X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
Odpowiedz

Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2020, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2020, 19:55

Aga9090, tere-fere lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2020, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga ma 7 lat i nie uważam nic złego w kupieniu takiego topu czy jak tam zwał stanika sportowego, są bez zapięć, a podkoszulki w życiu by mi nie ubrała. W czym tu pokazanie seksualności, bo nie rozumie🤔 Kupiłam, bo wiem jak dzieci potrafią być złośliwe i się śmiać z innych. Na malowanie bym nie pozwoliła, sama się nie maluję tym bardziej one nie będą. Nie pozwolę także by się ubieraly jak te panie spod latarni😅
    I dodam, że tylko nosi w dniu kiedy ma wf

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2020, 20:47

_Stay, tere-fere lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2020, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Jagodzianka19 lubi tę wiadomość

• Jagodzianka19 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2020, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za szybko kasujecie posty 🙈

p19ue6hhr78s4yrb.png

Wysłany: 16 stycznia 2020, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U moich dzieci WDŻ prowadzi katecheta 🤦 także o ciele ,okresie i seksie się nie dowiedzą 😉

tere-fere, _Stay lubią tę wiadomość

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2020, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stay o to to to!!!!
    Młodsza chodzi do przedszkola i tam jest jedna "panienka" w grupie, dziennie w sukni, bo sukienka to nazwać nie można jakkby na bal szła, buty na małym obcasie, dziennie fryzura jakby do ślubu szła itd no to nie chce wiedzieć co będzie za kilka lat.. A ile już razy słyszałam co to za zabawki przynosi i zaraz moja chce też to wymyśla jakieś LOL Suprise, i inne dziwactwa, przecież to nawet ładne nie jest..

_Stay lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2020, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodzianka19 wrote:
    U moich dzieci WDŻ prowadzi katecheta 🤦 także o ciele ,okresie i seksie się nie dowiedzą 😉
    To chyba nie chce wiedzieć co się dowiedzą haha😂🙈

Wysłany: 16 stycznia 2020, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na staniki u nas jeszcze nie czas. Moja ma dopiero 5lat 😃 ale chętnie poczytam o takich tematach by być przygotowaną na zaś.
    W naszej szkole jak widzę te dziewczyny z 7,8 klas to rynce opadają jak są wymalowane i ubrane 😱 niektórym to się miejsca pomyliły i chyba nie wiedzą, że to szkoła 😉

Aga9090 lubi tę wiadomość

p19ue6hhr78s4yrb.png

Wysłany: 16 stycznia 2020, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okres dostałam w wieku 11lat. W czasach ,gdy nie miałam internetu 😃Moje miesiączki to 12-14dni ,baaardzo obfite i bolesne. Zdecydowanie wolę rodzic😉

tere-fere lubi tę wiadomość

p19ue6hhr78s4yrb.png

Wysłany: 16 stycznia 2020, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    To chyba nie chce wiedzieć co się dowiedzą haha😂🙈
    Ja też 😉

Aga9090 lubi tę wiadomość

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2020, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 16:23

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

❤💙❤💙
  • tere-fere Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2020, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 16:23

_Stay, Aga9090, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

❤💙❤💙

Wysłany: 16 stycznia 2020, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark dla mnie tragedia z tymi terminami na komunię. Starszemu musiałam w domu zrobić,bo miejsc nigdzie nie było. I myślałam,że młodszemu uda mi się znaleźć te 4 lata wcześniej,ale zapomnij, wszystko zajęte 🙄

Tak moi Harrego lubią. Ale urodziny w innych tematach mieli. Ostatnio Minecraft i Fortnite.

Szczęśliwa Mamusia, tere-fere lubią tę wiadomość

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2020, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wysłany: 17 stycznia 2020, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stay my rodzinnie uwielbiamy 😋 szkoda , że zapasy jagód tak szybko się kończą 😉

_Stay, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2020, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uwielbiam jagody i jagodzianki 😁 jak byłam mała to często z tatą chodziliśmy do lasu i zbieraliśmy jagody jeżyny , grzyby , piękne czasy .

Wczoraj noga mnie okropnie bolała faszeruje się czym tylko mogę i mam dość tych leków , co ja mam wziąć jak żaden lek nawet najmocniejszy mi nie pomaga ☹️, dobrze że jutro ten rezonans strasznie się boję mam na 12 ale to jedziemy samochodem z Dominikiem reszta dzieci zostanie w domu z sąsiadką .
    Martwię się o szwagierkę nie widziałam jej od msc nie wiem czy już urodziła , w domu jej nie widać ani koło domu przypuszczam że już 🤔 , jej mąż pracuje ( to brat cioteczny mojego męża ) na rano w domu jest koło 15 , ich synek jest u mamy tej mojej szwagierki ja niestety nie mam do nich numeru telefonu , a tego brata ciotecznego mojego męża ciężko w domu zastać , ja sama też nie mam jak pójść chociaż to kawałek może kiedy przy okazji go spotkam i się zapytam co i jak .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 13:57

Jagodzianka19 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2020, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa i jak?

• Laurka Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2020, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa a to Ty musisz sie wywiadywac az?? To chyba oni sie powinni rodzinie pochwalic.

Kasia jak u Ciebie?

Szczęśliwa Mamusia, tere-fere lubią tę wiadomość

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2020, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 09:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2020, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laurka wrote:
    Szczesliwa a to Ty musisz sie wywiadywac az?? To chyba oni sie powinni rodzinie pochwalic.

Kasia jak u Ciebie?

Jak moja szwagierka urodziła swoje pierwsze dziecko to dopiero , w Październiku o tym się dowiedziałam a 28 Września urodziła 😎.

Nie dowiedziałam się nic bo nie mam nawet kiedy sama ich odwiedzić , a męża mojej szwagierki to żadko co widzę głównie jak jeździ autem do pracy , z daleka macha ręką i tyle teraz będzie mieć na południe do pracy , i tak z nim się nie zobaczę bo dzieci mają ferie zimowe a potem będzie mieć nocki i tak w koło Macieju 😎😎😎.

Aga Nie miałam czasu aby wczoraj do Was wpaść po samym rezonansie to czułam się jakbym na karuzeli była , przykryli mnie kocem , musiałam rozebrać się do samych majtek , zero biustonosza i metalowych rzeczy , nawet jak miałam słuchawki i słuchałam muzyki to wszystko słyszałam ten hałas jak rezonans chodził , otrzymałam wyniki na płytce sam opis odbiorę osobiście a to dopiero jutro dobrze że to do 20 czynne to będę mogła z mężem pojechać , najwyżej weźmiemy Dominika i Anię a reszta dzieci dziewczynki z Grzesiem zostaną wszystkiego dowiem się jutro z opisu , neurologa mam dopiero w ten Wtorek o 11.40 ciekawa jestem co powie siedzę jak na bombie strasznie się boję tego wyniku .

_Stay Dziękuję za pozdrowienia 😘😊.

‹‹ 263 264 265 266 267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ