Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
aria40 wrote:jestem po genetycznym, z pomiarów wszystko fajnie NT 1,3, kość nosowa obecna. Wg prognozy lekarza - dziewczynka.
Z tym pionowym cięciem, tak mnie przestraszył, że chyba do niego nie wrócę. Mnie się wydaje, że chce żeby było łatwiej dla niego. Będę rozmawiać w innych szpitalach. Wiem że 4 cc to trudna operacja, ale zdarza się wcale nie tak rzadko, zwłaszcza w takim wrocławiu
-
aria40 wrote:jestem po genetycznym, z pomiarów wszystko fajnie NT 1,3, kość nosowa obecna. Wg prognozy lekarza - dziewczynka.
Z tym pionowym cięciem, tak mnie przestraszył, że chyba do niego nie wrócę. Mnie się wydaje, że chce żeby było łatwiej dla niego. Będę rozmawiać w innych szpitalach. Wiem że 4 cc to trudna operacja, ale zdarza się wcale nie tak rzadko, zwłaszcza w takim wrocławiu
super, że po wizycie wszystko ok gratuluję córeczki:) po cichu zazdroszczę hihi -
nick nieaktualnyaria40 wrote:jestem po genetycznym, z pomiarów wszystko fajnie NT 1,3, kość nosowa obecna. Wg prognozy lekarza - dziewczynka.
Gratuluję Bedziesz miała 4 cc? Ja właśnie będę mieć trzecie i sie zastanawiam czy jeszcze będę mogła miec dzieci. U mnie trzecia córeczka a chcialabym jeszcze synka raz sprobowac Ale ciecie pionowe?! Masakra uciekaj. -
Lavendova to jest właśnie próba na synka haha. W jakim wieku masz córeczki? U mnie już duże 15, 12 i 6.
dzięki dziewczyny, cieszę że że zdrowa i po cichu liczę jednak na to że w 12 tyg nie wszystko było widać co do płciLavendova, Rene lubią tę wiadomość
-
aria40 wrote:Lavendova to jest właśnie próba na synka haha. W jakim wieku masz córeczki? U mnie już duże 15, 12 i 6.
dzięki dziewczyny, cieszę że że zdrowa i po cichu liczę jednak na to że w 12 tyg nie wszystko było widać co do płci
Hehe no przypomina mi sie Aneczka , ona od niefawna pomimo nifty uwierzyla,ze bedzie corka .
Powiem Ci,ze u nas na odwrot tak jakos dziwnie sie czuje,ze u nas chlopaki zawsze cory i cory i jak szukam ubranek to oko i tak leci mi na dziewczynskie , niedogodzi hihi.
-
Wiesz co ja wiem że dobry specjalista, raczej się nie myli, ale płeć w 12 tyg ocenia po nachyleniu wyrostka płciowego i to może być mylące, więc sterczy tak samo u obu płci tyle że pod innym kątem. U mojej koleżanki do 20 tyg miała być córeczka , potem zmieniła się w chłopca. Czytałam, że raczej z chłopca już panny nie będzie. Ale ja i tak nastawiam się już psychicznie na córkę, choć lekarz sam zastrzegł sobie ryzyko pomyłki na tym etapie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 08:27
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPixiDixi wrote:Aria bardzo sie ciesze ,ze maluch zdrowy bo wiem ile przeszlas...,ale powiem cos co moze niekoniecznie Ci sie spodobac...jak gin nie widzi siusiaka to raczej juz nie wyrosnie...w druga strone latwiej o pomylke bo dlugo plody wyglafaja jak faceci po czym "siusiak"zmniejsza sie przeksztalcajac sie w lechtaczke takze raczej nastaw sie na core.
Hehe no przypomina mi sie Aneczka , ona od niefawna pomimo nifty uwierzyla,ze bedzie corka .
Powiem Ci,ze u nas na odwrot tak jakos dziwnie sie czuje,ze u nas chlopaki zawsze cory i cory i jak szukam ubranek to oko i tak leci mi na dziewczynskie , niedogodzi hihi.
Oj chyba się mylisz:P U nas na wątku kilku dziewczynkom na badaniach polowkowych nagle wyrosly fajfuski Na staraczkach chyba tez conajmniej dwóm dziewczynom mówiono ze dziewczynki a to chłopcy jak sie pozniej okazalo. Także pomyłki mogą byc zarówno w jedna jak i druga stronę. A w 12 tc to takie wróżenie z fusów jeszczearia40 lubi tę wiadomość
-
Ja też słyszałam,że z chłopca dziewczynki nie będzie,bo jeśli lekarz widzi peniska,to on nagle nie odpadnie,ale w drugą stronę może być różnie,bo to,że peniska nie widać wcale nie znaczy,że go nie ma. Tak czy inaczej gratuluję zdrowego dzidziusia! A jak mężu zapatruje się na ewentualny babiniec?Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
nick nieaktualnyaria40 wrote:Lavendova to jest właśnie próba na synka haha. W jakim wieku masz córeczki? U mnie już duże 15, 12 i 6.
dzięki dziewczyny, cieszę że że zdrowa i po cichu liczę jednak na to że w 12 tyg nie wszystko było widać co do płci
Moje też duże, starsza w lipcu 13 lat kończy a młodsza 8 we wrześniu. Młodsza ma pretensje ze nie ma 4 letniej siostry do zabawy a starsza marudzi ze dość tych dziewczyn juz -
No proszę same baby wydawałoby się że tak łatwo o dziewczynkę a mnie się zeszło 7 lat i trzy próby przy ostatnim chłopcu jak się dowiedziałam to ryczalam jak bóbr . Dobrze że tym razem się udało bo ile razy mozna próbować? Asia nie może doczekać się siostry
-
Angel1982 wrote:super, że po wizycie wszystko ok gratuluję córeczki:) po cichu zazdroszczę hihi
Ja mam to samo! Cieszę się i gratuluję, ale też zazdroszczę córci. Ja nie znam płci, ucieszę się obojętnie co będzie, ale marzyła nam się córeczka
☺️13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
pawojoszka wrote:U mnie jest czterech chłopców i jedna córka teraz czekamy na drugą . Chłopaki to 11, 9,5,lat i 18 miesięcy córka ma prawie 7 lat
Piękna rodzinka!
☺️pawojoszka lubi tę wiadomość
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Lavendova wrote:Moje też duże, starsza w lipcu 13 lat kończy a młodsza 8 we wrześniu. Młodsza ma pretensje ze nie ma 4 letniej siostry do zabawy a starsza marudzi ze dość tych dziewczyn juz
☺️13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb