Są tu jakieś przyszłe mamusie z Warszawy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny
W Wola Parku zamykają ostatni w Warszawie Mothercare.
Wszystko jest poprzeceniane, a do tego druga rzecz jest za grosz
Rzeczy są super jakości, bardzo duży wybór jest jeszcze, polecam zajrzeć.
Promocja ważna aż do zamknięcia, nie wiadomo dokładnie do kiedy, w zależności jak towar będzie schodził.
Polecam! My kupiliśmy masę pajacyków, sweterków itp, trochę przyszłościowych rzeczy.
-
Dzieki za info jutro jedziemy na zakupy
W smyku online jest 40% na ciuszki jak cos -
nick nieaktualnyHej,
W związku z tym że niestety czeka Nas cesarka - ze względu na wagę córeczki, mam do sprzedania przeciwbólowy stymulator porodowy, nowy , nieużywany. W komplecie są 4 elektrody duże , zamknięte , nieotwierane , 2 komplety baterii , dokładna i prosto napisana instrukcja obsługi, uchwyt do zawieszenia na szyję i na pasek do spodni, paragon i 2 lata gwarancji
Kupiony w sklepie Mama i Ja w Gdańsku. Model MamaTens my time, jest to najwyższy model, ma największą możliwość regulowania impulsów co jest ważne przy kobietach który mają niski próg bólu.
Poniżej podaję linka , jak by był ktoś chętny zapraszam na PRV , odbiór możliwy w Warszawie, bądź wysyłka
http://www.mamarodzibezbolu.pl/przeciwbolowe-stymulatory-porodowe/mamatens-my-time -
Przyjmujemy ngu i miło powitać Chociaż forum coś ostatnio zamilkło.
-
No właśnie ja nie chce płacić 2000 za priv. Slyszalam o obcji 500 czyli jako osoba towarzysząca idzie polozna z innego szpitala ale ja chce aby mój M był ze mną.
-
Never give up polecam Ci zapisac sie do forum styczniowek Ja jestem na forum wrzesniowek i tam wre codziennie po kilka stron rad każda jest na podobnym etapie woec to pomaga.
-
Mialam lekarza prowadzacego z Zelaznej, ale to raczej nie ma wiekszego wplywu, takie historie krążą ze odsylaja z tamtad ale to raczej nie prawda,bo kazdy kogo pytalam ze chce tam rodzic urodzil tam.pytalam tez polozne z IP powiedzialy ze raczej sie to nie zdarza,fakt szpital ma duze oblozenie,ale sie nie dziwie... lekarze,polozne i w ogole kazdy pracownik ktorego tam spotkalam mili,uprzejmi,pomocni i co najważniejsze kompetentni. Poloznej nie mialam wykupionej,bo z mężem stwierdziliśmy ze pracuja tam ludzie wlasnie bardzo doświadczeni i tak rzeczywiście bylo. Polozna stanela na wysokosci zadania,byla tyle ile jej potrzebowalam i nie wiem co ta polozna za 2 tys zrobiła by wiecej... Reasumując goraco polecam
-
Bez problemu, tzn ja urodzilam bez bo rozwarcie do 9 cm poszlo mi w niecala godzinę ale na samym poczatku polozna zapytala mnie czy chce ja mowilam ze tak,tylko musieliśmy poczekać do tych 3-4 cm a jak sie potem okazalo to jest juz za późno, bo tak szybko poszlo ale ogólnie z tego co ja się dowiadywalam przed swoim porodem to bez najmniejszego problemu