Są tu jakieś przyszłe mamusie z Warszawy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Które okolice grochowa dokładniej?
My obecnie na Gocławiu, ale czekamy na decyzję dot kredytu do mieszkania na Grochowie:)
Dorka87 wrote:Hej dołączam i ja a dokładniej z grochowa. Ciążę prowadzę u doktor Nitefor z Zelaznej i tam zamierzam rodzić. Jestem w 21 tygodniu -
Rajska wrote:Hej Dziewczyny!
Ja też z Warszawy, jednak Bemowo. Co do ginekologa, mogę polecić z czystym sumieniem mojego, przyjmuje w enel-medzie i ma prywatny gabinet- niestety wizyty odpłatnie. Polecam, bo wyprowadził moją ciążę z bardzo trudnego początku.
Hej ją też jestem z Warszawy - Zielona Białołęka
Mama pytanie o tego lekarza z enelmedu? Sama zaczynam prowadzić ciążę w enelmedzie i szukam fajnego specjalistyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 12:19
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Misia15 wrote:Hej ją też jestem z Warszawy - Zielona Białołęka
Mama pytanie o tego lekarza z enelmedu? Sama zaczynam prowadzić ciążę w enelmedzie i szukam fajnego specjalisty
Wyslalam zaproszenie. Napisze Ci na prv, żeby nie bylo ze sieje reklamę na forum:-)
Fajnie, że robi się nas coraz więcej, mamusiek z Warszawy. Powodzenia dziewczyny, zwłaszcza dla tych, które są na poczatku drogi;-) -
Kamila8k- to miło! Wychodzi na to, że jesteśmy sąsiadkami wybrałas już może szpital? Jak tam wyprawka i torba, spakowane?
Pozdrawiam Dziewczyny z Białołęki- jest mi b. bliska, bo mieszkałam tam wcześniej 3 lataWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 10:43
Misia15 lubi tę wiadomość
-
Rajska wrote:Kamila8k- to miło! Wychodzi na to, że jesteśmy sąsiadkami wybrałas już może szpital? Jak tam wyprawka i torba, spakowane?
Pozdrawiam Dziewczyny z Białołęki- jest mi b. bliska, bo mieszkałam tam wcześniej 3 lata
Co do szpitala, to chyba zdecydowałam się na Inflancką. A Ty? Widzisz, że wcześniej tu nie zajrzałam, może miałabyś dobrego lekarza do prowadzenia ciąży. a tak musiałam długo szukać, ale znalazłam.
-
kamila8k- ale dobrze, ze znalazlas
Ja przymierzam sie do Żelaznej, ew. IMiD na Kasprzaka, o Inflandzkiej tez myslalam, zobaczymy jak mnie nie przyjmą na Żelaznej, to wtedy szybko zadecyduje pewnie maz:-)
Ja tez torbę spakowalam całkiem pozno, moze miesiac temu, czyli ok.34-35 tyg.
A jak tam dzidziuś juz siedzi główka w dol? w ogole nastawiasz sie na poród SN? Pytanie oczywiscie tez do Was wszystkich Dziewczyny, bo coś cicho tu na tym wątku troche -
Rajska wrote:kamila8k- ale dobrze, ze znalazlas
Ja przymierzam sie do Żelaznej, ew. IMiD na Kasprzaka, o Inflandzkiej tez myslalam, zobaczymy jak mnie nie przyjmą na Żelaznej, to wtedy szybko zadecyduje pewnie maz:-)
Ja tez torbę spakowalam całkiem pozno, moze miesiac temu, czyli ok.34-35 tyg.
A jak tam dzidziuś juz siedzi główka w dol? w ogole nastawiasz sie na poród SN? Pytanie oczywiscie tez do Was wszystkich Dziewczyny, bo coś cicho tu na tym wątku troche
Ja spakuje torbę na tygodniach, na razie brakuje mi kilku rzeczy, a że chwilowo lekarz mnie uziemił, to nie miałam jak wychodzić i kupować.
O żelaznej też myślałam, ale właśnie boje się tego, że Nas nie przyjmą. Dwa mam znajomą położną na Inflanckiej, więc chyba tam od razu pojedziemy.
-
Cześć dziewczyny. Chciałam zapytać czy polecacie gdzieś w Warszawie gdzie zrobic badania prenatalne? Zależy mi żeby sprzęt był dobry i lekarz doświadczony. A nie ma lm pojęcia gdzie się zapisać. Mój lekarz nie wykonuje prenatalnych badań. Będę wdzięczna za pomoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 13:02