Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
NiecierpliwaOna wrote:Dziewczyny,Mamy Aniołków,czy Wy też miałyście taką myśl,że posiadając,jak w moim przypadku 3 dzieci,nie powinno się modlić o Tęczowe Dziecię? Mam takie "wyrzuty sumienia", że zawracam Bogu tyłek o kolejne dziecko,kiedy mam 3 zdrowych cudownych dzieci,a tymczasem jest tyle dziewczyn,które po latach walki zachodzą w ciąże na krótko i tracą ukochane dzieciaczki,albo mając jedynaka nie mogą się doczekać następnego,a nawet mało twgo,zachodzą w ciąże jeszcze dwa razy,za każdym razem w pozamaciczne i tracą tym samym dwa jajowody i szansę na macierzyństwo.
-
Biorę Ovarin,wit D i acard. Piję też multiwitaminę i magnez w formie tych tabletek musujących. Od momentu starań z nich zrezygnuje. Brać wtedy jakieś witaminy dla starających? Wy coś bierzecie? Czy owarin,acard i wit.D to już aż nadto?Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
NiecierpliwaOna wrote:Biorę Ovarin,wit D i acard. Piję też multiwitaminę i magnez w formie tych tabletek musujących. Od momentu starań z nich zrezygnuje. Brać wtedy jakieś witaminy dla starających? Wy coś bierzecie? Czy owarin,acard i wit.D to już aż nadto?
-
Hej dziewczynki dzieki ze pytacie.
No wlasnie syn mi sie popsul.dostal pare razy butle interaz jest walka z cyckiem.ale nie poddajemy sie.
Jutro idziemy nanwizyte do pediatry to napisze cos wiecej.
Pozdrawiam Was gorąco. Buziaczki. -
Basik83 wrote:Hej dziewczynki dzieki ze pytacie.
No wlasnie syn mi sie popsul.dostal pare razy butle interaz jest walka z cyckiem.ale nie poddajemy sie.
Jutro idziemy nanwizyte do pediatry to napisze cos wiecej.
Pozdrawiam Was gorąco. Buziaczki.
Basik czyli leniuszek łatwo poleciało, to po co się męczyć
muminka, no własnie D iacard biore "przez Ciebie" Mówisz, że to wystarczy, ie trzeba jakiegoś Pregna coś tam, ani nic z tych rzeczy?
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Pierwsza córkę mam chorą na taki zadki zespoł. Nie do końca wiadomo co go wywołało. Może jakiś wirus czy bakteria na wczesnym etapie ciąży. Ja mam myśli że może lek który przyjęła. W związku z tym nie łykam nic w ciąży czego nie muszę. Jedynie Wit D i kwas foliowy. Nie miałam żadnych problemów. Wyniki krwi super, dziecko urodzone z waga 3770 w 38tc, i cały czas karmiłam starszego. Pamiętajcie że wszystkie tabletki nawet witaminy to chemia.
Pawojoszks w Anglii jelitowki częstsze?
Niecierpliwa On: pomyśl ze niektórzy nie mają dzieci i modlą się żeby im jakieś spokoju nie zakłóciło.
Ja jak posiadając dwoje nie mogłam zajść w trzecie udała się na usunięcie mięśniaka i w skierowania wpisane było wtórna niepłodność. Pa ie pielęgniarki przyjmując mnie mało z krzeseł nie spadły ze śmiechu że dwoje dzieci mam i niepłodność leczenie. Jak widać każdy inny i inne ma marzenia. My najwidoczniej mamy powołanie do macierzyństwa i wolno nam o tym marzyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 08:35
-
Basik83 wrote:My dzis povwizycie u pediatry Jasio ma przepukline pachwinowa.w czerwcu wizyta u chirurga dziecięcego
A skąd się bierze to dziadostwo? Urodził się z nią? Pępkowa podobno robi się od mocnego,częstego krzyku,ale nie wiem czy to prawda,czy zabobonWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Biedactwo będą go operować ? Mojego brata syn miał pępkowa i to rzeczywiście od krzyku bo miał skazę białkową i nie mógł zwykłego mleka bo strasznie płakał ,kolki miał straszne i żaden pediatra się nie kapnal dopiero prywatny lekarz zlecił badanie krwi. Współczuję wam dziewczyny że takie przeboje z maluszkami dużo zdrówka dla malenstw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 21:55
-
Kurcze,bidulek trzeba to operować? Nie "wchłonie się" samoistnie? To go boli,czy "nie wygląda". Głupio pytam,bo nie znam się na tym zupełnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 23:34
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Dziewczyny,zaczęłam nowennę Pompejańską,znowu. Odnawiałam ją wieki temu i zapomniałam,że to takie czasochłonneWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Ta przepuklina to taka guleczka na paxhwince..ja ją slabo widze ale wyczuwam palcami jak placze.tak to jej nie widac raczej sie nie wchlonie operacja po roku
Niecierpliwa nowenna jest bardzo czasochłonna. Ale skuteczna.
Ja juz wstalam a polozylam sie o drugiej.
Jak tam u was. -
To pospałaś Basiu Ja też nie specjalnie. Choróbsko przerzuciło sie na Kubusia. NIe gorączkuje, ale jest mega zakatarzony. Bidulek w nocy kiepsko spał, bo ciężko mu było oddychać, w dzień najchętniej nie złaziłby z rąk - padam
KaceperekiOliwka co tam?
Magic lepiej już?
Pawojoszka jak u Ciebie? Szpital domowy, czy już po chorobach?
Muminka co u Was?
Pixi odpoczywasz?Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Ciekawe czy z tą przepuklina pępkową i płaczem prawda. U mnie ma chyba syn i bardzo płakał jak był mały przez żeby. Wyszły zanim 3m skończył. Natomiast starszy ma z 2cm nad pępkiem nic nigdy nie płakał. Chirurg mówi że w wieku młodzieńczym albo się zamknie albo operacja.
-
Hejka. Czytam was ale jestem bardzo zabiegana. Dzieci, szkoła, dom, zajęcia dodatkowe a jeszcze przygotowania do kolejnego remontu bo teraz kuchnia .
Wieczorem padam i leżę i cieszę się chwila.
Czuję się ogólnie dobrze prócz kręgosłupa. Mój lekarz neurolog nie jest mi w stanie nic zaproponować a leżeć w szpitalu to nawet nie chcę więc mecze się -
U nas już po chorobie dziś wszyscy poszli do szkoły więc wreszcie chwila ciszy ,M w domu to ja wybieram w miasto wydać troche kasy bo już mi upomnienia przychodzą trzeba wreszcie rachunki poplacic . Ostatnio u mnie tylko się za kieszen trzymać i nic więcej ,remont w trakcie meble zamówione jeszcze w połowie marca ubezpieczenie mi się kończy i trzeba będzie auto zezłomować i póki nie kupię czegoś będę bez samochodu a to nie jest fajna perspektywa