Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
Odpowiedz

Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)

Oceń ten wątek:
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jeszcze daleka droga nie wiadomo co zdecyduje sąd ,czy nie da matce jeszcze szansy,czy nam pozwolą bo to że byśmy chcieli to nie znaczy że oni się zgodzą . Ostateczny wyrok w maju , najgorzej że ja mam termin na mają to znaczy że jakby dzieci nam dali zaraz po wyroku to będzie czworo nowych dzieci w tym noworodek i ja zaraz po porodzie. Zobaczymy jak to będzie kiedy i czy wogole dzieci do nas trafią. Jednak już zaczynamy działać z tą myślą że jest to prawdopodobne. Wiem że jak Bóg daje zadanie to daje też wszystko co potrzebne żeby temu zadaniu podołać i tego się trzymam

NiecierpliwaOna lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mamy tyłu życzliwych ludzi dokoła nas że w życiu się nie spodziewałam ,żartuje sobie że chyba będziemy musieli otworzyć jakiś punkt Caritas bo ciągle nam coś ktoś przynosi ja nawet nie mam czasu żeby to wszystko przejrzeć i posegregować

cf409fc7e7.png
  • NiecierpliwaOna Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w środę o 10.00 bardzo prosze o modlitwę za mnie i moją rodzinkę. Wtedy będzie pogrzeb Naszego Aniołka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 09:35

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
    Aniołek Bogusia <3 24.01.2018 <3 [*] 10 tc
    Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 klz9hdgexq2u0dlm.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NiecierpliwaOna wrote:
    Dziewczyny w środę o 10.00 bardzo prosze o modlitwę za mnie i moją rodzinkę. Wtedy będzie pogrzeb Naszego Aniołka
    :-*

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Basik83 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa myslami bedziemy z Toba w srode.

Pawaojoszka szacun za decyzje.

Dziewczyny dzis Jasio konczy 3 tyg.masakra ale leci.

A pozatym chodzimy na spacerki i ogolnie jakos leci dalej kp wiec jestem przeszczesliwa.

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • krisi Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2018, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam was ale nic ostatnio nie pisze. Spraw dużo na głowie i czasu mało. Tak ładnie i ciepło piszecie że nie miałam odwagi. Dobre z was kobitki.
    Niecierpliwa: po odległości się. Współczuję bardzo. Nie wyobrażam sobie emocji które musisz mieć.

Gratulacje nowonarodzonym.

Córka 08.05.2009
    Syn 25.03.2012
    k0kdgu9r9ot69ark.png
    km5sk6nlfrr866kp.png
  • krisi Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po urodziłam w październiku czwarte dziecko. Mecze się teraz i nie mogę dać suwaczki.

PixiDixi lubi tę wiadomość

Córka 08.05.2009
    Syn 25.03.2012
    k0kdgu9r9ot69ark.png
    km5sk6nlfrr866kp.png
  • krisi Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2018, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cztery suwaczki się nie mieszczą.

O tak już po. Mieliśmy do tej pory co wieczór bujanie od 19.00 do 23.00

Córka 08.05.2009
    Syn 25.03.2012
    k0kdgu9r9ot69ark.png
    km5sk6nlfrr866kp.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo my wykraczamy poza wszelkie normy

NiecierpliwaOna, Basik83 lubią tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • KacperekiOliwka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny czttam Was ale ostatnio nic mie pisze..my ledwo co przyszli do domu po porodzie a synuś zapoczątkował sezon chorobowy... od soboty z najmłodszą jestem w szpitalu maz jakos igarnus chora dwojke w domu ja przeplakalam dwa dni chce być już z całą swoją rodzinką dziecmibi mężem tez pomyślcie się za nas bo od września nie opuszczają nas choroby a teraz to już przesada.. niecierpliwapomodle się za Twoje Maleństwo..
    Pajwoszka sacie rade a Nog wynahrodzi Wam wasze serce...
    Basic to nasze maleństwa mają prawie tyle samo...

1 szczescie 7 lat
    2 szczescie 2 latka
    3 szczescie Wanessa 1 rok
    odmawiajmy modlitwe do sw. Rity
  • KacperekiOliwka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poprzekrecalo mi bo pisze na tel.. przepraszam za błędy

1 szczescie 7 lat
    2 szczescie 2 latka
    3 szczescie Wanessa 1 rok
    odmawiajmy modlitwe do sw. Rity
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacperekioliwka taki chyba sezon wszyscy chorzy ja wczoraj byłam z najstarszym na IP bo od rana gorączka, zadnych objawów przeziębienia za to narzekał na brzuch i się przestraszyłam że to może jakis wyrostek czy woreczek żółciowy . Na szczęście to tylko jakiś wirus.
    Dużo zdrówka dla was ,szpital to nic przyjemnego ,wracajcie szybciutko do domu

cf409fc7e7.png
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KacperekiOliwka no widzisz prawie tacy sami hehehejje.zdrowka dla Was.

Noecierpliwa ja bez was tez jak bez reki.

Co u was pozatym

Pixi i brzuchatki kiedy wizyty?jakies fotki z usg byscienpolazaly i daly oko nacieszyc.

Buziaczki sloneczka.

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do karmieniA starsza 3 mce a mlodsza od poczatku na mieszanym byla i jakos ciezko do piersi bylo ja przystawiac. I tez tak walczylismy do 3 mcy.

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2018, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja wizyta Basik dopiero 8 marca a z ostatniej nie mam zdjec buu.
    Niecierpliwa ta goraczka to nie jest wysoka moze zwykle przyziebienie...bol ucha jest straszny i to bys zauwazyla.
    Zdrowka zycze wszystkim chorowitkom <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 07:59

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa :-*

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2018, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Niecierpliwa :-*
    Tez pamietam :-*

• lidku2 Nowa

Wysłany: 14 lutego 2018, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Jestem tutaj nowa bardzo bym chciała porozmawiać z takimi kobietami jak Wy. Mam pewien problem. Jestem po dwóch porodach ( 7 lat i 2 latka). Przez 10 miesięcy brałam hormony bo stwierdzono cysty na jajnikach. Niestety dopadł mnie silny ból w lewej łydce i lekarz kazał mi przerwać kurację ( stwierdził prawdopodobieństwo pojawienia się zakrzepow krwi). Już minął miesiąc kiedy nie biorę tabsów no a sporo się działo :-D od około dwóch tygodni mam typowe objawy ciąży jednak w czwartek wtedy kiedy miała się pojawić @ ukazało się lekkie plamienie. I tak było cały dzień. Na drugi krew stała się brunatna i pojawiły się lekkie skrzepy. Na jutro umówiłam się u swojego giną ale strasznie się denerwuje. Byłam pewna że to ciąża ale zrobiłam dwa testy w odstępie prawie tygodnia ale oba wyszły negatywne. Wiem że do jutra juz nie długo ale strasznie się boję ze to coś poważnego. Po pierwszej ciąży miałam nadżerke i boję się że to może być to. Nie miło wspominam ten okres. Proszę pomóżcie poproszę o Wasze opinie jak myślicie co to może być?

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2018, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lidku2 prawdopodobnie twoja miesiaczka była poprostu bardzo skąpa tak się zdarza ,testy były negatywne a one raczej się nie mylą ,możesz zrobić betę dla pewnosci

cf409fc7e7.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2018, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie lekarskiej.
    Dzieć nadal na 80% -dziewucha.
    Trzeba czekać do połówkowych.
    Szyjka super -3,6 cm

pawojoszka, NiecierpliwaOna lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

‹‹ 53 54 55 56 57 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ