Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was
Zaczynamy właśnie trzecią ciążę Oby bez podobnych "atrakcji" jak w poprzednich - niestety zagrażający poród przedwczesny (skurcze i skracająca się szyjka) - na szczęście udało się pierwszego synka donosić do 37 tc, a drugiego do 36 tckark, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Jutro wizyta ale nie wiem czego mam się po niej spodziewać. Mąż pyta mnie co wieczór tylko czy dzisiaj rodzę bo piwa chce się napić Już chciałabym mieć to za sobą mimo, że boję się jak diabli
Temat koloru oczu był - moja córka ma zielone (ja brązowe a jej ojciec niebieskie)
Mój syn ma niebieskie (ja brązowe a jego ojciec taki jasny brąz, piwne) - córka jest z innego ojca
Ciekawe jakie będzie miał mały NN (nadal bezimienny)
Zdam relację po wizycie Dzięki za pamięćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 23:09
Liliaczerwcowa lubi tę wiadomość
-
No to już jestem po Godzinne opóźnienie lekarz miał ale nadrobił tym co mi powiedział i co ustaliliśmy
Junior na dzień dzisiejszy waży 4kg (600g w 2 tyg!!!). 14.02. o 9 rano mam się stawić w szpitalu na czczo, wysłać mu smsa, że jestem. Zrobi mi KTG i USG i podejmiemy decyzję czy od razu na stół czy poczekamy jeszcze chwilę (max do 18.02.) CC bezwzględnie i bez dyskusji przynajmniej z uwagi na wagę dziecka ale powiedział, że gdyby nie to to i tak jakiś powód byśmy znaleźli - przynajmniej zły stan blizny po poprzednim cc. Zupełnie inna rozmowa z nim dziś była niż ostatnio
No dobra, to mam 5 dni na przygotowanie sięWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 14:13
Liliaczerwcowa, jenny88, kark, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Super Livia!
Nie źle Ci chłopak podrosl, ale moja tez w miesiąc ponad 1kg także wszystko jest możliwe, oby Cię długo nie trzymali bo do 4500 urośnie. .hehe
Ale najważniejsze że wszystko ustalone i nie musisz się już stresować. .
Ciesze sie;)
Może w walentynki się urodzi, pewnie nie będą Cię przetrzymywac jak waga spora.
-
Akcja porod przesunieta na jutro Wyglada na to, ze bede miala dwoch synow urodzonego 15 (Tomek z 15.07. jest). Nie bylo wolnego lozka, caly oddzial pelen i nawet bezsensu zebym lezala tam i czekala. Jutro o 14 mam sie stawic. Moj lekarz ma dyzur i bedziemy dzialac
-
Acha bo to spoko, a usg Ci zrobili? Poszła waga w górę? Szczerze to myślałam że już jesteś po...:)Ale jutro też będę trzymać kciuki. A powiedz dużo tam już dziewczyn rozpakowanych u was? Nie wiem czy ostatnio styczniowe czy luroki wpadły mi w oko i widziałam ze większość dzieci ok 3kg może z dwa powyżej 4, w szoku byłam.
-
Wg usg dzisiaj 4kg mial Junior. Tak czy siak maly nie jest Jutro mam nadzieje, ze przytule juz moja kluseczke.
Na lutowkach jakos sprawnie idzie ale fakt, powyzej 4kg to chyba z dwa bobasy tylko na razie sie urodzily. Jedno malenstwo 2kg a poza tym to tak 3200-3600. Chociaz i tak sporo cc, chyba wiecej niz sn ale nie liczylam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 18:34
-
Hej hej znalazłam dziś ten wątek
Jestem mamą dwóch dziewczynek -2005 i 2010, a teraz za dwa miesiące bedzie synuś
Livia - trzymam kciuki za jutrzejszy dzień!!
Felice - weszłam na Twojego bloga, fajnie piszesz :)a "Irenka" i jej fryzurka wymiata. Wiem, ze to nie imię Twojej córci, ale jest takie urocze i tak do niej pasuje, ze aż żal, ze to tylko na potrzeby bloga podziwiam, ze przy takiej gromadce ogarniasz jeszcze kota i szczeniaka jak sie piesek sprawuje?
kark lubi tę wiadomość
16.09 dwa centymetry człowieka
14.10 - usg prenatalne
8.11 - 146g, SYNUŚ!!!
28.04.2017- NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ OKRUSZEK
[/ur -
Livia, i jak?
Lilia, fajnie
Hej Itania
Dzięki za komplementy Pies daje czadu. Do tego nam się rozchorował na zapalenie przewodu pokarmowego i spędziliśmy trochę czasu na kroplówkach u weta plus na sprzątaniu w domu dobrze, że dywany zdążyliśmy zwinąć na okoliczność przyjazdu Psa Kota za to ogarniać nie trzeba. To samowystarczalny mistrz świata i opanowania
Mąż zadowolony z syna? Bo mój po dwóch corkach baaaardzoooohttp://szogunowmatka.blogspot.com/