Są tu jakieś przyszłe mamusie z Warszawy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Super dziewczyny. GRATULACJE
-
nick nieaktualnyHej, dziewczyny, ja też zamierzam rodzić w św. zofii. Termin na maj. Na 30 tydzień jestem umówiona do dr Anny Kajdy, chce juz do niej chodzić, czy ktoś zna i poleca? Jakieś opinie? Położną też zarezerwowałam. Jakoś z położna będę czuć się bezpiecznie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Idziecie na warsztaty mamo to ja?
-
W Warszawie będę 27 kwietnia na Bemowie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Co do warsztatów jak dotrzymamy bedziemy na Białołęce ale nie wiem
Czy dam rade ;P bo to pare dni przed terminem ;P
Co do wózków my pojezdzilismy po sklepach podowiadywalismy sie , zobaczyliśmy jak sie składa itd. I wybraliśmy konkretny model i wózek kupiliśmy używany bo niestety nowy kosztuje 5tysiecy a uważaliśmy ze to troszkę
Za duzo jak na rok użytkowania wózek znalazłam na olx w stanie praktycznie idealnym w jesCze lepszej wersji niż chciałam i z lepszymi bajerami ( ma dodatkowo podświetlenie gondoli po boku itd , mufki i futerka na zimę do gondoli i spacerówki działa tak samo bez zrzutów woleliśmy z doświadczenia znajomych itd kupić cos lepszego ale używanego niż tańszy wózek i miec nowy i z nim problemy . Ważna rada dla kupujących pytać sie np czy w sklepie w razie reklamacji dają zastępczy sprzętPauka lubi tę wiadomość
-
My oglądaliśmy na żywo wózki w wielu miejscach- Świat Dziecka, Calineczka, Tosia, jakis sklep na Bemowie, a później zamówiliśmy przez internet. Zdecydowaliśmy sie na Mutsy Evo. A i Świat Dziecka można odwiedzić w paru miejscach, bo co sprzedawca to powie cos innego i można czegoś się dowiedzieć innego, a maja duzo informacji
Pauka lubi tę wiadomość