Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
PixiDixi wrote:Magic z histopatologii to rzadko cos wychodzi...oni niebadaja plodu tylko doczesna, sluzowke .
Owszem przy zasniadach to wychodzi , ale jak sa abberacje to histopatoligia tego nie jest w stanie wykazac.
Ps. Fajnie, ze sie odezwalas , jak u Ciebie ? Jak maz? -
Magic w 16 tygodniu masz prawo nic nie czuć. Wszystko też zależy od ułożenia dziecka i łożyska. Co do gości masz prawo nie chcieć wizyt z różnych powodów bo nie masz ochoty ,bo się boisz ,bo nie czujesz się dobrze . Masz prawo to twój dom a goście powinni to szanować . Jakby mi się ktoś wpakował mimo iż uprzedziłam że nie życzę sobie ,zwyczajnie bym wyszła i wróciła jak goście pójdą . Może jestem wredna ale mój dom moja twierdzą a jakby to była moja rodzina to by jeszcze joby dostali ,męża rodzinę poprostu bym zignorowała.
Może i nie przywlekli żadnej zarazy ale ich wizyta i tak odbiła się na twoim samopoczuciu a nerwy nie są teraz wskazane .
Spróbuj się nie denerwować zaaplikuje sobie relaksująca kąpiel albo włącz dobry film nie daj ludziom zepsuć sobie samopoczuciaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 22:28
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
NiecierpliwaOna wrote:cieszysz się końcem ferii?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 23:27
-
Milego dnia !
Basia faceci od noworodka sa fanami cyckow i na zawsze im to zostaje
Maz musi przebolec,ale ma teraz taka konkurencje,ze raczej nie ma szans na sprawiedliwy podzial
Hihihihi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 09:19
Basik83, NiecierpliwaOna lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa moje dzieciaki to tak 10,8,6,4 lata i 15 miesięcy. Ale z lekcjami to najwięcej kłopotu z najstarszym bo i on ma najgorzej ,jak mieszkaliśmy w Anglii to się polskiego nie uczył a tu od razu do trzeciej klasy także ma prawo pomarudzic . Młodsze lekcji nie mają wogole bo to przedszkole Asia niby ma jakąś książkę ale to w szkole robią ,a Wojtuś sam sobie radzi pięć minut i po lekcjach. Jak teraz są w domu całe ferie to jak im odbije głupawka i zaczynają biegać i krzyczeć to szyby drżą
-
Wyobrażam sobie. Moja czwórka,z mężem na czele robią tyle chałasu,że chyba połowa wsi ich słyszy
Mój mąż wziął sobie wolne na cały tydzień i odkąd wróciłam ze szpitala,to nic mi nie pozwala robić. Ja wiem,że to z troski ale tłumaczę,że ja muszę się czymś zająć nic nie daje. Kazał mi czytać książkę i odpoczywać. Dobrze,że jeszcze tylko jutro i wraca do pracyWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
ja swoją dwójkę czułam już w 15tc dlatego dziwie się że teraz albo ja nie czuję i myślę z czymś innym lub po prostu jestem prosiakiem i przez ten tłuszcz maluszek się nie daje rady przebić.
No nic czekam.
mi z wyniki histopatologicznego wyszło że był brak naczyń krwionośnych. i to pomogło mi w utrzymaniu kolejnej ciążyLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
NiecierpliwaOna wrote:Wyobrażam sobie. Moja czwórka,z mężem na czele robią tyle chałasu,że chyba połowa wsi ich słyszy
Mój mąż wziął sobie wolne na cały tydzień i odkąd wróciłam ze szpitala,to nic mi nie pozwala robić. Ja wiem,że to z troski ale tłumaczę,że ja muszę się czymś zająć nic nie daje. Kazał mi czytać książkę i odpoczywać. Dobrze,że jeszcze tylko jutro i wraca do pracy
-
Niecierpliwa nic nie mogliście zrobić. Nie ma lekarstwa na śmierć łóżeczkowa ,nie ma lekarstwa na wypadek samochodowy i nie ma na obumarcie dziecka w łonie matki . Tak poprostu czasem się zdarza ,byłaś pod opieką lekarza ,lekarka nie widziała nic niepokojącego . To nie jest niczyja wina chociaż pogodzenie się że jesteśmy bezradni i tak niewiele od nas zależy nie jest łatwe . To tak jak dziecko obwinia się o rozwód rodziców.
Teraz jak będziesz w ciąży to zaglaszcze cię na śmierć przez całe 9 miesięcy palcem w domu nie ruszysz.muminka83 lubi tę wiadomość
-
pawojoszka wrote:Niecierpliwa nic nie mogliście zrobić. Nie ma lekarstwa na śmierć łóżeczkowa ,nie ma lekarstwa na wypadek samochodowy i nie ma na obumarcie dziecka w łonie matki . Tak poprostu czasem się zdarza ,byłaś pod opieką lekarza ,lekarka nie widziała nic niepokojącego . To nie jest niczyja wina chociaż pogodzenie się że jesteśmy bezradni i tak niewiele od nas zależy nie jest łatwe . To tak jak dziecko obwinia się o rozwód rodziców.
Teraz jak będziesz w ciąży to zaglaszcze cię na śmierć przez całe 9 miesięcy palcem w domu nie ruszysz.
Nie strasz,nie strasz
Kupiłam sobie Ovarin. Miałam go zacząć brać przed tą ciążą,ale nir zdążyłam kupić,zatem kupilam teraz. Pd jutra chcę zacząć się szprycować,żeby już mieć jakiś poziom tych witamin zanim zaczniemy starania. Czy oprócz ovarinu brać jeszcze wit D? Bo on niby ma-25ug. Nie wiem ile to jednostek. A jeśli brać,to jaki polecacie? Bo acard dopiero od pozytywnego testu?
Coś jeszcze sobie zapodać? Żrby znowu nie przeszalećWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2018, 18:38
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
NiecierpliwaOna wrote:Nie strasz,nie strasz
Kupiłam sobie Ovarin. Miałam go zacząć brać przed tą ciążą,ale nir zdążyłam kupić,zatem kupilam teraz. Pd jutra chcę zacząć się szprycować,żeby już mieć jakiś poziom tych witamin zanim zaczniemy starania. Czy oprócz ovarinu brać jeszcze wit D? Bo on niby ma-25ug. Nie wiem ile to jednostek. A jeśli brać,to jaki polecacie? Bo acard dopiero od pozytywnego testu?
Coś jeszcze sobie zapodać? Żrby znowu nie przeszaleć
Kupuje z firmy Swanson. To naprawdę super firma na rynku polskim i wychodzi stosunkowo tanio. Opakowania są po 250 kapsułek. Kupisz na allegro najtaniej ale i w sklepie z zdrowa żywnością. -
muminka83 wrote:Swanson. Tak się nazywa ta firma. Biorę ja od trzech lat.
Acard podczas starań.
bo ja jakos tak pomyślałam, że folik to kwas foliowy a nie wit.DWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019