Są tu jakieś przyszłe mamusie z Warszawy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Mamusie;)
Ja również z Warszawy? Mogę dołączyć?
Emma1985 wrote:ja jestem z mokotowa:) i plsnyje rodzic na madalinskiego:)
W maju 2015 urodziłam w tym szpitalu synka i byłam bardzo zadowolona.
Jak straciliśmy nasze Maleństwo w marcu 2014 też właśnie tam byłam i nie mogę złego słowa powiedzieć o tym szpitalu, mimo bardzo smutnych okoliczności jedynym plusem był szpital, a właściwie personel.
-
Cześć dziewczyny!
Ja Praga Północ / Praga Południe.
Gdyby nie park Skaryszewski żałowała bym wyprowadzki z Ochoty 10 lat temu
Bo Szczęśliwice, Park Ruski i Pole mokotowskie
Gratuluje wszystkim Brzuchatkom i życzę dużo zdrówka dla Was i Maluszków !Brunetka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ja też z Warszawy, no może spod Warszawy dokładnie mój lekarz pracuje w Bielanskim, a że go uwielbiam to pewnie będę celowała z porodem w jego dyżur hehe
Chociaż moja bratowa odesłali stamtąd mimo że miała upadają położną i ta położną powiedziała, że oczywiście nie ma problemu, ale po porodzie na korytarz, zrezygnowałabi szczęśliwie dojechali na Kasprzaka szpital trochę stary, nieremontowany, ale była bardzo zadowolona chyba że coś w kwestii remontu się zmieniło przed ostatnie dwa lata, ale nie sądzęIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Dzięki dziewczyny za polecenia:) Będę monitować tych lekarzy. Pierwszą wizytę mam 8 czerwca na Domaniewskiej u doktora Sachadela. Chadzałam do niego przed ciążą i jest on cudownym człowiekiem i lekarzem, niestety nie pracuje w żadnym szpitalu przynajmniej z tego co wiem.
U mnie jest jeszcze ten problem, że najpewniej będę rodzić cesarką, dlatego chciałabym mieć wszystko wcześniej dograne. -
Dziewczyny, mimo, że mój lekarz jeszcze o tym nie wie chciałabym powoli zacząć uczęszczać na jakieś zajęcia dla kobiet w ciąży (zdrowy kręgosłup, joga. Szukam takich zajęć, które dedykowane są kobietom w ciąży, bo wszędzie gdzie próbuje się doinformować mówią, żebym zgłaszała prowadzącym, a oni będą modyfikować dla mnie pozycje, co nie bardzo mi odpowiada.
Najlepiej gdyby zajęcia były na MultiSport- możecie coś polecić (albo przestrzec)? -
Hej, ja mogę Ci polecić dr Marcina Zioło. Przyjmuje w Babka Medica i tam też do niego chodzę i on prowadzi mi ciążę. Co do Nicole - biorąc pod uwagę jej fejm ostatnimi czasy i działalność w sieci pewnie jest rozchwytywana, ale szczegółów nie znam. Najlepiej zapytać jej samej:) Znając jej bezpośredniość pewnie Ci powie, czy się poleca