Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierwsze słyszę u nas w dzieciństwie wszyscy przechodziliśmy to mama nas specjalnie na słonko wyciągała żeby te pęcherze się zasuszyly bo to wakacje były i upał. Moje wszystkie naraz miały i też nikt nic nie mówił żeby nie wychodzić ,ale może i nie można
Lavendova lubi tę wiadomość
-
Angel1982 wrote:Mam pytanie do mamusiek, które posiadają troje lub więcej dzieci.
Jak byłyście w trzeciej ciąży to od kiedy zaczęłyście odczuwać ruchy dziecka ? -
M.Ż. wrote:Współczuję życzę szybkiego powrotu do zdrowia !
Bedzie dobrze :*
mojego 5latka ospa dopadła, mamy siedzieć 2 tyg w domu. Nie wiem jak ja to przeżyje, moje dziecko nie lubi bajek, komputerów, tv, gier uwielbia być na dworze non stop.. a teraz zakaz wychodzenia
na dodatek taka piękna pogoda, słoneczko non stop..
Ps polubiłam post za pierwszą częśćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 16:57
-
nick nieaktualnypawojoszka wrote:Pierwsze słyszę u nas w dzieciństwie wszyscy przechodziliśmy to mama nas specjalnie na słonko wyciągała żeby te pęcherze się zasuszyly bo to wakacje były i upał. Moje wszystkie naraz miały i też nikt nic nie mówił żeby nie wychodzić ,ale może i nie można
Dokładnie. Może w zimie nie wychodzic ale teraz jak prawie lato piekne słońce? A zaraża sie najbardziej zanim wyjdzie wysypka i kilka pierwszych dni. I chyba lepiej jak przejdą wszystkie dzieci w domu na raz.M.Ż. lubi tę wiadomość
-
Termin @ mam na 26.05. Nie realne,żebym dwie kreski zobaczyła w Dniu Matki. Takie rzeczy tylko w filmachWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Niecierpliwa weź mi nawet nie przypominaj,niby termin na 20 tego ale teraz podobno pelnia ma być ,a u nas na majówkach co i raz któraś się rozpakowuje.A ja przecież nie gotowa i chyba w życiu nie będę gotowa nawet torba jeszcze nie całkiem spakowana,jeszcze dziś spodziewamy się gości ,mam nadzieję że mała jeszcze poczeka i nie zrobi nam niespodzianki na majówkę . To ja będę mniej więcej rodzić jak ty będziesz testować
Rene, M.Ż. lubią tę wiadomość
-
NiecierpliwaOna wrote:Termin @ mam na 26.05. Nie realne,żebym dwie kreski zobaczyła w Dniu Matki. Takie rzeczy tylko w filmach
NiecierpliwaOna lubi tę wiadomość