X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
Odpowiedz

Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)

Oceń ten wątek:
  • agjot1979 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gruszka znalazłam ten cykl z córka i pozytywny test był 12 dnia po owu a beta na drugi dzień miała 207.

Gruszka lubi tę wiadomość

f2w3vcqgcqrsk8cl.png
    Mati 16.07.2009
    74dik6nl44edfunt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2020, 13:06

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 09:05

• melisa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 18:11

Gruszka lubi tę wiadomość

• agjot1979 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gruszka a ile po ovu jesteś? Bo może już by coś pokazało.

f2w3vcqgcqrsk8cl.png
    Mati 16.07.2009
    74dik6nl44edfunt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 22:09

• melisa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 18:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

inessa, Szczęśliwa Mamusia, Aga9090 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Ale pogoda blee

Gruszka a moze najpierw test zrob nawet jutro a jak wyjdzie pozytyw to na bete idz.
    Ja nie robie bety.
    Wczoraj probowalam zapusac sie do ginekolog u nas w miescie i nie przyjmie mnie bo za duzo pacjentek a po drugie jesrem zbyt trudnym przypadekiem :(
    Inni to samo :( a nie mamy zbyt duzo u nas ginekologow.
    Jutro bede dzwonic do mojej starej ginki zobaczymy co powie yyy a jutro bo jutro po poludniu ma otwarty gabinet.
    A tak czuje sie w miare mdlosci mam popoludniu i jak glodna jestem,piersi bola ,spac mi sie chce i brzuch po bokach pobolewa.
    SzczesliwaMamusia obys znalazla dobrego rehabilitanta bo to oni moga najwiecej pomoc.
    Dziewczny zdrowka Wam zycze <3
    Ja w jednej z ciaz straconych zarazilam sie od bezdomnego psa toksoplazmoza :( ale to byl sam poczatek ciazy i moj ginekolog stwierdzil,ze wladnie najgorzrj jak na zakazne choroby zachoruje sue w 1 trymestrze lub w 3.
    Zycze dobrego dnia Kochane <3

Szczęśliwa Mamusia, Gruszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stay super :)
    A moja koleznka z mezrm sa rodzicami zastepczymi w jednej z Wiosek SOS i ma dzieci 8 :)

_Stay, Gruszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 22:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa podobno dziewczynki są grzeczniejsze, ale ile w tym prawdy? Ja teraz liczę na synka ale imię mamy wybrane dla córki 🙈😊 jednak spodziewamy się, że będzie 3 córa

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• melisa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 18:10

Gruszka, Szczęśliwa Mamusia, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stay wyciąganie konsekwencji jak najbardziej, ale jej bardzo zależało na tym balu? Zachowuje się lepiej po tym? Wiem jak mojej córce zależy na balu i nie zabroniłabym jednak to coś na co czeka tak jak np na urodziny. Obawiam się, że obraziłaby się i byłoby gorzej. Ja bym zrobiła tak jak z dorosłym. Poważna rozmowa ale na spokojnie. Może brakuje jej czasu z Tobą sam na sam i jest zazdrosna o brata i tak zwraca na siebie uwagę? Wiadomo nie można nagradzać za złe zachowanie, ale może potraktuj ją jak duża dziewczynę tak jak ona chce być traktowana i porozmawiajcie, powiedz co od niej oczekujesz i czego nie powinna robić i wysłuchaj też jej. Może to zbyt śmiała rada ode mnie, ale napisałam co ja bym zrobiła. A co do sprzątania ustaliłabym tak, że to jest jej pokój, nie zawracaj sobie głowy tym co się tam dzieje jeżeli wybierze sobie jeden dzień w tygodniu, w którym jakby skały pękały ona tego dnia będzie robiła generalne porządki. Jak nie dotrzyma słowa, też nie dotrzymuj.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 12:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 22:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas corka oj charakterna dziewczynka hyhy
    To synek szybciej poslucha,zrobi a Ona nie i koniec i odrazu ryk jakby Jej ktos glowe ucinal. Wiem,ze teraz weszla w bunt dwulatka,ze jest mala ale uwazam,ze od malwgo trzeba uczyc,wymagac oczywiscie na poziomie odpowiednim do wieku ale Ona od poczatku pokazuje charakterek hyhy
    A co do toksoplazmozy to tesc kiedys tego psa przyprowadzil na cala noc brudny i glodny byl itd. Trzeba bylo jakos sie nim zajac. Ja tez b.dbam o czystosc i mycie rak az tak,ze mam suche i popekane czasami do krwi :( a jednak jakos sie zarazilam. A wiem,ze to wtedy bo we wczesniejszej ciazy tez robilam to badanie i bylo ok. No ale zaleczlismy z lekarzem i juz jest ok.

Szczesliwa Mamusia pogadaj z mezem o tym fizjoterapeucie wiesz mi lekarze nie pomogli no oprocz tego co mnie operowal a tak to ratowali i ratuja fizjoterapeuci.
    A co do lekarza po prostu chciqlam sobie ulatwic zeby nie dojezdzac do innego miasta no i chciqlam isc na NFZ zeby kase zaoszxzedzic no ale jak widze nie da sie.

Gruszka, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 09:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa jakbym czytała o sobie. Nie jestem w stanie ograniczyć mycia rąk, jednocześnie nie ma maści czy kremu który działa na dłuższą metę.
    Zgadzam się ja też od małego tak uczę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stay a to inna sprawa, myślałam, że do pokoju można wejść bezproblemu hehe u nas narazie w miarę bezproblemowo. Zabawki sprząta codziennie, słucha się. Czasem ma foszki ale kto ich nie ma. Zobaczymy za kilka lat..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 12:39

‹‹ 285 286 287 288 289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ