adu wrote:
Stwierdziłam, że tu zajrzę do was bo w sumie od kiedy jest grupa na msng to tylko tam
Bbbuuuu, najgorzej zarazić się od dzieci, bo te ich wirusy się jakoś cholera trzymają. Zdroweczka, oby szybko puściło.
Brita, ale Ci skacze to ciśnienie. W poprzedniej ciąży brałam dopegyt po 30 tc, teraz póki co ciśnienie chyba jest ok (trochę pomijam mierzenie, przyznam bez bicia🙈) ale u mnie był spokój po tabsaxh, dobrze regulowały
U mnie maluchy są na 14 i 22 centylu, ale cały czas tak podobnie, więc nie ma dramatu.
Wojcinka, ja nieustannie trzymam kciuki. Twoje opanowanie na pewno dobrze robi!
Kreska, miałam salse przy córce, bardzo fajny wózek
My na tą chwilę kupiliśmy pojedynczy Espiro only, a jak już będzie wiadomo, czy podwójny w ogóle potrzebny to wtedy kupimy drugi.
Słyszałam same dobre opinie. Mało znany bo konkuruje z jakąś znana firma- właśnie mi uciekło z głowy która to marka - i dlatego mało osób go zna. Ale ja go MAM i dumna jestem bo za nowego zapłaciłam nie 3500 tylko 1400 😅. Chyba był mi pisany.
Rzelka, adu lubią tę wiadomość
12.12.2019- 4kg,54cm- zdrowa Izabela!
03.10.202💔 3480g,58cm,38tc Różyczka.👼😭
Mutacje hetero pai1 i mthfr1
12.12.24--->II 🤰
8.02.25----> I prenatalne. Bez zastrzeżeń!
22.08.2025---> termin 🙏
Heparyna,acard,metylowany kwas foliowy,...duphrason,
Nie da się zastąpić utraconego dziecka. Ale wiarą w Niego jest niezłomna. Kocham Was dzieci !
Świat rozsypal się jak cienkie lustro. Na miliony kawałków a ja trwam.
Boże,dlaczego wymyśliłeś los człowieka który musi iść przez życie sam? Całkiem Sam.
Rzelka, adu lubią tę wiadomość
12.12.2019- 4kg,54cm- zdrowa Izabela!
03.10.202💔 3480g,58cm,38tc Różyczka.👼😭
Mutacje hetero pai1 i mthfr1
12.12.24--->II 🤰
8.02.25----> I prenatalne. Bez zastrzeżeń!
22.08.2025---> termin 🙏
Heparyna,acard,metylowany kwas foliowy,...duphrason,
Nie da się zastąpić utraconego dziecka. Ale wiarą w Niego jest niezłomna. Kocham Was dzieci !
Świat rozsypal się jak cienkie lustro. Na miliony kawałków a ja trwam.
Boże,dlaczego wymyśliłeś los człowieka który musi iść przez życie sam? Całkiem Sam.