Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Bardzo Wam dziękuję za pamięć i wsparcie. Łatwo nie było,zresztą same wiecie,ale mam to już za sobą. Teraz będzie już tylko lepiejWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Niecierpliwa dobrze że udało ci się w końcu zamknąć ten bolesny rozdział teraz zajmij się sobą odpoczywaj i ciesz się rodzina. Jak tam Wojtuś ? U nas grypa chyba postanowiła się zadomowić dziś Szymon obudził się z gorączką . Byłam w szkole zapłacić za autobus i obiady dowiedziałam się że szkole zdziesiatkowalo w czwartej klasie wczoraj było dwóch uczniów tylko ,epidemia panuje
-
NiecierpliwaOna wrote:Nic. Mierzyłam sobie temp. Chciałam mniej więcej określić,czy w tym cyklu była owulacja,bo wtedy mniej więcej wiedziałabym kiedy będzie okres. Niby śluz płodny był,nawet sporo,ale temp.tak szalała,że nic mi nie powiedziała,ale to w sumie nic dziwnego. W takim zakręconym,stresującym czasie byłoby dziwne,gdyby nie szalała pani dr kazała się wstrzymać z a po @ przyjść na przegląd. Zatem obojemy po takiej abstynencji baaaardzo czekamy na @
-
pawojoszka wrote:Taka grypa moje też tylko gorączka zero objawów przeziebienia
Niecierpliwa kochana my mamy antybiotyk juz 7 dzień... wiesz ze mocno trzymam za Ciebie kciukipawojoszka lubi tę wiadomość
1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
NiecierpliwaOna wrote:No właśnie na temp.ma wpływ tak strasznie duzo czynników. Stres, alkohol, jak wstanę do dziecka,to już może nie być 3 bitych godzin do przespania. Masakra. Takie trochę wróżenie z fusów. Ja puerwszy raz mierzyłam w cyklu zafasolkowania bardziej z ciekawości no i teraz. I w kolejnym cyklu też pewnie będę mierzyć też z ciekawości ale patrzę na nią przez palce1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
Pawoszka dla Was też zdrówka trzymajcie się bo u mnie w domu wszyscy polegli przez ten wirus dopiero zbieramy się masce domu z dziećmi ja w szpitalu z cora
pawojoszka lubi tę wiadomość
1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
Wczoraj po szkole dzieciaki poległy dziś wszyscy tylko śpią . Paweł już zdrowy to resztę rozłożyło tylko najmłodszy się trzyma . Dziś od rana afera bo była rozprawa w sądzie w sprawie dzieci a matka nie poszła zadzwoniła że chora ,na widzeniu w tygodniu też nie była. Podobno napisała na grupie rodzinnej że podrażniła trzustkę przez picie ,nawet się nie kryje że pije . Sąd podobno stwierdził że przeszlismy pierwszy etap weryfikacji ,oni muszą wszystko sprawdzić żeby dzieci przekazać. Zobaczymy co dalej
-
Kacperekioliwka trzymajcie się tam mocno ,chore dziecko to okropna sprawą a bezradnosc jest najgorsza . Rozerwać się nie da i być w dwóch miejscach żeby i w domu przy chorych i w szpitalu . Ta grupa chyba lepsza niż przeziebienie bo trzy dni i dziecko jak nowe .
-
u nas też choroby na maksa. Dzieci Jelitkowo i ma z A ja wymioty. Także super. ledwo Żyje.
u nas lekka zmiana. Mam męża po drugiej operacji także jeat ciekawie. A z córci zrobił się synek. ciekawe czy zostanie już do kolejnej wizytyLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Niecierpliwa kochana my dalej w szpitalu u nas trzymają minimum 10 dni do 12 takie maluszki... rączki pokutę od wenflonu siniaczki.. mąż wyłączył prawie dzieci ale znów co rozklada.. my jutro skonczymy miesiąc prawie jak Basic.. mało pisze bo coś od wczoraj mała chce być tylko na rękach oby w domu jej przeszło bo przecież tak się nieda1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
U nas powoli dzieciaki wracają do żywych ,kupiłam dziś zapasy paracetamolu jakoś to przetrwamy. Poskręcalam sobie meble i mam tyyyle miejsca ale na układanie już mi sił brakło. Patryk nauczył się raczkować i odkrył że to fajne ,rychło w czas 16 miesięcy mu to zajęło mam nadzieję że z chodzeniem jednak szybciej mu pojdzie
Magic współczuję choroby ,jelitowka to paskudztwo ,proponuje cole na wymioty i jagody na biegunkę siedem lat w Anglii sprawiło że z jelitowka znamy się jak łyse konie .
Kacperekioliwka współczuję ,maleństwo musiało się nacierpiec i to od razu na starcie ,strasznie długo trzymają u was .Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2018, 18:02
-
muminka83 wrote:Napiszę kochane jutro. Dziś mam kiepski psychicznie dzień....
Hormony,czy coś się dzieje?Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
To dobrze,ze to "nic nowego"
Magic jak tam?
Kacperek iOliwka,wyobrażam sobie jak tęsknisz,tyle czasu już
Pawojoszka,ja też się obstawiłam lekami na wszelki wypadek tyljo ja,jak mają uporczywą gorączkę,która nie odpuszcza,to daję paracetamol na zmianę z ibupromem. Co 3 godz. A dla nas mam metafen- 2w1 i ibumprom i paracetamol,chociaż ja teraz ibumpromu nie mogę. Mi zostaje apapWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Dziewczyny,Mamy Aniołków,czy Wy też miałyście taką myśl,że posiadając,jak w moim przypadku 3 dzieci,nie powinno się modlić o Tęczowe Dziecię? Mam takie "wyrzuty sumienia", że zawracam Bogu tyłek o kolejne dziecko,kiedy mam 3 zdrowych cudownych dzieci,a tymczasem jest tyle dziewczyn,które po latach walki zachodzą w ciąże na krótko i tracą ukochane dzieciaczki,albo mając jedynaka nie mogą się doczekać następnego,a nawet mało twgo,zachodzą w ciąże jeszcze dwa razy,za każdym razem w pozamaciczne i tracą tym samym dwa jajowody i szansę na macierzyństwo.Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019