Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy wszyscy w tych czasach poznają się przez różne twory matrymonialne? My poznaliśmy się przez gazetę.
Co do przemocy pod różną postacią to napatrzyłam się jako dziecko dlatego myśląc o przyszłym mężu zawsze obiecywałam sobie że najważniejsze dla mnie będzie żeby był dobrym człowiekiem . Nie interesowało mnie przystojni i pewni siebie chłopcy a im bardziej byli atrakcyjni dla kobiet tym mniej ,wręcz odrzucało mnie od takich typów . Często słyszałam pytanie dlaczego ja za niego wyszłam ,słyszałam też komentarz że przecież miłość nie istnieje to tylko przyzwyczajenie ,rozsądek albo zauroczenie a ja powinnam wiedzieć najlepiej tak jakby kogoś takiego nie można było kochać tylko być z nim z jakiegoś innego powodu ,moja teściowa do tej pory szuka co też ja chcę osiągnąć wiązać się z jej synem ,jego własna siostra powiedziała że ona by się z kimś takim nie związała bo ona lubi niegrzecznych chłopców. I tym sposobem ona ma już za sobą rozwód i kilka nieudanych związków z przemocą w tle a ja szczęśliwą rodzinę ,ale obiecałam sobie że mój partner uderzyłby mnie tylko raz ,że nigdy nie pozwolę żeby moje dzieci przechodziły to co ja w dzieciństwie . Podsumowując najważniejsze żebyśmy były szanowane ,żeby nasz partner troszczył się o nas i nigdy nie wolno się zgadzać na przemoc pod żadną postacią bo nie tylko my cierpimy ale dzieci teżWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2018, 20:41
Ewelcia85, Szczęśliwa_Mama, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Pawojoszka zgadzam sie w 100%. Ja pamietam jak zaczelam sie spotykac z partnerem i urzeklo mnie nie to, jaki jest dla mnie czy moich dzieci. Ale to jak sie zachowuje w stosunku do sąsiada czy pani w sklepie 0% buca
-
Ją mam dwóch synów z poprzedniego związku zostawilam ex jak mały miał pol roku drugi 3lata byłam 5lat sama balam się facetów jak ognia ale pojawił się mój maz roskochal nas w sobie moje dzieci traktował jak swoje ,często chcieli mówić do niego tata ale nie mogloli bo ojciec biologiczny od 3lat się nimi interesuje wyszedł z alkoholizmu i wiedzie mu się naprawdę dobrze. 3dziecko mam z mężem (ja nie chciałam juz pakować się w pieluchy ale postanowilam dac mu dziecko bo widziałam jak moje kocha ) wzielismy slub 1.04.2017 roku a pp 3miesiacach wezwalam polocje było dobrze do momentu aż syn skończył rok, zaczął pic po drodze wyszedł hazard jego rodzina ukrywala to od początku, oj ponizana jestem do tej pory, darmozjad który żyje na państwie ,ja wpadlam w depresję biorę leki ale czasami nie chce mi się wstać z łóżka .sztuk sił do złożenia pozwu o rozowd
-
Wewelinka współczuję ci zwłaszcza że tak trudno było ci zaufać komuś i to zaufanie kolejny raz zostało zawiedzione ,nie zawsze da się przejrzeć człowieka do końca ,zobaczyć co w nim siedzi życzę ci dużo siły i partnera na którego zasługujesz . Jesteś silna kobieta choćby dlatego że nie tkwisz w toksycznym zwiazku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się z Wami po weekendzie .
Minął ten weekend jak nie wiem , ech czasami nikt z nas nie przewidzi jak nam w życiu się ułoży i na jaką osobę trafimy np moja siostra miała kiedyś chłopaka i był tak zaborczy że chciał ja tylko dla siebie a najlepiej żeby zamknąć ją w klatce i na nią patrzeć zerwała , z nim po miesiącu znajomości on jej nie dawał spokoju zastraszał w końcu powiedziała , że pójdzie z tym na policję i dał jej spokój .
Chciałabym się czymś z Wami podzielić , nie wiem czy cis widać dnia 12 Sierpnia powinnam dostać @ mialam mdłości pierwsze co pomyślałam że znów mnie nabiera mój organizm zrobiłam dziś z samego rana test ciążowy i oczom nie wierzę betę zrobię w Czwartek.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a0f5fa86419.jpg
Szczęśliwa_Mama, Basik83, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPeppa , pawojoszka
Dziękuję .
Cały czas nie dowierzam ze jestem w ciąży jak bylam w ciąży z, Anią to dopiero uwierzyłam jak zobaczyłam bety i malutkie nasze cudeńko oczywiście mam cały czas schizy i nom stop w bieliznę patrzę,
myślałam że ten strach przeminął w ciąży z Anią do samego porodu się trzęsłam jak osika .
A co tam u Was?.
Mnie z rana mdłości obudziły mam nadzieję że szybko minął jak byłam w 9 tc , w mojej 5 ciąży to minęły mi mdłości i zawroty głowy . Na razie mam tylko mdłości . Dzieci od rana, biegają synek najlepszy mama ja chce w końcu brata wystarczy mi sióstr :-p.Ania wczoraj późno poszła spać dopiero o 16.30 zasnęła a wstała o 7.15 na spacerach nie śpi mi już wcale i w domu coraz później zasypia . Zaczęłam po mału szykować synka do szkoły za szybko ten czas leci.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa Mamusia wrote:Chciałabym się czymś z Wami podzielić , nie wiem czy cis widać dnia 12 Sierpnia powinnam dostać @ mialam mdłości pierwsze co pomyślałam że znów mnie nabiera mój organizm zrobiłam dziś z samego rana test ciążowy i oczom nie wierzę betę zrobię w Czwartek.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
Szczęśliwa Mamusia wrote:Peppa , pawojoszka
Dziękuję .
Cały czas nie dowierzam ze jestem w ciąży jak bylam w ciąży z, Anią to dopiero uwierzyłam jak zobaczyłam bety i malutkie nasze cudeńko oczywiście mam cały czas schizy i nom stop w bieliznę patrzę,
myślałam że ten strach przeminął w ciąży z Anią do samego porodu się trzęsłam jak osika .
A co tam u Was?.
Mnie z rana mdłości obudziły mam nadzieję że szybko minął jak byłam w 9 tc , w mojej 5 ciąży to minęły mi mdłości i zawroty głowy . Na razie mam tylko mdłości . Dzieci od rana, biegają synek najlepszy mama ja chce w końcu brata wystarczy mi sióstr :-p.Ania wczoraj późno poszła spać dopiero o 16.30 zasnęła a wstała o 7.15 na spacerach nie śpi mi już wcale i w domu coraz później zasypia . Zaczęłam po mału szykować synka do szkoły za szybko ten czas leci. -
nick nieaktualnyPeppa wrote:Ja dzisiaj powtarzalam bete. Wynik z piątku 350 zobaczymy
Moje szkraby mają drzemke od 11 a ja leniuchuje bo lada moment wstaną
Koniecznie daj znać jak drugi wynik ,ps z moich obliczeń wypada ze jestem jakby co w 4 tc ale wolę mieć pewność i bety zrobię zawsze są wiarygodniejsze .
Rene
Dziękuję . -
nick nieaktualnySzczęśliwa Mamusiu gratulacje ♡
Widzisz mówiłam, że czasami wystarczy jedno przytulanko
Nie masz w ogóle obaw jak dasz radę i w ogóle?
To Ty jesteś na awatarze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 16:10
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość