Są tu jakieś przyszłe mamusie z Warszawy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Super!
Widzę,że jest nas coraz więcej
Piszcie jak się czujecie,jak Wasze maleństwo ?
My właśnie wróciliśmy z USG połówkowego,mały rozwija się prawidłowo a ja tyje i tyje i tyje
Przydałby się jakiś spacer ( bo mój M całe dnie w pracy ) ale tak samej to trochę dziwnie
-
nick nieaktualny
-
Nie chodzę bo mam z 1,5 km i aż ta takie długie spacery się nie chodzę póki co
Moja sąsiadka w ciąży poszła tam na spacer i wróciła taksówką bo już była zmęczona żeby wrócić
Urodzę to spakuje małego w wózek i jazda
Ja jak na razie przytyłam 6,5 kg. Brzuch już mam spory,czasami zastanawiam się jaki będzie pod koniec skoro rośnie w takim tempie
Ile przytyłaś ogólnie?
I jak ma na imię Twoja dzidzia ?
słoneczna 85 wrote:A chodzisz nad balaton?
U nas szybko zlecialo.
Najwuecej utylam 8-9 miesiac. Brzuch rosl jak szalony.
No i na koniec mialam ochote na slodkie
-
nick nieaktualny
-
A to ja mam blizej tam na spacer;)
Dzidzia fajnie tylko nie chce spac w dzien.
Ja rodzilam w Praskim i tam mialm lekarza. W czerwcu oddaja tam nowy oddzial. Ja polecam. W zofii sa warunki bardzo dobre ale polozna mowila mi ze czasem po cesarce po 2 dniach potrafia wypiscic zeby zwolnic lozko..
Ja nie polakomilam sie na te kolorowe sale i ciesze sie bo mam zdrowego dzidziusia. Wlasnie skbie gaworzy bo nie chce mu sie spac.
Ja pod koniec ciazy lezalam wiec sporo przytylam - jakies 17 kg. A na poczatku to schudlam i nic nie bylo widac do 5 miesiaca;) -
Za to w nocy śpi chyba jak aniołek
Ale masz fajnie! Ja też bym już chciała słuchać gaworzenia Śni mi się często mój maluszek,że np wożę go w wózku albo zapinam w fotelik samochodowy
Tymczasem idę do Promenady poszukać jakiś fajnych pajacyków
Miłego dnia
słoneczna 85 wrote:A to ja mam blizej tam na spacer;)
Dzidzia fajnie tylko nie chce spac w dzien.
Ja rodzilam w Praskim i tam mialm lekarza. W czerwcu oddaja tam nowy oddzial. Ja polecam. W zofii sa warunki bardzo dobre ale polozna mowila mi ze czasem po cesarce po 2 dniach potrafia wypiscic zeby zwolnic lozko..
Ja nie polakomilam sie na te kolorowe sale i ciesze sie bo mam zdrowego dzidziusia. Wlasnie skbie gaworzy bo nie chce mu sie spac.
Ja pod koniec ciazy lezalam wiec sporo przytylam - jakies 17 kg. A na poczatku to schudlam i nic nie bylo widac do 5 miesiaca;)
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Bluberry ja właśnie chodzę prywatnie do lekarza, który tam pracuje i on prowadzi moją ciążę dlatego pierwsza myśl jaka mi przyszła to MSWiA i czuję, że tak zostanie
Powiedzcie mi czy jeśli 10lat temu miałam operowaną przepuklinę pachwinową i nie wszyli mi żadnej siatki (bo się skończyły na NFZ o czym mnie poinformowali przed samą operacją) to czy jest to wskazanie do CC ? Chirurg mi wtedy powiedział, że jak nie będę uważać to kwestią czasu jest jak mi wyjdzie przepuklina pachwinowa z drugiej strony