Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
NiecierpliwaOna wrote:no włąsnie wiem i dlatego myślałam, że napisałas mi że bieresz folik firmy swanson, dlatego dopytałam o firme wit D. CZyli ten folik 800, a wit D swansona
-
Ja właśnie przytuliłam porcelanę. Stres zwyczajnie źle wpływa na mnie.
Ogólnie miałam trudny dzień ale mówię będzie lepiej.
Moja chora mama -mama meza,- ma alzhalmera o trochę utrudnia nam życie. Nie dajemy się. Będzie dobrze.
Trochę smutnych rozmów z forum i ogólne przemyślenia.
Córeczka śpi słodko , synuś u mojej mamy. Tęsknię. Mąż za 30 minut w domu i już się cieszę.
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
U nas wiosna cieplutko i słonecznie dziś było . Pierwszy raz od dwóch tygodni wyrwałam się z domu co prawda tylko na wycieczkę po urzędach ale i tak się człowiek odchamil i przy okazji udało mi się pchnąć parę spraw do przodu jutro ciąg dalszy
-
Dzień dobry.
Za oknem piękne słoneczko. Czuć wiosnę.
Ja w oczekiwaniu na internistę.
Z córeczką już zrobiliśmy dużo. Elementarz dwulatka, czytaliśmy, rysowaliśmy a gdzie koniec dnia. Teraz oglądamy bajeczkę żeby nie było matka też człowiek
-
muminka83 wrote:Dzień dobry.
Za oknem piękne słoneczko. Czuć wiosnę.
Ja w oczekiwaniu na internistę.
Z córeczką już zrobiliśmy dużo. Elementarz dwulatka, czytaliśmy, rysowaliśmy a gdzie koniec dnia. Teraz oglądamy bajeczkę żeby nie było matka też człowiek
Muminka a mozesz podac nazwe tego elementarza?i autora?
Pracowity dzien
Milego dnia -
Seria: Nowa Akademia 2-latka
Mają naklejki. Kupiłam na allegro.
Jest tego cała seria, kształty, kolory itd
Oraz Akademia 2 latka wydawnictwo Greg
To takie książeczki do wypełnienia. Oczywiście musi pomagać rodzic ale to świetna zabawa. Mamy tego mnóstwo. Zawsze kupujemy na allegro. Wyśle ci na orientację link do takiego sprzedawcy allegro gdzie kupuje.PixiDixi lubi tę wiadomość
-
NiecierpliwaOna wrote:te akademie sa też w póżniejszym wieku, tzn nie wiem czy tej firmy, ale moje dzieciaki mają własnie 2-latka, 3, 4
fajna sprawa, fajnie rozwija wyobrażnie i zdolnośc logicznego myslenia poprzez zabawę
Juz zamowilammuminka83, NiecierpliwaOna lubią tę wiadomość
-
hejka dziewczynki przedstawiam Wam Jasia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb22a4493eb8.jpg
przepraszam że tak mało zaglądam ale ogarnąc dom i 3 ke dzieci to nie lada wyzwanie nawet przy pomocy mężaPixiDixi, muminka83, pawojoszka, gondi, Tinnera lubią tę wiadomość
-
zatem Wy wakacyjne dzieciaczki planujecie w ciepełku sie wygrzać dobrze, to sobie zaplanowałyście - czerwiec jeszcze nie jest upalny, z brzusiem nie będzie mocn doskwierać, dzieciaczki do zimy beda odchowane, jak zacznie się sezon przeziebień no ładnie, ładnieWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019