Są tu jakieś przyszłe mamusie z Warszawy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny,
Moja koleżanka zamieściła dziś informację dla kobiet w II i III trymestrze - może któraś z was będzie zainteresowana. Ja gdybym nie oglądała swojej małej wczoraj to bym na pewno poszła.
"Drogie przyszłe mamy! Studenci kierunku Lekarskiego Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego potrzebują Waszej pomocy. W dniach 27-28 luty (weekend) w ramach Konferencji Naukowej ,,Weekend. Ginekologią" potrzebujemy ochotniczek w II lub III trymestrze ciąży, którym wykwalifikowani lekarze w obecności studentów (kameralna grupa) wykonają USG (przez powłoki brzuszne). Warsztaty odbędą się w godzinach popołudniowych lub wieczornych. Uprzejmie prosimy zainteresowane Panie o kontakt przez wiadomość prywatną do @Moniki Zasztowt. Zachęcamy do udziału w badaniu, ponieważ jest całkowicie darmowe i w 100% profesjonalne, a do tego przyczyni się do kształcenia młodych pokoleń przyszłych lekarzy. Pozdrawiam serdecznie"Carolq, Laurka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Warszawo!
Patrzę na suwaczki i widzę, że jesteście duuuuuużo dalej niż ja, dlatego przyszłam po poradę
Na razie chodzę do lekarza z LuxMedu, jest super, ma dobre opinie, ale przez to, że jest rozchwytywany, o normalny termin do niego ciężko. Wizyty są dodatkowe (wpychają mnie pomiędzy inne pacjentki), przez co bardzo szybkie. Nie czuję się z tym dobrze i zastanawiam się nad dodatkowym lekarzem prowadzącym. Możecie kogoś polecić (najlepiej na NFZ, bo za luxmed już płacę ) Raz poroniłam, w stopce mam wypisanych kilka chorób, super, jeśli lekarz potrafiłby to ogarnąć
I jeszcze jedno pytanie, gdzie robiłyście USG genetyczne? Wiem, że będę też robić test PAPPA, więc dobrze, by mozna było zrobić to od razu, w jednym miejscu Mój lekarz przyjmuje także na Hlonda, więc na razie tylko to miejsce brałam pod uwagę. O jakości sprzętu przekonałam się na własne oczy.
Będę wdzięczna za wszystkie porady od bardziej doświadczonych Dziekuje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 23:05
Moko lubi tę wiadomość
-
Diabla85 wrote:Kokaina, a Ty się jeszcze kulasz? Teraz to chyba umówimy się na spacer jak już z wózkiem będziesz chodzić Daj znać jak będzie ładna pogoda, to możemy się spotkać gdzieś np. przy fontannie na Zagłoby
Hej
Tak, ja jeszcze w dwupaku
Odezwę się na pewno po porodzie, umówimy się na jakiś spacerekCarolq, Diabla85 lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualny