Są tu jakieś przyszłe mamusie z Warszawy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiestety nie ale tu w Wawie było bardzo dużo ludzi myślę że około 70 osób spokojnie więc wiesz do wygrania 3 x kosmetyki palmers, 1x poduszka dla diecka do auta ,1x poduszka do karmienia , 1x klin, 1x podkład pod materac , 1x tez coś z tego ale nie pamiętam chyba zelezy kto sponsoruje nagrody
-
nick nieaktualny
-
To jakieś pytania były czy losy że się wygrywa coś?
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj były warsztaty Świadomej Mamy, niestety dowiedziałam się po fakcie. Czy któraś z Was była? Warto było iść?
Za to udało mi się zapisać na sobotni warsztat z Familie od 12.00 na Czerskiej, niestety idę sama, ale może któraś z Was się wybiera? -
nick nieaktualnywczoraj też zawitałam na tych warsztatach
No dobrze a co warsztatów świadomej Mamy zapowiadało sie super ale , patrzymy wow ale firm super gadżetów pewnie bedzie itd . Większość była nagród w konkursie w losowaniu. Tak uprzedzam pytanie znów nic nie wygrałam . Chód nagrody były spoko sesje foto z brzuszkiem chyba 6 sztuk , bon na fotelik lub wózek , kosmetyki takze troszkę tego było . Ale z prezentów smoczek jeden i jakieś próbki z firmy preparatów do higieny + husteczki do higieny + chyba z 3 sztuki pieluch . Co do wiedzy bo o to jest cel spotkań , układanie dziecka , kompiela , poród , chustonoszenie i masaż dla dziecka , torba do szpitala , lovi , maxicosi ogólnie średnio ... No ale zawsze dla kogoś kto nie ma pojęcia troszkę wiedzy wiecej , moze sie przyda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maleństwo głodne to obudzilo mamę
Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo chyba tak a tatuś miał skoczyć do sklepu i zapomialo mu sie i Mała głośna
Wiec kisiel tylko zjadła ;p Moja Niunia to wogole na usg wszystko wpycha do buźki ;p obie rączki , nóżki Moja Mama jak to zobaczyła odrazu powiedziała ze głodne dziecko ;P
Angela85 lubi tę wiadomość
-
slodkie sa maluchy i fajnie je podgladac.moja jest rano spi dopiero sie budzi. Na usg zawsze skulona jak mama pozycja embrionalna:)
Carolq lubi tę wiadomość
-
Diabla85 wrote:Ja rodziłam na Madalińskiego i baaardzo polecam. Żadnych problemów nie było ani pytań o których mówisz. Do ginekologa chodzę do Medicover i stamtąd też miałami i mam kartę ciąży i wszystkie badania i nikt w szpitalu nic nie mówił że chodziłam prywatnie do lekarza (bo wiem że czasem jakieś aluzje robią w szpitalach). Także z czystym sumieniem polecam Madalińskiego. Chodziłam też tam na szkołę rodzenia i naprawdę było fajnie. Może nie dostaje się żadnych gratisów ale są zajęcia z fizjoterapeutą i można troszkę poćwiczyć i to nie tylko oddychanie
Musimy się kiedyś spotkać jak będzie ładniejsza pogoda, chociaż nie wiem czy zdążymy jak jeszcze będziesz miała brzuszek. Ja mieszkam na osiedlu Gawra przy takim skwerku z drewnianą dorożką
Pewnie że możemy się spotkać
Tylko trzeba wybrać jakiś termin, bo rzeczywiście do mojego porodu tylko 5 tygodni, albo mniej jak Młody będzie chciał wyjść wcześniejDiabla85 lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualnyhej , Padłam po powrocie z warsztatów i w sumnie wstałam 30 minut temu ale poszliśmy na spacerek z psem
więc tak wrzucam foto z prezentami
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b29d306ccf3.jpg
Poruszane tematy były leczenia homeopatycznego kobiet w ciąży i noworodków oraz mam karmiących. W sumnie myślę że to dość dobre rozwiązanie i możliwe że skorzytam kiedyś z takiego typu leczenia. Kolejne tematy to ,PBKM , wertykalne pozycje porodowe , masaż chustą przy porodzie, chusto-noszenie, wydatki rodzine i budżet , przedstawienie portfolio fotografki. Oprócz tego co dostałam czyli tabletki sterylizujące, stringi , syrop dla mnie na wzmocnienie , jakieś tableteczki na funkcjonowanie układu moczowego, krem na roztepy, dużo próbek kosmetyków dla dziecka firmy allerco ( muszę zobaczyć bo to co piszą dość fajnie wygląda) także troszkę była. Z losowań do wygrania 3 kupony na 600zł do PBKM na bankowanie, 5 zestawów kosmetyków do makijarzu , 2 zestawy kosmetyków firmy allerco, i jedna sesja noworodkowa którą wygrałam ja < teraz bravo >
też śmiesznie bo jeszcze tak narzekałam mężowi że kurdę nic nie wygrywam a chodzę na te warsztaty itd i nagle czytaja numerek 31 a mąz do mnie to Ty ja ja ? on no sprawdz ale Ty , i w końcu coś wygrałam . I tak planowaliśmy zrobić a tak zawsze troszkę kasy dodatkowej zostanie Także po tych wsyztskich emocjach musiałam się porzadnie zdrzemnąć i odpocząć
_Saszka_, Angela85 lubią tę wiadomość