Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › Są tu jakieś przyszłe mamusie z Warszawy? ;)
Odpowiedz

Są tu jakieś przyszłe mamusie z Warszawy? ;)

Oceń ten wątek:
  • mada87 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2017, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odkopuję wątek :) pochwalę się tylko, że 28 kwietnia urodziłam Alicję :)

atdcqps62brd8znj.png
  • bebag Autorytet

Wysłany: 23 maja 2017, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada87, gratulacje! Gdzie rodziłas i jak było? :)

mada87 lubi tę wiadomość

age.png
  • mada87 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :)
    Rodziłam w praskim i jestem zadowolona. Poród trwał 5h i mimo, że był chyba w miarę lekki to i tak nie jest to coś, co chciałabym przeżywać drugi raz ;) dostałam znieczulenie bez problemu (z tym, że od razu mówię, że mój lekarz tam pracuje i był przy porodzie, nie wiem jak to jest przychodząc "z ulicy", słyszałam że bywają problemy). Z pobytu po porodzie też jestem zadowolona. Warunki bardzo dobre - sale 2 osobowe z łazienkami, wszystko nowe, czysto. Jedzenie dobre. Opieka też w porządku, na 2 dni pobytu zdażyła się jedna średnio miła położna, reszta super. Jak chodzi o karmienie , to każda mówi co innego ale to chyba standard. Nie ma problemu z dokarmianiem mm w razie czego - na początku nie miałam pokarmu i położna sama zasugerowała, żeby poprosić o mm, nikt nic nie komentował.

atdcqps62brd8znj.png
  • Azzurra Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, jaki zapomniany wątek;)! Jeśli jest tu jakaś mama z Grochowa/ Gocławka, to niech się odezwie. Ja jestem mamą 6 miesięcznej córeczki i na Pradze mieszkam od niecałych 6 miesięcy...

c55f3e3ka2zssd9g.png
    km5szbmhhu8jucb0.png
  • balerinkana Nowa

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja też jestem w ciąży i niedługo czeka mnie pierwsze USG! Już nie mogę się doczekać. Za namową koleżanki zapisałam się do kliniki Multimed, ponieważ z tego co mówiła to mają tu świetnych lekarzy. Mam nadzieję, że się to sprawdzi!

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2019, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada87 wrote:
    Odkopuję wątek :) pochwalę się tylko, że 28 kwietnia urodziłam Alicję :)
    Gratuluję!!!

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2019, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope spójrz na rok wiadomości.. Alicja kończy dwa lata za chwilę. ;-)

da8300b52b.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2019, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    balerinkana wrote:
    Dziewczyny, ja też jestem w ciąży i niedługo czeka mnie pierwsze USG! Już nie mogę się doczekać. Za namową koleżanki zapisałam się do kliniki Multimed, ponieważ z tego co mówiła to mają tu świetnych lekarzy. Mam nadzieję, że się to sprawdzi!

Sio trolle.. Marketing szeptany to zwią... skuteczne?

da8300b52b.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2019, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    symbolica wrote:
    Hope spójrz na rok wiadomości.. Alicja kończy dwa lata za chwilę. ;-)
    O masz 🤣🤣🤣 ej A wydawało mi się że to taki świeży warszawski wątek jest 😉

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2019, 18:33

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
‹‹ ‹ 17 18 19 20 21
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ