Są tu jakieś przyszłe mamusie z Warszawy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi chodziło o wizyty z usg, bo u nas to zostaje tylko Rogiewicz (daleko), albo Czerwoniec (300 zł za pierwszą wizytę). Wolę wsiąść w wkd i podjechać i się nie spłukać z kasy.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
A ja jak dzwoniłam do K medica to za 12tc powiedzieli 250 lub 300 też nie mało.
-
To fajnie jesteś już na L4?
-
nick nieaktualny
-
Rozumiem a miałaś problem Z tsh?
-
nick nieaktualny
-
Witajcie warszawianki
Mieszkam na Woli. Jestem mamą 10,5 miesięcznej Niny i obecnie spodziewam się drugiego dziecka. Pierwszy poród odbył się w szpitalu św. Zofii na Żelaznej, ale nie na zwykłej sali porodowej, lecz w Domu Narodzin. Byłam zachwycona i drugie dziecko również planuję powitać właśnie tam
Miłego dnia życzęCarolq, Kokaina lubią tę wiadomość
-
Carol to dobrze, że znalazłaś dobrego lekarza i wszystko będzie ok. A Tsh miałaś niskie czy wysokie?
-
nick nieaktualnywysokie przed ciążą miałam w granicach 4,6 , teraz w ciąży mniej więcej utrzymuje mi się na 2,5, Biorę Euthyrox . Gdzieś za 2 tygodnie idę na badania przed wizytą więc zobaczymy czy nadal w normie czy bedziemy musieli dawkę zwiększyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 10:56
-
nick nieaktualny
-
Ja idę na nie w Pruszkowie.
-
To w Pruszkowie będą 9 kwietnia.
-
nick nieaktualny
-
Mają być warsztaty mamo to ja ale nie ma terminów ustalonych. Będziecie szły?
-
nick nieaktualny
-
Kokaina wrote:Super
Mam do Ciebie pytanie odnośnie przychodni i wyboru położnej środowiskowej.
Na którą placówkę się zdecydowałas?
Widzę po suwaczku, że masz już w domku 1,5 rocznego maluszka
Ja chodzę do tej przychodni na ul. Wojciechowskiego ale do tej zwykłej NFZ bo tam jest jeszcze przychodnia PLUS (chyba) i też na NFZ można iść do lekarza itd. Położna przyszła do mnie jakoś 1,5 tyg po porodzie (mąż wcześniej podjechał i powiedział że urodziłam i zarejestrował synka w przychodni) a potem przyszła do mnie położna środowiskowa (najpierw dzwoniła się umówić) ok 3 miesiące po porodzie.Kokaina lubi tę wiadomość