Są tu jakieś przyszłe mamusie z Warszawy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Polecam, dla mnie poród super - zero traumy no ale tak jak pisałam korzystałam z indywidualnej opieki położnej, chociaż koleżanka z sali poporodowej, rodziła w tym czasie co ja, bez własnej położnej i z porodu też była super zadowolona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 11:31
mada87 lubi tę wiadomość
-
kurkaSkiters wrote:Pewnie już na urlopie, co?
Tak, myślę coraz poważniej o Orłowskiego. Na tygodniu chcę się tam zapisać do szkoły rodzenia na kwiecień. Pójdziemy, zobaczymy jak jest i jak się spodoba, to zostaniemy. Biorę pod uwagę jeszcze Madalińskiego.
Kurka, zapisałaś się juz do szkoły rodzenia w Orłowskim? Bo na stronie piszą, że po 25 tygodniu powinno się zacząć i miałam dzwonic dopiero w połowie kwietnia, ale może lepiej wcześniej to załatwić? -
Rzeczywiście całkiem sporo kwietniówek się już rozpakowało, ja mam akurat termin na koniec więc jeszcze trochę czasu jest, ale w sumie pod koniec przyszlego tygodnia ciąza będzie donoszona więc mogę rodzić za pakowanie torby to już od 2 tygodni się biorę, mam nadzieję że jutro mi się w końcu uda
-
Tak, a przynajmniej tak mi się wydaje jeszcze tylko adaptery do fotelika powinnam zamówić. Wczoraj udało mi się spakować w końcu torbę
Z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej nie do końca się czuję gotowa na poród i wszystko co ma nastąpić po nim... ale na to się chyba nie da przygotować -
mada87, zajrzałam tu na chwilę i powiem tak - nie da się przygotować ani na poród, ani na to co po nim - takiego zalewu emocji nie da się przewidzieć i opisać no i lepiej nie wyobrażać sobie jakie będzie nasze dziecko na podstawie tego co mówią znajomi na temat swoich dzieci Każde dziecko to wielka indywidualność
mada87 lubi tę wiadomość