Są tu jakieś przyszłe mamusie z Warszawy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chodziłam kiedyś do pure,jakieś 2 lata temu. Mój zapał trwał 3 miesiące i odpuściłam sobie siłkę
Zastanawiam się żeby pochodzić na basen.
Zrobił mi się PRZEokropny celullit!! Ogólnie zawsze byłam szczupla,teraz w 6 miesiącu przytyłam 6 kg więc trzymam się normy mimo,że sobie nie żałuję jedzenia,ale cellulit mam nawet na łydkach!
Generalnie to jestem obrośnięta celullitem wszędzie:( Brzuch,żebra,pośladki na maxa,uda,łydki i ostatnio zauwazyłam ,że nawet na moich bicepsach MASAKRA.
Także mam nadzieję,że woda trochę go rozbije... A po ciąży jazda z Ewką Chodakowską bo tak być nie może
Fatim wrote:Nigdy więcej pure wolę poszukać dłużej
-
Ja też jestem z Warszawy, od pierwszego kwietnia będę mieszkała na Głębockiej, a teraz póki co Kabaty:)
Co do Szpitala na Żelaznej to mam dwa doświadczenia. W 6 tygodniu wylądowałam na Izbie Przyjęć z plamieniem. Lekarz wziął mnie, zbadał i powiedział, że mam odwarstwienie kosmoówki i najprawdopodobniej puste jajo. Byłam przerażona! JAk można tak powiedzieć bez pewności kobiecie, która i tak się boi? Mąż póżniej mówieł, że powiedział: "najprawdopodobniej", a le wiecie, hormony i te sprawy
4 dni później poszłam na wizytę kontrolną do mojej Pani Doktor- też z Zelaznej- biło serduszko! Nigdy nie spotkałam się z tak ciepłym ginekologieem, z takim wsparciem Wchodzę do gabinetu i od razu się uspokajam
Rodzić będę właśnie tam!
[/url]
[/url] -
Jechałam dziś autobusem...Nie wiedziałam,że jest aż taka znieczulica w ludziach.
Autobus w godzinach szczytu zatłoczony... Co robią ludzie? Najpierw patrzą na brzuch,później twarz i odwracają głowę wklejając nos w szybę...
Dodam,że mój brzuszek jest już dobrze widoczny i miałam rozpiętą kurtkę bo było cieplutko.
W kolejkach to samo...stoję z jedną małą wodą 15 min bo nikt nie przepuści.
Powinni się wstydzić...
-
nick nieaktualny
-
Moja sąsiadka jak była w 7-8 mc zapytała ludzi czy mogą ją przepuścić w kolejce to jeden facet się oburzył i powiedział do niej,że ciąża to nie choroba...
Nawet nie wiem jak to skomentować ale za takie teksty powinien dostać w ten głupi łeb bo innego sposobu na chamstwo i prostactwo chyba nie ma...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 21:09
-
W Superpharm wiszą tabliczki przy kasach,że kobiety w ciąży są obsługiwane poza kolejnością...
Ale ludzie patrzą się tak jakby mieli zaraz zabić wzrokiem
Póki co nie wchodzę w takie długie kolejki ale jak będę musiała to nie omieszkam nie skorzystać
-
nick nieaktualny
-
Byłam wczoraj na warsztatach Świadoma Mama Nawet udało mi się upominek wylosować (2 mydła i żel pod prysznic), powoli zbieram wyprawkę i doświadczenie hehe szkoda tylko, że było tak zimno, bo lekko podziębiona jestem teraz...dostałam kupę ulotek, ale też i kilka próbek kosmetyków dla malucha,2 gazety, smoczek i skarpetki Następne warsztaty Świadoma Mama są 25.06.15r oraz 20.11.15r w Warszawie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/72f02af9ca3b.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3aa00e0a98b4.jpgMartika87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W kwietniu: 20 na Białołęce, 21 na Ursusie a 22 na Bemowie odbędą się warsztaty Mamo to Ja, podobno bardzo fajne ja w tą niedzielę jadę na warsztaty Mama Wie w Otwocku, te same warsztaty mają być tak samo w Legionowie 10.04, Pruszkowie 28.03 i Piasecznie 29.03. W Warszawie ich niestety nie ma
-
No i koniecznie wybieram się na targi 20-21.06 Mother&Baby, ale ja jestem fanką wszelkich targów
27.03 idę na warsztaty Bezpieczny maluch, nie będzie upominków, ale nauka pierwszej pomocy itpWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 21:44