to omal że samochód w nas nie uderzył normalnie śmierć przeszła nam koło nosa 😱, my sobie jedziemy a tu nagle ktoś nas wymija no oki a tu tuż przed nim mały taki dostawczy jechał gdyby nie zjechał w ostatniej chwili , to by tamten uderzył w tył tego dostawczego i nam by się oberwało bo dzieliły nas milimetry .

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2020, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 09:06

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

• Jagodzianka19 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2020, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa dobrze ,że już badanie masz z głowy. Powiedz Ty do neurologa chodzisz prywatnie? Że tak szybko masz terminy? U nas nawet prywatnie czeka się i czeka...
    Z fizjoterapia to w sumie nie taka prosta sprawa. Bo w domu mało co można zrobić🙄 ale wiem wiem ,nie masz za bardzo jak jechać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2020, 22:47

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2020, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Stay wrote:
    Mamusia

Współczuje stresu na drodze :/ masakra nie raz jak Ci ludzie jeżdżą to glowa mala dobrze że wsyztsko okej

Trzymam kciuki za wyniki rezonansu. Oby byko okej !

Jak dzieciaki ? Zdrowe ?

Odpukać zdrowe 😊.

Jagodzianka Tak prywatnie bo na NFZ to się czeka Bóg jeden wie ile 😎😒.

Ja to mam jak coś na miejscu rehabilitację , ale nie mam dzieci z kim zostawić zaraz szkoła się zacznie dziewczynki różnie kończą ja sama je odbieram i zaprowadzam , a w domu a to obiad itp itd nie wiem sama kiedy znajdę czas na załóżmy rehabilitację , najlepiej to w Soboty jakbym chodziła bo mąż mój jest wtedy w domu .

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2020, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 21:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2020, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Stay wrote:
    Szczęśliwa

Przy dzieciakach to napewno trudno sie ogarnąć nie raz sama po sobie wiem,ale rehabilitacja jeśli ma być skuteczna to napewno regularna conajmniej 2-3 razy w tygodniu niestety.... Ale miejmy nadzieję że znajdzie się jakieś dobre rozwiązanie :)

Też mam taką nadzieję 😊.

_Stay lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2020, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mamusia wrote:
    Też mam taką nadzieję 😊.

Będzie dobrxe,przyjdzie czas będzie rada :)

Miłego dnia wszystkim!:)

P.s przyszły sportowe stanik i że smyka,super sa ! Reakcja córki bezcenna :) polecam te sportowe wyglądają po prostu jak mini koszulka ;)

Szczęśliwa Mamusia, Aga9090 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2020, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Stay wrote:
    Będzie dobrxe,przyjdzie czas będzie rada :)

Miłego dnia wszystkim!:)

P.s przyszły sportowe stanik i że smyka,super sa ! Reakcja córki bezcenna :) polecam te sportowe wyglądają po prostu jak mini koszulka ;)

Dziękuję 😊.

E to super 😊.

Dzwoniłam właśnie do danego gabinetu przychodni gdzie robiłam rezonans magnetyczny i co chyba dziś nie pojedziemy ☹️ , opisu jeszcze nie ma a dany lekarz dopiero o 15 przyjdzie , a za nim on się zapozna , za nim tą opinię wystawi to może się zejść wszak do 20 jest dany gabinet otwarty , oby dany doktor się wyrobił w czasie mam zadzwonić pomiędzy 17 i 18 oby jednak były te wyniki jutro muszę z nimi na 11.40 do neurologa iść .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 13:30

Wysłany: 20 stycznia 2020, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa są już wyniki?

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2020, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodzianka19 wrote:
    Szczęśliwa są już wyniki?

O 19.30 dopiero wczoraj wyniki odebrałam dziś mam neurologa i mi wyjaśni co i jak 😊 , bo ja nic z tego opisu nie rozumiem jest napisane że właśnie mam dyskopatię i przepuklinę przy kręgosłupie 🤔🤔🤔🤔 nie wiem co może to oznaczać , obejrzy opis i pytkę i się dowiem na pewno więcej o 11.40 mam wizytę , a za nim wejdę to i 12 może być zależy który numerek będę mieć tam wchodzi się według numerków jak coś postaram się dać Wam znać .

Jagodzianka19 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2020, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 18:32

Wysłany: 21 stycznia 2020, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa czekamy na jak najlepsze wieści 😊

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2020, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodzianka19 wrote:
    Szczęśliwa czekamy na jak najlepsze wieści 😊
    Nie dziękuję 😘

_Stay 😁😘

Dziękuję że mam od Was takie wsparcie ❤️.

_Stay lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2020, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 18:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2020, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Stay wrote:
    I jak po wizycie u neurologa ? Pozdrowionka !

Dopytuje bo chętnie się dowiem,sama mam problemy z kręgosłupem od wielu lat i Bede musiala iść ponownie pewnie najpierw na rtg bo mam problem z siadu wstac czasami :/ A ostatnie rtg i rezonans robilam 2 lata temu i o ile w rezonansu było ok to na rtg było skrzywienie kręgosłupa ale teraz mam wrażenie takiego ucisku i w porównaniu do wcześniej to chyba jest gorzej :/ i często męczą mnie zawroty glowy

Dziękuję za pamięć 😊.

No więc neurolog skierował mnie do specjalisty od rehabilitacji idę w ten Piątek i on mi powie jakie mam ćwiczenia stosować to dobry specjalista magister ,mam aż dwie przepukliny przy kręgosłupie , pokazał mi jak mam się schylać że jak coś w ogrodu pielić to na klęcząco , nie ma ogólnie tragedii i nie potrzeba operacji chyba że ból się nasili to mam się pokazać i skieruje mnie do neurochirurga , będę robić co tylko się da aby uniknąć operacji .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2020, 13:04

_Stay, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość

Wysłany: 22 stycznia 2020, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa dobrze,że wiesz w czym problem i możesz teraz działać. Trzymam kciuki by rehabilitacja była jak najbardziej skuteczna😊

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2020, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodzianka19 wrote:
    Szczęśliwa dobrze,że wiesz w czym problem i możesz teraz działać. Trzymam kciuki by rehabilitacja była jak najbardziej skuteczna😊

Nie dziękuję 😘.

Ja też mam taką nadzieję bo okropnie mnie plecy bolą 😒.

pawojoszka, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość

• tere-fere Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2020, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 14:55

❤💙❤💙
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2020, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2020, 12:01

❤💙❤💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2020, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark Wiem że może marne pocieszenie ja też myślałam że np dziewczynki nie zachorują na ospę a jednak zachorowały moje to duże były miały 3/4 lata .
    Może do pediatry zadzwoń i się zapytaj możliwe że łagodniej przejdzie ale nie znam się , mój Dominik nie był jeszcze szczepiony na ospę a jak byłam w aptece kupić takie końcówki / smoczki do butelki to jedna Pani właśnie pytała się o ospę i dana tam Pani farmaceutka jej powiedziała że szczepienie przeciwko ospie nie jest objęte takim ogólnym szczepieniem że to łączone szczepienie , a ile w tym prawdy jest co ta Pani farmaceutka mówiła to nie wiem ja to trzęsę się jak osika bo Ania nie chorowała jeszcze a tu mały nie szczepiony wolałabym aby przeszła jednak teraz za nim do przedszkola nie pójdzie gdyż potem będzie mieć duże zaległości ale ja sobie mówić mogę .

pawojoszka Co tam u Ciebie moja droga?, jak się czujesz ?.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 15:01

‹‹ 264 265 266 267 268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ