Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej.
Ale pogoda blee
Gruszka a moze najpierw test zrob nawet jutro a jak wyjdzie pozytyw to na bete idz.
Ja nie robie bety.
Wczoraj probowalam zapusac sie do ginekolog u nas w miescie i nie przyjmie mnie bo za duzo pacjentek a po drugie jesrem zbyt trudnym przypadekiem
Inni to samo a nie mamy zbyt duzo u nas ginekologow.
Jutro bede dzwonic do mojej starej ginki zobaczymy co powie yyy a jutro bo jutro po poludniu ma otwarty gabinet.
A tak czuje sie w miare mdlosci mam popoludniu i jak glodna jestem,piersi bola ,spac mi sie chce i brzuch po bokach pobolewa.
SzczesliwaMamusia obys znalazla dobrego rehabilitanta bo to oni moga najwiecej pomoc.
Dziewczny zdrowka Wam zycze
Ja w jednej z ciaz straconych zarazilam sie od bezdomnego psa toksoplazmoza ale to byl sam poczatek ciazy i moj ginekolog stwierdzil,ze wladnie najgorzrj jak na zakazne choroby zachoruje sue w 1 trymestrze lub w 3.
Zycze dobrego dnia Kochane
Szczęśliwa Mamusia, Gruszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStay wyciąganie konsekwencji jak najbardziej, ale jej bardzo zależało na tym balu? Zachowuje się lepiej po tym? Wiem jak mojej córce zależy na balu i nie zabroniłabym jednak to coś na co czeka tak jak np na urodziny. Obawiam się, że obraziłaby się i byłoby gorzej. Ja bym zrobiła tak jak z dorosłym. Poważna rozmowa ale na spokojnie. Może brakuje jej czasu z Tobą sam na sam i jest zazdrosna o brata i tak zwraca na siebie uwagę? Wiadomo nie można nagradzać za złe zachowanie, ale może potraktuj ją jak duża dziewczynę tak jak ona chce być traktowana i porozmawiajcie, powiedz co od niej oczekujesz i czego nie powinna robić i wysłuchaj też jej. Może to zbyt śmiała rada ode mnie, ale napisałam co ja bym zrobiła. A co do sprzątania ustaliłabym tak, że to jest jej pokój, nie zawracaj sobie głowy tym co się tam dzieje jeżeli wybierze sobie jeden dzień w tygodniu, w którym jakby skały pękały ona tego dnia będzie robiła generalne porządki. Jak nie dotrzyma słowa, też nie dotrzymuj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 12:19
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas corka oj charakterna dziewczynka hyhy
To synek szybciej poslucha,zrobi a Ona nie i koniec i odrazu ryk jakby Jej ktos glowe ucinal. Wiem,ze teraz weszla w bunt dwulatka,ze jest mala ale uwazam,ze od malwgo trzeba uczyc,wymagac oczywiscie na poziomie odpowiednim do wieku ale Ona od poczatku pokazuje charakterek hyhy
A co do toksoplazmozy to tesc kiedys tego psa przyprowadzil na cala noc brudny i glodny byl itd. Trzeba bylo jakos sie nim zajac. Ja tez b.dbam o czystosc i mycie rak az tak,ze mam suche i popekane czasami do krwi a jednak jakos sie zarazilam. A wiem,ze to wtedy bo we wczesniejszej ciazy tez robilam to badanie i bylo ok. No ale zaleczlismy z lekarzem i juz jest ok.
Szczesliwa Mamusia pogadaj z mezem o tym fizjoterapeucie wiesz mi lekarze nie pomogli no oprocz tego co mnie operowal a tak to ratowali i ratuja fizjoterapeuci.
A co do lekarza po prostu chciqlam sobie ulatwic zeby nie dojezdzac do innego miasta no i chciqlam isc na NFZ zeby kase zaoszxzedzic no ale jak widze nie da sie.Gruszka, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStay a to inna sprawa, myślałam, że do pokoju można wejść bezproblemu hehe u nas narazie w miarę bezproblemowo. Zabawki sprząta codziennie, słucha się. Czasem ma foszki ale kto ich nie ma. Zobaczymy za kilka lat..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 12:39