X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Są tu jakieś przyszłe mamusie z Warszawy? ;)
Odpowiedz

Są tu jakieś przyszłe mamusie z Warszawy? ;)

Oceń ten wątek:
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    I ja dołączam z Wawy a dokładniej z Ursusa :)

Ciążę prowadzę w Medicover-Inflancka u dr Połujańskiego. To moja druga ciąża u doktora i jestem bardzo zadowolona :)

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • Dorka87 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dołączam i ja :-) a dokładniej z grochowa. Ciążę prowadzę u doktor Nitefor z Zelaznej i tam zamierzam rodzić. Jestem w 21 tygodniu :-)

• Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Które okolice grochowa dokładniej?:)
    My obecnie na Gocławiu, ale czekamy na decyzję dot kredytu do mieszkania na Grochowie:)

Dorka87 wrote:
    Hej dołączam i ja :-) a dokładniej z grochowa. Ciążę prowadzę u doktor Nitefor z Zelaznej i tam zamierzam rodzić. Jestem w 21 tygodniu :-)

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • Dorka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz przy szpitalu na Szaserów, a wcześniej mieszkaliśmy na Goclawiu za promenada :-)

• Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My teraz niedaleko promenady :) zaraz przy bazarku ;) jak wyjdzie mieszkanie to na grenadierów, ale mamy podobne tygodnie ciąży, to może gdzieś na spacerze się miniemy :D

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • Dorka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że też ciągle krazysz w tych okolicach Warszawy ;-) pewnie sie spotkamy ;-) a gdzie zamierzasz rodzić?

• Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj cały czas tutaj :) a zaczęliśmy od Ostrobramskiej zaraz przy Radwarze :)
    Rodzić po raz drugi zamierzam na Madalińskiego.
    A Ty?

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • Dorka87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha a ja wychowana na Saskiej Kępie :-) ja Żelazna bo tam pracuje moja ginekolog. Ile Twoje dzieciątko ma? Moja to jest pierwsza ciąża.

• Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj skończył rok :) Zatem jedno po drugim. Ciąże prowadze w luxmedzie na Stanów.
    Też myślałam o Żelaznej przy pierwszym porodzie, ale Madalińskiego logistycznie było prostsze :) Jako, że zostawiło dobre wrażenie, pojawię się po raz drugi. :)

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • Kamila8k Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dołączę:) z Bemowa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 22:42

klz9df9h204986rx.png
    w57vlbet2okrugwn.png
  • Misia15 Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rajska wrote:
    Hej Dziewczyny!

Ja też z Warszawy, jednak Bemowo. Co do ginekologa, mogę polecić z czystym sumieniem mojego, przyjmuje w enel-medzie i ma prywatny gabinet- niestety wizyty odpłatnie. Polecam, bo wyprowadził moją ciążę z bardzo trudnego początku.

Hej ją też jestem z Warszawy - Zielona Białołęka :-)

Mama pytanie o tego lekarza z enelmedu? Sama zaczynam prowadzić ciążę w enelmedzie i szukam fajnego specjalisty :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 12:19

Misia15
    Naszą Księżniczka - Oliwka <3 <3 <3 xnw4pc0zxvwfzggh.png
  • Rajska Ekspertka

Wysłany: 13 listopada 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia15 wrote:

Mama pytanie o tego lekarza z enelmedu? Sama zaczynam prowadzić ciążę w enelmedzie i szukam fajnego specjalisty :-)

Wyslalam zaproszenie. Napisze Ci na prv, żeby nie bylo ze sieje reklamę na forum:-)

Fajnie, że robi się nas coraz więcej, mamusiek z Warszawy. Powodzenia dziewczyny, zwłaszcza dla tych, które są na poczatku drogi;-)

961lzbmh98495q9y.png
  • Rajska Ekspertka

Wysłany: 13 listopada 2015, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila8k wrote:
    Ja dołączę:) z Bemowa.
    Kg

Z ktorej części Bemowa? :-) ja mieszkam niedaleko pętli Górczewska;-)

Kamila8k lubi tę wiadomość

961lzbmh98495q9y.png
  • basiurka Ekspertka

Wysłany: 13 listopada 2015, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia15 wrote:

ja tez Zielona Białołeka :)

Misia15 lubi tę wiadomość

• Kamila8k Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rajska wrote:
    Kg

Z ktorej części Bemowa? :-) ja mieszkam niedaleko pętli Górczewska;-)
    ja też:D

Rajska lubi tę wiadomość

klz9df9h204986rx.png
    w57vlbet2okrugwn.png
  • Rajska Ekspertka

Wysłany: 13 listopada 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila8k- to miło! Wychodzi na to, że jesteśmy sąsiadkami :-D wybrałas już może szpital? Jak tam wyprawka i torba, spakowane? :-)

Pozdrawiam Dziewczyny z Białołęki- jest mi b. bliska, bo mieszkałam tam wcześniej 3 lata ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 10:43

Misia15 lubi tę wiadomość

961lzbmh98495q9y.png
  • Kamila8k Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rajska wrote:
    Kamila8k- to miło! Wychodzi na to, że jesteśmy sąsiadkami :-D wybrałas już może szpital? Jak tam wyprawka i torba, spakowane? :-)

Pozdrawiam Dziewczyny z Białołęki- jest mi b. bliska, bo mieszkałam tam wcześniej 3 lata ;-)
    Co Ty, torba nie spakowana- w końcu mam dużo czasu do porodu.
    Co do szpitala, to chyba zdecydowałam się na Inflancką. A Ty? Widzisz, że wcześniej tu nie zajrzałam, może miałabyś dobrego lekarza do prowadzenia ciąży. a tak musiałam długo szukać, ale znalazłam.

klz9df9h204986rx.png
    w57vlbet2okrugwn.png
  • Rajska Ekspertka

Wysłany: 13 listopada 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamila8k- ale dobrze, ze znalazlas :-)

Ja przymierzam sie do Żelaznej, ew. IMiD na Kasprzaka, o Inflandzkiej tez myslalam, zobaczymy jak mnie nie przyjmą na Żelaznej, to wtedy szybko zadecyduje pewnie maz:-)

Ja tez torbę spakowalam całkiem pozno, moze miesiac temu, czyli ok.34-35 tyg.
    A jak tam dzidziuś juz siedzi główka w dol? :-) w ogole nastawiasz sie na poród SN? Pytanie oczywiscie tez do Was wszystkich Dziewczyny, bo coś cicho tu na tym wątku troche :-D

961lzbmh98495q9y.png
  • Kamila8k Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rajska wrote:
    kamila8k- ale dobrze, ze znalazlas :-)

Ja przymierzam sie do Żelaznej, ew. IMiD na Kasprzaka, o Inflandzkiej tez myslalam, zobaczymy jak mnie nie przyjmą na Żelaznej, to wtedy szybko zadecyduje pewnie maz:-)

Ja tez torbę spakowalam całkiem pozno, moze miesiac temu, czyli ok.34-35 tyg.
    A jak tam dzidziuś juz siedzi główka w dol? :-) w ogole nastawiasz sie na poród SN? Pytanie oczywiscie tez do Was wszystkich Dziewczyny, bo coś cicho tu na tym wątku troche :-D
    Córka głową w dół od 23 tc siedzi, więc liczę, że już się nie przekręci.
    Ja spakuje torbę na tygodniach, na razie brakuje mi kilku rzeczy, a że chwilowo lekarz mnie uziemił, to nie miałam jak wychodzić i kupować.
    O żelaznej też myślałam, ale właśnie boje się tego, że Nas nie przyjmą. Dwa mam znajomą położną na Inflanckiej, więc chyba tam od razu pojedziemy.

klz9df9h204986rx.png
    w57vlbet2okrugwn.png
  • Karolina_karolina Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Chciałam zapytać czy polecacie gdzieś w Warszawie gdzie zrobic badania prenatalne? Zależy mi żeby sprzęt był dobry i lekarz doświadczony. A nie ma lm pojęcia gdzie się zapisać. Mój lekarz nie wykonuje prenatalnych badań. Będę wdzięczna za pomoc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 13:02

hchygox1kst10j9v.png
‹‹ 3 4 5 6 7 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ