Są tu jakieś przyszłe mamusie z Warszawy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja do południa w piżamie :p
Zrobiłam pyszny obiadek: polędwiczki wieprzowe w sosie własnym z warzywami do tego kasza jęczmienna,ogórek kiszony i pyszny soczek wiśniowy (domowy od mamusi )
Synkowi smakowało Czuję to hihi
Po obiedzie słodkie lenistwoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 16:38
-
hej dziewczyny... Dzięki wielkie za informacje o tych warsztatach... czekam na info o miejscach Fajna sprawa...
Niby mam już sama nigdzie nie jeździć ale co tam... 35tyd a ja (jak to mój mąż powiedział) się "zorientowałam", że w ciąży jestem
bo mi się jakoś nagle ciężko zrobiło...
pozdrawiam cieplutko...
oooo i między czasie dostałam wiadomość, że w Piasecznie są miejsca
wybiera się któraś? -
nick nieaktualny
-
Dołączam do was dziewczyny, Bródno-Targówek dokładnie!
Coś nas mało biorąc pod uwagę jaka Wawa wielka
Właśnie przeczytałam Fatima o warsztatach świadoma mama, jeszcze pracuję ale zastanawiam się czy jakimś cudem może uda mi się iść - warto Twoim zdaniem?
-
Oj nie pamietam jak sie nazywała ta co do nas przyszła, ale była bardzo sympatyczna - tez z tej przychodni - przyniosła próbki kremów dla mnie i małego. Była dwa razy i raz przyszła dr - zbadała, opowiadała o szczepionkach, żywieniu itd.
Fatim lubi tę wiadomość
-
Ja również jestem z Pragi, tylko że z Saskiej Kępy Ale pediatry raczej nie polecę. Moja jest dobra, ale nie jakaś rewelacyjna, więc ciężko mi powiedzieć czy godna polecenia. Ma super podejście do dzieci, ale mam wrażenie, że jest taka trochę oderwana od rzeczywistości I czasami nie wiem, jak z nią rozmawiam, czy mówi do mnie, czy do siebie No ale mam bardzo blisko tę przychodnię, więc ogólnie nie narzekam
-
nick nieaktualnyWitam . Ja tez z Warszawy
Czy macie jakiegos ginekologa ktorego mozecie z czystym sercem polecic w 100%?
Co prawda zapisalam sie juz do jakiegos ale to z pozytywnych opini na internecie i tak nigdy nie wiadomo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 20:46
sedinum82 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
Ja też z Warszawy, jednak Bemowo. Co do ginekologa, mogę polecić z czystym sumieniem mojego, przyjmuje w enel-medzie i ma prywatny gabinet- niestety wizyty odpłatnie. Polecam, bo wyprowadził moją ciążę z bardzo trudnego początku. Znam jeszcze dwóch innych ginekologów, pracujących w szpitalu na Inflanckiej, też mogę służyć namiarami:) Jeden z nich robił mi USG, a kobieta-p. ginekolog prowadziła ciążę mojej koleżanki, która też sobie ją chwaliła.
Co do porodu, przymierzam się do Żelaznej, w drugiej kolejności właśnie Inflancka. Dobre opinie, dobry personel, standard uważam, że ponad średnią, czego chcieć więcej:)
Szkoda, że tak mało nas na tym wątku...Kamila8k lubi tę wiadomość
-
Cześć. jestem z Pruszkowa wiec blisko Wawki. Chętnie dołącze:)
-
Witajcie,
Długo szukałam wątku
Ja też jestem z Warszawy, z Bemowa. Ciążę prowadzę w przychodni św. Zofii i w tym też szpitalu zamierzam rodzić.
Jest to mowa pierwsza ciąża, jestem jeszcze zielona, ale myślę, że mam na to jeszcze czas
Teraz zastanawiam się gdzie kupić ubranka dla dziecka bo oprócz smyka nic nie przychodzi mi do głowy.
PozdrawiamDorka87, Kamila8k lubią tę wiadomość