X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
Odpowiedz

Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 09:08

Jagodzianka19 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stay hahah😂
    Mój najstarszy nie chce się uczyć, bo nie i za cholere nie da się przekonać. W zeszłym tygodniu przyniósł kolejna jedynek, eMek się wkurzył nieziemsko i zabrał go aby węgiel do piwnicy zrzucić i drzewo pociąć i tez do piwnicybwrzucic, no młody na wieczór stwierdził, że jednak się będzie uczył od tamtej pory przychodzi z szkoły i pierwsze co to zadania odrabia 😅

inessa, Jagodzianka19 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 09:08

Aga9090 lubi tę wiadomość

• Jagodzianka19 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi dwaj starsi odpukać bardzo dobrze się uczą, choć niekoniecznie chętnie 😉 w obowiązkach domowych pomagają. Za to dwoje młodszych to istne demolki. Taki bajzel robią, że aż strach. Czasem wchodząc do ich pokoju przydałaby się łopata do odśnieżania , coby te klamoty od razu powywalać😉

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2020, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko zobaczymy na jak długo to pomoże 😏

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2020, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2020, 06:48

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2020, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stay zapomniałam się i cytowałam ale już usunęłam ;)

szczęśliwa no mi się wydaje, że Twój mąż musi zostać spłacony aby oni tą działkę mogli sprzedać ale nie jestem pewna. On chce żeby kasa wam przeleciała koło nosa? Stawiennictwo w sądzie jest obowiązkowe.... Idźcie do darmowego radcy prawneg, np do mopsu i dowiecie się czy on powinien się zgodzić na sprzedaż działki.

_Stay, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2020, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Ta pogoda dobija rowniez dzieci bo ile mozna w domu siedziec.
    Dzis bylam z nimi chwilke bo bylismy u fryzjera ale biegiem do domu bo pada i wieje brbr a popoludniu znow z synkiem musze wyjsc bo do lekarza idziemy a dlugo czekalismy wiec nie chce przenosic wizyty.
    Szczesliwa M mamusia skoro maz mial sie wstaeic tzn ze ta ciocia nie jest jedynym spadkobierca i nie wiem jak wto u Was wyglada w sprawie tego spadku ale rzeczyeiscie jezeli cos mezowi bylo tam przepisane to albo moze sie zzec albo chciec splate za ten kawalek swojego udxialu. No ale wszystko zalezy od tego jak byl przepisany spadek.

Wysłany: 12 lutego 2020, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa gratuluję takiego syna 😊złoty chłopak😊
    Za to współczuję podejścia Twojego męża do różnych spraw. Mój też ma trudny charakter i uparty w niektórych kwestiach jest okropnie. Także poniekąd rozumiem co przechodzisz z Twoim. Ale kurcze zajedziesz się. WszyWszystko na Twojej głowie. Zdrowie Ci nie odpisuje, a Ty się jeszcze mężem zamartwiać ciągle. Już i tak masz wystarczająco co robić przy 5tce dzieci.
    Co do rozprawy w sądzie, powinien iść. I jeżeli byłaby możliwość za ciągnięcia opini prawnej to warto skorzystać. Wiadomo ostateczna decyzje musi podjąć on. Ale macie 5tje dzieci, wydatków bieżących nie brakuje, a i jakieś dodatkowe koszta zawsze po drodze wyjdą, to może warto byłoby zawalczyć o swoją część spadku?

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2020, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mamusia wrote:
    Niestety nie mam za bardzo jak pójść , a ta darmowa porada prawna dopiero jest czynna od 12 a rozprawa jest dziś o 10.30 sam sobie dołki kopie 🤦
    No to kiepsko..

• agjot1979 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2020, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa a ten twój mąż to z kimś nie jest skłócony? Bo z tego co piszesz to on nikogo nie lubi, nie utrzymuje kontaktów, za to wszystkich nienawidzi. Ma w dupie swoją rodzine, na wszystko sępi kasy a gdy pojawia się szansa na jakiś dodatkowy zastrzyk gotówki olewa sprawę bo nie! Serio, jak ty z nim wytrzymujesz?! Bo ja bym już dawno kopnęła gada w zad! Zastanawiam się czy on nie ma jakiś zaburzeń ze spektrum autyzmu bo naprawdę ma takie zachowania. Podziwiam cię naprawdę, mi by się nie chciało tak szarpać.

Szczęśliwa Mamusia, Aga9090 lubią tę wiadomość

f2w3vcqgcqrsk8cl.png
    Mati 16.07.2009
    74dik6nl44edfunt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2020, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2020, 06:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2020, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2020, 06:46

Wysłany: 12 lutego 2020, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa fajnie, że odebrał dziewczynki. Oby to nie było chwilowe, tylko częściej pomagał ☺

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2020, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2020, 10:07

• agjot1979 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2020, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa może przeczytał co tu o nim pisałyśmy 😀
    Melisa jak tam u ciebie, wysypka zeszła dalej?

f2w3vcqgcqrsk8cl.png
    Mati 16.07.2009
    74dik6nl44edfunt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2020, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa no jestem w szoku, że tak olał ta kasę z tej działki tym bardziej, że kasę potrzebujecie....

Ja wczoraj byłam u siostry (60km) po ubranka dla młodego heh, kurcze jak dawno się nie widziałyśmy 😅
    Za oknem trochę śniegu leży, ciekawe jak dlugo🙈
    Miłego dnia

Wysłany: 13 lutego 2020, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa i dobrze niech facet działa 😁

p19ue6hhr78s4yrb.png

Wysłany: 13 lutego 2020, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa zapisz. Do września może nauczy się wszytskiego. Niektóre dzieci tak mają, że długo nic i nagle z dnia na dzien nabywają nowych umiejętności. A później będziesz żałować, że jej nie zapisałaś. Zrezygnować zawsze będzie można.

Szczęśliwa Mamusia, Aga9090, Gruszka lubią tę wiadomość

p19ue6hhr78s4yrb.png
  • agjot1979 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2020, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, tak jak jagodzianka pisze ja bym zapisała. Co do nocnika to najwyraźniej nie jest jeszcze gotowa. Moja pieluch pozbyła się mając 3 lata i 3 miesiące! Dopiero była gotowa! Wcześniej razem z ciociami ze żłobka probowalysmy ale nic nie ogarniała, jak zaskoczyła to w tydzien było po wszystkim. Wiec poczekaj, do września jest jeszcze bardzo duzo czasu a dla takich maluchów pół roku to cała epoka w rozwoju.

Szczęśliwa Mamusia, Gruszka lubią tę wiadomość

f2w3vcqgcqrsk8cl.png
    Mati 16.07.2009
    74dik6nl44edfunt.png
‹‹ 287 288 289 290 291 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ