Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKinga ma 7 lat i nie uważam nic złego w kupieniu takiego topu czy jak tam zwał stanika sportowego, są bez zapięć, a podkoszulki w życiu by mi nie ubrała. W czym tu pokazanie seksualności, bo nie rozumie🤔 Kupiłam, bo wiem jak dzieci potrafią być złośliwe i się śmiać z innych. Na malowanie bym nie pozwoliła, sama się nie maluję tym bardziej one nie będą. Nie pozwolę także by się ubieraly jak te panie spod latarni😅
I dodam, że tylko nosi w dniu kiedy ma wfWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2020, 20:47
_Stay, tere-fere lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStay o to to to!!!!
Młodsza chodzi do przedszkola i tam jest jedna "panienka" w grupie, dziennie w sukni, bo sukienka to nazwać nie można jakkby na bal szła, buty na małym obcasie, dziennie fryzura jakby do ślubu szła itd no to nie chce wiedzieć co będzie za kilka lat.. A ile już razy słyszałam co to za zabawki przynosi i zaraz moja chce też to wymyśla jakieś LOL Suprise, i inne dziwactwa, przecież to nawet ładne nie jest.._Stay lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na staniki u nas jeszcze nie czas. Moja ma dopiero 5lat 😃 ale chętnie poczytam o takich tematach by być przygotowaną na zaś.
W naszej szkole jak widzę te dziewczyny z 7,8 klas to rynce opadają jak są wymalowane i ubrane 😱 niektórym to się miejsca pomyliły i chyba nie wiedzą, że to szkoła 😉Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Kark dla mnie tragedia z tymi terminami na komunię. Starszemu musiałam w domu zrobić,bo miejsc nigdzie nie było. I myślałam,że młodszemu uda mi się znaleźć te 4 lata wcześniej,ale zapomnij, wszystko zajęte 🙄
Tak moi Harrego lubią. Ale urodziny w innych tematach mieli. Ostatnio Minecraft i Fortnite.Szczęśliwa Mamusia, tere-fere lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też uwielbiam jagody i jagodzianki 😁 jak byłam mała to często z tatą chodziliśmy do lasu i zbieraliśmy jagody jeżyny , grzyby , piękne czasy .
Wczoraj noga mnie okropnie bolała faszeruje się czym tylko mogę i mam dość tych leków , co ja mam wziąć jak żaden lek nawet najmocniejszy mi nie pomaga ☹️, dobrze że jutro ten rezonans strasznie się boję mam na 12 ale to jedziemy samochodem z Dominikiem reszta dzieci zostanie w domu z sąsiadką .
Martwię się o szwagierkę nie widziałam jej od msc nie wiem czy już urodziła , w domu jej nie widać ani koło domu przypuszczam że już 🤔 , jej mąż pracuje ( to brat cioteczny mojego męża ) na rano w domu jest koło 15 , ich synek jest u mamy tej mojej szwagierki ja niestety nie mam do nich numeru telefonu , a tego brata ciotecznego mojego męża ciężko w domu zastać , ja sama też nie mam jak pójść chociaż to kawałek może kiedy przy okazji go spotkam i się zapytam co i jak .Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 13:57
Jagodzianka19 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaurka wrote:Szczesliwa a to Ty musisz sie wywiadywac az?? To chyba oni sie powinni rodzinie pochwalic.
Kasia jak u Ciebie?
Jak moja szwagierka urodziła swoje pierwsze dziecko to dopiero , w Październiku o tym się dowiedziałam a 28 Września urodziła 😎.
Nie dowiedziałam się nic bo nie mam nawet kiedy sama ich odwiedzić , a męża mojej szwagierki to żadko co widzę głównie jak jeździ autem do pracy , z daleka macha ręką i tyle teraz będzie mieć na południe do pracy , i tak z nim się nie zobaczę bo dzieci mają ferie zimowe a potem będzie mieć nocki i tak w koło Macieju 😎😎😎.
Aga Nie miałam czasu aby wczoraj do Was wpaść po samym rezonansie to czułam się jakbym na karuzeli była , przykryli mnie kocem , musiałam rozebrać się do samych majtek , zero biustonosza i metalowych rzeczy , nawet jak miałam słuchawki i słuchałam muzyki to wszystko słyszałam ten hałas jak rezonans chodził , otrzymałam wyniki na płytce sam opis odbiorę osobiście a to dopiero jutro dobrze że to do 20 czynne to będę mogła z mężem pojechać , najwyżej weźmiemy Dominika i Anię a reszta dzieci dziewczynki z Grzesiem zostaną wszystkiego dowiem się jutro z opisu , neurologa mam dopiero w ten Wtorek o 11.40 ciekawa jestem co powie siedzę jak na bombie strasznie się boję tego wyniku .
_Stay Dziękuję za pozdrowienia 😘😊.