X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
Odpowiedz

Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)

Oceń ten wątek:
  • agjot1979 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gruszka znalazłam ten cykl z córka i pozytywny test był 12 dnia po owu a beta na drugi dzień miała 207.

Gruszka lubi tę wiadomość

f2w3vcqgcqrsk8cl.png
    Mati 16.07.2009
    74dik6nl44edfunt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2020, 13:06

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 09:05

• melisa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 18:11

Gruszka lubi tę wiadomość

• agjot1979 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gruszka a ile po ovu jesteś? Bo może już by coś pokazało.

f2w3vcqgcqrsk8cl.png
    Mati 16.07.2009
    74dik6nl44edfunt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 22:09

• melisa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 18:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

inessa, Szczęśliwa Mamusia, Aga9090 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Ale pogoda blee

Gruszka a moze najpierw test zrob nawet jutro a jak wyjdzie pozytyw to na bete idz.
    Ja nie robie bety.
    Wczoraj probowalam zapusac sie do ginekolog u nas w miescie i nie przyjmie mnie bo za duzo pacjentek a po drugie jesrem zbyt trudnym przypadekiem :(
    Inni to samo :( a nie mamy zbyt duzo u nas ginekologow.
    Jutro bede dzwonic do mojej starej ginki zobaczymy co powie yyy a jutro bo jutro po poludniu ma otwarty gabinet.
    A tak czuje sie w miare mdlosci mam popoludniu i jak glodna jestem,piersi bola ,spac mi sie chce i brzuch po bokach pobolewa.
    SzczesliwaMamusia obys znalazla dobrego rehabilitanta bo to oni moga najwiecej pomoc.
    Dziewczny zdrowka Wam zycze <3
    Ja w jednej z ciaz straconych zarazilam sie od bezdomnego psa toksoplazmoza :( ale to byl sam poczatek ciazy i moj ginekolog stwierdzil,ze wladnie najgorzrj jak na zakazne choroby zachoruje sue w 1 trymestrze lub w 3.
    Zycze dobrego dnia Kochane <3

Szczęśliwa Mamusia, Gruszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stay super :)
    A moja koleznka z mezrm sa rodzicami zastepczymi w jednej z Wiosek SOS i ma dzieci 8 :)

_Stay, Gruszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 22:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa podobno dziewczynki są grzeczniejsze, ale ile w tym prawdy? Ja teraz liczę na synka ale imię mamy wybrane dla córki 🙈😊 jednak spodziewamy się, że będzie 3 córa

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• melisa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 18:10

Gruszka, Szczęśliwa Mamusia, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stay wyciąganie konsekwencji jak najbardziej, ale jej bardzo zależało na tym balu? Zachowuje się lepiej po tym? Wiem jak mojej córce zależy na balu i nie zabroniłabym jednak to coś na co czeka tak jak np na urodziny. Obawiam się, że obraziłaby się i byłoby gorzej. Ja bym zrobiła tak jak z dorosłym. Poważna rozmowa ale na spokojnie. Może brakuje jej czasu z Tobą sam na sam i jest zazdrosna o brata i tak zwraca na siebie uwagę? Wiadomo nie można nagradzać za złe zachowanie, ale może potraktuj ją jak duża dziewczynę tak jak ona chce być traktowana i porozmawiajcie, powiedz co od niej oczekujesz i czego nie powinna robić i wysłuchaj też jej. Może to zbyt śmiała rada ode mnie, ale napisałam co ja bym zrobiła. A co do sprzątania ustaliłabym tak, że to jest jej pokój, nie zawracaj sobie głowy tym co się tam dzieje jeżeli wybierze sobie jeden dzień w tygodniu, w którym jakby skały pękały ona tego dnia będzie robiła generalne porządki. Jak nie dotrzyma słowa, też nie dotrzymuj.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 12:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 22:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas corka oj charakterna dziewczynka hyhy
    To synek szybciej poslucha,zrobi a Ona nie i koniec i odrazu ryk jakby Jej ktos glowe ucinal. Wiem,ze teraz weszla w bunt dwulatka,ze jest mala ale uwazam,ze od malwgo trzeba uczyc,wymagac oczywiscie na poziomie odpowiednim do wieku ale Ona od poczatku pokazuje charakterek hyhy
    A co do toksoplazmozy to tesc kiedys tego psa przyprowadzil na cala noc brudny i glodny byl itd. Trzeba bylo jakos sie nim zajac. Ja tez b.dbam o czystosc i mycie rak az tak,ze mam suche i popekane czasami do krwi :( a jednak jakos sie zarazilam. A wiem,ze to wtedy bo we wczesniejszej ciazy tez robilam to badanie i bylo ok. No ale zaleczlismy z lekarzem i juz jest ok.

Szczesliwa Mamusia pogadaj z mezem o tym fizjoterapeucie wiesz mi lekarze nie pomogli no oprocz tego co mnie operowal a tak to ratowali i ratuja fizjoterapeuci.
    A co do lekarza po prostu chciqlam sobie ulatwic zeby nie dojezdzac do innego miasta no i chciqlam isc na NFZ zeby kase zaoszxzedzic no ale jak widze nie da sie.

Gruszka, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 09:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa jakbym czytała o sobie. Nie jestem w stanie ograniczyć mycia rąk, jednocześnie nie ma maści czy kremu który działa na dłuższą metę.
    Zgadzam się ja też od małego tak uczę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stay a to inna sprawa, myślałam, że do pokoju można wejść bezproblemu hehe u nas narazie w miarę bezproblemowo. Zabawki sprząta codziennie, słucha się. Czasem ma foszki ale kto ich nie ma. Zobaczymy za kilka lat..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 12:39

‹‹ 285 286 287 288 289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ