X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
Odpowiedz

Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2020, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2020, 19:55

Aga9090, tere-fere lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2020, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga ma 7 lat i nie uważam nic złego w kupieniu takiego topu czy jak tam zwał stanika sportowego, są bez zapięć, a podkoszulki w życiu by mi nie ubrała. W czym tu pokazanie seksualności, bo nie rozumie🤔 Kupiłam, bo wiem jak dzieci potrafią być złośliwe i się śmiać z innych. Na malowanie bym nie pozwoliła, sama się nie maluję tym bardziej one nie będą. Nie pozwolę także by się ubieraly jak te panie spod latarni😅
    I dodam, że tylko nosi w dniu kiedy ma wf

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2020, 20:47

_Stay, tere-fere lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2020, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Jagodzianka19 lubi tę wiadomość

• Jagodzianka19 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2020, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za szybko kasujecie posty 🙈

p19ue6hhr78s4yrb.png

Wysłany: 16 stycznia 2020, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U moich dzieci WDŻ prowadzi katecheta 🤦 także o ciele ,okresie i seksie się nie dowiedzą 😉

tere-fere, _Stay lubią tę wiadomość

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2020, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stay o to to to!!!!
    Młodsza chodzi do przedszkola i tam jest jedna "panienka" w grupie, dziennie w sukni, bo sukienka to nazwać nie można jakkby na bal szła, buty na małym obcasie, dziennie fryzura jakby do ślubu szła itd no to nie chce wiedzieć co będzie za kilka lat.. A ile już razy słyszałam co to za zabawki przynosi i zaraz moja chce też to wymyśla jakieś LOL Suprise, i inne dziwactwa, przecież to nawet ładne nie jest..

_Stay lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2020, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodzianka19 wrote:
    U moich dzieci WDŻ prowadzi katecheta 🤦 także o ciele ,okresie i seksie się nie dowiedzą 😉
    To chyba nie chce wiedzieć co się dowiedzą haha😂🙈

Wysłany: 16 stycznia 2020, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na staniki u nas jeszcze nie czas. Moja ma dopiero 5lat 😃 ale chętnie poczytam o takich tematach by być przygotowaną na zaś.
    W naszej szkole jak widzę te dziewczyny z 7,8 klas to rynce opadają jak są wymalowane i ubrane 😱 niektórym to się miejsca pomyliły i chyba nie wiedzą, że to szkoła 😉

Aga9090 lubi tę wiadomość

p19ue6hhr78s4yrb.png

Wysłany: 16 stycznia 2020, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okres dostałam w wieku 11lat. W czasach ,gdy nie miałam internetu 😃Moje miesiączki to 12-14dni ,baaardzo obfite i bolesne. Zdecydowanie wolę rodzic😉

tere-fere lubi tę wiadomość

p19ue6hhr78s4yrb.png

Wysłany: 16 stycznia 2020, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    To chyba nie chce wiedzieć co się dowiedzą haha😂🙈
    Ja też 😉

Aga9090 lubi tę wiadomość

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2020, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 16:23

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

❤💙❤💙
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2020, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 16:23

_Stay, Aga9090, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

❤💙❤💙

Wysłany: 16 stycznia 2020, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark dla mnie tragedia z tymi terminami na komunię. Starszemu musiałam w domu zrobić,bo miejsc nigdzie nie było. I myślałam,że młodszemu uda mi się znaleźć te 4 lata wcześniej,ale zapomnij, wszystko zajęte 🙄

Tak moi Harrego lubią. Ale urodziny w innych tematach mieli. Ostatnio Minecraft i Fortnite.

Szczęśliwa Mamusia, tere-fere lubią tę wiadomość

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2020, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wysłany: 17 stycznia 2020, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stay my rodzinnie uwielbiamy 😋 szkoda , że zapasy jagód tak szybko się kończą 😉

_Stay, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2020, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uwielbiam jagody i jagodzianki 😁 jak byłam mała to często z tatą chodziliśmy do lasu i zbieraliśmy jagody jeżyny , grzyby , piękne czasy .

Wczoraj noga mnie okropnie bolała faszeruje się czym tylko mogę i mam dość tych leków , co ja mam wziąć jak żaden lek nawet najmocniejszy mi nie pomaga ☹️, dobrze że jutro ten rezonans strasznie się boję mam na 12 ale to jedziemy samochodem z Dominikiem reszta dzieci zostanie w domu z sąsiadką .
    Martwię się o szwagierkę nie widziałam jej od msc nie wiem czy już urodziła , w domu jej nie widać ani koło domu przypuszczam że już 🤔 , jej mąż pracuje ( to brat cioteczny mojego męża ) na rano w domu jest koło 15 , ich synek jest u mamy tej mojej szwagierki ja niestety nie mam do nich numeru telefonu , a tego brata ciotecznego mojego męża ciężko w domu zastać , ja sama też nie mam jak pójść chociaż to kawałek może kiedy przy okazji go spotkam i się zapytam co i jak .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 13:57

Jagodzianka19 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2020, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa i jak?

• Laurka Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2020, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa a to Ty musisz sie wywiadywac az?? To chyba oni sie powinni rodzinie pochwalic.

Kasia jak u Ciebie?

Szczęśliwa Mamusia, tere-fere lubią tę wiadomość

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2020, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 09:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2020, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laurka wrote:
    Szczesliwa a to Ty musisz sie wywiadywac az?? To chyba oni sie powinni rodzinie pochwalic.

Kasia jak u Ciebie?

Jak moja szwagierka urodziła swoje pierwsze dziecko to dopiero , w Październiku o tym się dowiedziałam a 28 Września urodziła 😎.

Nie dowiedziałam się nic bo nie mam nawet kiedy sama ich odwiedzić , a męża mojej szwagierki to żadko co widzę głównie jak jeździ autem do pracy , z daleka macha ręką i tyle teraz będzie mieć na południe do pracy , i tak z nim się nie zobaczę bo dzieci mają ferie zimowe a potem będzie mieć nocki i tak w koło Macieju 😎😎😎.

Aga Nie miałam czasu aby wczoraj do Was wpaść po samym rezonansie to czułam się jakbym na karuzeli była , przykryli mnie kocem , musiałam rozebrać się do samych majtek , zero biustonosza i metalowych rzeczy , nawet jak miałam słuchawki i słuchałam muzyki to wszystko słyszałam ten hałas jak rezonans chodził , otrzymałam wyniki na płytce sam opis odbiorę osobiście a to dopiero jutro dobrze że to do 20 czynne to będę mogła z mężem pojechać , najwyżej weźmiemy Dominika i Anię a reszta dzieci dziewczynki z Grzesiem zostaną wszystkiego dowiem się jutro z opisu , neurologa mam dopiero w ten Wtorek o 11.40 ciekawa jestem co powie siedzę jak na bombie strasznie się boję tego wyniku .

_Stay Dziękuję za pozdrowienia 😘😊.

‹‹ 263 264 265 266 267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ