Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas powolutku ,wszędzie gdzie się nie obejrzę widzę masę roboty i stresuje mnie że nie starcza czasu na wszystko . Wzięliśmy sie za ogród bo pogoda śliczna tylko sucho strasznie. Jak robię ogród to na dom nie ma czasu jak robię w domu to żal że tak ładnie a ogród stoi nie zrobiony . Mała niech jeszcze posiedzi bo kompletnie wszystko nie gotowe .
Co do pionowego cięcia to nie wiedziałam że wogole takie jeszcze robią też bym się dopytywała czy rzeczywiście nie ma innej opcji. -
M.Ż witaj co do bety to tak jak piszę PixiDixi najlepiej robić ją w odstępie 48 godzin
Aria daj znać jak już będziesz po badaniu trzymam kciuki:-)Angel za ciebie też trzymam kciuki:-)
Niecierpliwa oby to był wasz ostatni cykl na długie miesiące powodzenia:-)
A ja walczę z zapaleniem piersi wczoraj dostałam wysokiej gorączki nie byłam w stanie wstać do dziecka:-(pierś zaczęła boleć i zrobiła się czerwona w jednym miejscu,ogólnie czuję się rozbita jutro mam wizytę u położnej i lekarza mam nadzieję ze mi pomogą -
Rene, a próbowałas okłądów z kapusty? Tak, żeby sobie ulżyć do wizyty speckalisótw
Rene lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Rene wrote:Nie mam kapusty chyba wyślę męża do sklepu.Dzięki dziewczyny za radę
Puki co ściągam laktatorem ale ulgi to żadnej nie przynosi:-(
współczuję, chodź nie wiem co to znaczy taki ból bo przy 2 poprzednich ciążach miałam pokarm jedną dobę i sam zanikł bez zapaleń itp.. nie doświadczyłam co to jest karmić piersią maleństwa..M.Ż. -
Angel1982 wrote:Rene, jak po wizycie u lekarza ? przepisał jakieś leki na zapalenie? czujesz jakąś ulgę w piersiach czy nadal bolą?
Angel1982, Ada2308x lubią tę wiadomość
-
kurcze, czemu człowiek ma wiecznie pod górkę
tydzień temu dostałam pismo z ZUS-u, że moa księgowa nie dopełniła wszystkich formalności i nie zgłosiła mnie po macierzyńskim do wszystkich składek. W pismie było napisane, że mam 7 dni na to, żeby to uregulować. Pojechałam do ZUS-u, złożyłam stosowne wnioski, ale decyzi w spraiwe chorobowego nie mam. Jestem na chorobowym od 21.03 i nadal nie wiem kiedy mi wypłaca zasiłek. Dzwnię wczoraj do ZUS spytać, czy coś, gdzieś wiadomo, a Pani mi mówi, że w tym tygodniu będzie decyzja, ale to od inspektoratu regionalnego zależy, czy bedzie pozytywna, bo ten wniosek złożyłam dopiero tydzień temu, czyli w kwietniu, a nie zaraz po macierzyńskim i w związku z tym maja prawo nie tylko odmówic mi wypłacenia zasiłku za chorobowe od 21.03 do 10.05 (nadal estem na chorobowym), ale do tego bedę miała przerwaną ciągłość i dopiero 90 dni po tym dniu kiedy złożyłam ten wniosek będę mogła się starać o jakikolwiek zasiłek. Przez 90 dni nie przysługuje mi nic. Mało tego, zasiłek po tych 90 dniach będzie minimalny, bo jakis czas temu weszła ustawa, że brane jest pod uwage średnia z ostatnich 12 miesięcy. Jeśli mam ciągłość to jest ok, ale jak bedę miała 90 dni przerwy, to nalicza mi się na nowo, a ja ostatnio płąciłam tylko skłądkę zdrowotna, bo byłam na macierzyńskim, więc du...pa
Jajo zniose czekając na decyze i mogdląc się, żeby jednak uznali mi ten wniosek i ciągłośćWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Witajcie !
Dzisiaj startuje Tydzień Pieluchy Wielorazowej. Zapraszam do wydarzenia na fb. Jest tam mnóstwo informacji oraz konkursów z wieloma nagrodami.
https://www.facebook.com/Tydzie%C5%84-Pieluchy-Wielorazowej-298376324026378/
Pozdrawiam
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
jestem po genetycznym, z pomiarów wszystko fajnie NT 1,3, kość nosowa obecna. Wg prognozy lekarza - dziewczynka.
Z tym pionowym cięciem, tak mnie przestraszył, że chyba do niego nie wrócę. Mnie się wydaje, że chce żeby było łatwiej dla niego. Będę rozmawiać w innych szpitalach. Wiem że 4 cc to trudna operacja, ale zdarza się wcale nie tak rzadko, zwłaszcza w takim wrocławiuPixiDixi, Rene, Angel1982, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Piekny wynik NT!! Aria no mysle,ze juz jestes spokojniejsza...u mnie NT bylo 2.5 i 2 a pappa taka hmm graniczna.
Chyba tez bym poszukala innego gina.
Niecierpliwa jeju , przykro mi,ze masz pod gorke....:-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 14:49
aria40 lubi tę wiadomość