Są tu jakieś przyszłe mamusie z Warszawy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję
Rodziłam w praskim i jestem zadowolona. Poród trwał 5h i mimo, że był chyba w miarę lekki to i tak nie jest to coś, co chciałabym przeżywać drugi raz dostałam znieczulenie bez problemu (z tym, że od razu mówię, że mój lekarz tam pracuje i był przy porodzie, nie wiem jak to jest przychodząc "z ulicy", słyszałam że bywają problemy). Z pobytu po porodzie też jestem zadowolona. Warunki bardzo dobre - sale 2 osobowe z łazienkami, wszystko nowe, czysto. Jedzenie dobre. Opieka też w porządku, na 2 dni pobytu zdażyła się jedna średnio miła położna, reszta super. Jak chodzi o karmienie , to każda mówi co innego ale to chyba standard. Nie ma problemu z dokarmianiem mm w razie czego - na początku nie miałam pokarmu i położna sama zasugerowała, żeby poprosić o mm, nikt nic nie komentował. -
mada87 wrote:Odkopuję wątek pochwalę się tylko, że 28 kwietnia urodziłam Alicję
-
balerinkana wrote:Dziewczyny, ja też jestem w ciąży i niedługo czeka mnie pierwsze USG! Już nie mogę się doczekać. Za namową koleżanki zapisałam się do kliniki Multimed, ponieważ z tego co mówiła to mają tu świetnych lekarzy. Mam nadzieję, że się to sprawdzi!
Sio trolle.. Marketing szeptany to zwią... skuteczne?
-
symbolica wrote:Hope spójrz na rok wiadomości.. Alicja kończy dwa lata za chwilę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2019, 18:33
-