Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStay tort, ze 2-3 różne ciasta.
No i u nas ciepła płyta:sałatki, frankfurterki, szynka gotowana na ciepło, no i zimna płyta kilka rodzajów wędlin, ser, pomidory, ogórki, pieczarki marynowane. Więcej nie wymyślam, bo nue mam czasu😏Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStay
Tarta ze szpinakiem i łososiem, sałatka z tortellini z serem i warzywami, jajka na twardo, galareta z łososiem, galareta z kurczakiem, sałatka gyros, schab pieczony, deska z serami, kabanosami i ogórkami kiszonymi,
Na ciepło to wszelkie zapiekanki np chili com carne z ryżem albo ziemniaki z polędwica z kurczaka brokułami i sosem beszamelowym
ciasta sernik czekoladowy, ciasto Snickers
Tu masz to co robię zazwyczaj jak chcesz przepisy to piszWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2020, 11:14
-
nick nieaktualnyJa wam też dziękuję bo starszą od nocnika odzwyczaiłam jak miała rok a z tą młodszą mam problem.. ma 2,5 roku a nocnik to największe zło, do tego jeszcze mało mówi. Co prawda "be" mówi ale dopiero jak już ją przewijam.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej.
U nas w koncu piekna pogoda wiwc bylismy na spacerze.
A ja probuje dodzwonic sie do ginekolog nie odbiera wiec smsa napisalam ciekawe kiedy odpisze.
Co do przedszkola to polecam jak najbardziej wazne aby dziecko bylo ofpieluchowane i choc troche potrafilo czynnosci samoobslugowych a i tak np.przy ubieraniu pomagaja naucz6ciele itp.
Moje dzieci odpieluchowaly sie przed 2 r.z. synek w nocy jeszcze siusial pare miesiecy a corka nadal siusia (skonxzyla 2 latka w styczniu)i mysle,ze dlugo bedzie bo b.duzo pije i nie mozemy jej tego oduczyc tzn ograniczyc ilosci a praktycznie wode pije mleko rok temu odrzucila (ma alergie i nawet mm dla alwrgikow juz nue chciala).
Co do imion lubimy z mezem stare imiona corka ma Janina a syn Gabriel
A synka mialam urodzic w lipcu urodzilam w czerwcu. Corke jakos wywalczylismy do terminu ale juz o maly wlos a uridzilaby sie tez miesiac wczesniej.
Co do imprez oj to ja uwielbiam kuchnie i jak juz cos organizujemy to robie podstaey naszej kuchni polskiej ale tez zawsze cos nowego staram sie lubie szukac w necie i czesto tez modyfikuje wg wlasnego uznania nie znosze jedynie zreszta moj maz rowniez owocow morza ! No i zalezy kto bedzie na imprezie czy starsze czy mlodsze pokolenie
Pozdrawiam Was cieploGruszka, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
U nas odpieluchowanie to strasznie trudny temat ,w dzień idzie błyskawicznie ale w nocy jest dramat zwłaszcza u chłopców . Wojtek ma ponad 10 lat i ciągle moczy łóżko ,Szymon 6 oboje są pod opieką chirurga dziecięcego okazuje się że mają za mała objętość pęcherza ,biorą leki ,u Wojtka już widać poprawę oby to się w końcu skończyło ,bo możecie sobie wyobrazić co się dzieje z materacem ,łóżkiem i pościelą jak on potrafił 3-4 razy w tygodniu się zmoczyć. No poprostu dramat ,ale Ula widzę potrafi wstać że sucha pielucha ,czekam na cieplejsze dni i biorę się za nocnik bo widzę że ona rozumie dużo ,leci do toalety z Patrykiem jak tamten idzie na nocnik umie sisi mówić i wie co to znaczy a dwa latka skończy w maju dopiero ,albo to przypadek albo zasługa pieluchowania wielo oby było inaczej niż że starszymi . A zamówiłam sobie ostatnio kilka pieluszek aio i są takie super że chyba na noc będę kłaść zamiast pampersa.
Co do sprawy spadkowej to twój mąż musi zrzec się spadku żeby ciotka mogła sprzedać albo ona musi go spłacić ,na wezwaniu do sądu pisze czy stawiennictwo jest obowiązkowe czy nie ,jeśli nie to nie musi iść ,sędzia zdecyduje za niego i tyle a jeśli pisze że obowiązkowe to jeśli się nie stawi to może dostać kare ,chyba że przedstawi zwolnienie lekarskie,wyrok nie zapadnie a rozprawa będzie jeszcze raz wyznaczona ,poprostu sprawa będzie się ciągnąć i za każde niestawienie będzie mógł twój mąż być ukarany ,nie dziwne że ciotka dzwoniła ,pewnie zależy jej na szybkim roztrzygnieciu i sprzedaży.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStay mniam az mi w zoladku zaczelo sciskac z glodu hyhy dobrze,ze zaraz obiad
Natalia polubilam za serduszko.
A urodzilam w 36 tc bo praktycznie juz synek nie rosl i nagle zniknely wody powaznoe zaniknely bo nie saczyly sie. Profesor stwierdzil,ze moze mlody wypijal zeby czerpac z innych zrodel...
A pomiary dzien przed CC wskazywaly na 32/33 tc a waga praktycznie bez pomylki a najdziwniejsze bylo to,ze wod nie bylo pepowina dwunaczyniow,a przeplywy byly ok