🌞🏖️SIERPIEŃ 2025🏖️ 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
Olcia1987 wrote:Jeśli ma Cię to uspokoić to zawsze dobrze zrobić ❤️
A na pocieszenie Ci powiem, że ja musiałam zapłacić za badanie (hcg + prog) + wizytę 300e 😭😭
Nie pociesza mnie to że masz gorzej 😋
A u Ciebie jak beta wystrzeliła w kosmos! WowOlcia1987 lubi tę wiadomość
7cs❤️
32 lata👫
⏸️ 8dpo 12.2024
9dpo beta 16,7
11dpo beta 54 -
@Anaam, najważniejsze, że wszystko dobrze wygląda 😊 super wiadomości 🙏 kiedy kolejna wizyta? Bo 13.12 jest dzisiaj 😅
@Bilberry32, witaj! Jeśli chcesz dalej badać, to czemu nie 😊 ja zbadałam też tylko 2 razy, w 11 dpo i w 15 dpo, myślałam, że jeśli przyrost się zgadza to zostawię to póki co, ale każdy musi sam dla siebie zdecydować. Poza tym mieszkam w Niemczech i to, że 2 razy zbadali to jest już wow 😅
@Olcia1987, piękny przyrost 🥰Olcia1987 lubi tę wiadomość
-
Luna_ wrote:@Anaam, najważniejsze, że wszystko dobrze wygląda 😊 super wiadomości 🙏 kiedy kolejna wizyta? Bo 13.12 jest dzisiaj 😅
@Bilberry32, witaj! Jeśli chcesz dalej badać, to czemu nie 😊 ja zbadałam też tylko 2 razy, w 11 dpo i w 15 dpo, myślałam, że jeśli przyrost się zgadza to zostawię to póki co, ale każdy musi sam dla siebie zdecydować. Poza tym mieszkam w Niemczech i to, że 2 razy zbadali to jest już wow 😅
@Olcia1987, piękny przyrost 🥰
Mówi że wszystko okej, chociaż nie ukrywam że chciałam już widzieć coś więcej niż pecherzyk -
Anaam wrote:Haha 23.12 😅 chyba jeszcze ze mnie nie zeszło 😄
Mówi że wszystko okej, chociaż nie ukrywam że chciałam już widzieć coś więcej niż pecherzyk
Mi się wydaję, że za to na kolejnej wizycie zobaczysz już dużo więcej, Twoje maleństwo i serduszko 😊 ale rozumiem to czeeeekanie, myślę, że jak zobaczę serduszko to większy stres już ze mnie zejdzie 😅Anaam lubi tę wiadomość
-
Luna_ wrote:Mi się wydaję, że za to na kolejnej wizycie zobaczysz już dużo więcej, Twoje maleństwo i serduszko 😊 ale rozumiem to czeeeekanie, myślę, że jak zobaczę serduszko to większy stres już ze mnie zejdzie 😅
-
Anaam wrote:Czekanie najgorsze... kiedy masz wizytę?
W przyszły poniedziałek, to będzie 6+1 więc nie wiem czy mam się już na coś nastawiać 🙈 moja ginekolog chciała mnie widzieć, gdyż ostatnio widziała 2 pęcherzyki i jeden był mniejszy, więc nie jest pewna co z tego wyniknie -
Bilberry32 wrote:Właśnie zjadłam makaron z tuńczykiem w sosie pomidorowym i z ciekawości wygooglowalam czy można jeść tuńczyka …. Oczywiście nie zaleca się 😒
Też jadłam, akurat pastę z tuńczyka ale kolejnego z zakupów nie przyniosłam więc na plus 😆
Nieważne co zjem, ciągle mi niedobrze. Non stop 🤢 -
Luna_ wrote:W przyszły poniedziałek, to będzie 6+1 więc nie wiem czy mam się już na coś nastawiać 🙈 moja ginekolog chciała mnie widzieć, gdyż ostatnio widziała 2 pęcherzyki i jeden był mniejszy, więc nie jest pewna co z tego wyniknie
Luna_ lubi tę wiadomość
-
smoothie wrote:Też jadłam, akurat pastę z tuńczyka ale kolejnego z zakupów nie przyniosłam więc na plus 😆
Nieważne co zjem, ciągle mi niedobrze. Non stop 🤢
Mnie jeszcze nic nie jest. Oprócz lekkiego bólu kręgosłupa- mam tylozgiecie macicy7cs❤️
32 lata👫
⏸️ 8dpo 12.2024
9dpo beta 16,7
11dpo beta 54 -
smoothie wrote:Też jadłam, akurat pastę z tuńczyka ale kolejnego z zakupów nie przyniosłam więc na plus 😆
Nieważne co zjem, ciągle mi niedobrze. Non stop 🤢
Ja za to mam tak, że jeśli nie zjem to wtedy mam mdłości i muszę koniecznie coś zjeść. Problem w tym, że jestem mega głodna, ale nic mi nie smakuje i nawet nie wiem po co sięgnąć, a jak już coś do jedzenia zrobię to odechciewa mi się tego i chce coś innego, skomplikowana sprawa🙈 nie wiem czy któraś z Was ma podobnie 😅Britta, Anaam lubią tę wiadomość
-
Bilberry32 wrote:Twoja ciąża jest 2 tygodnie starsza więc pewnie masz kulminację objawów w 1 trymestrze.
Mnie jeszcze nic nie jest. Oprócz lekkiego bólu kręgosłupa- mam tylozgiecie macicy
Ciesz się, póki możesz 😁 Korzystaj 😉 -
Luna_ wrote:Ja za to mam tak, że jeśli nie zjem to wtedy mam mdłości i muszę koniecznie coś zjeść. Problem w tym, że jestem mega głodna, ale nic mi nie smakuje i nawet nie wiem po co sięgnąć, a jak już coś do jedzenia zrobię to odechciewa mi się tego i chce coś innego, skomplikowana sprawa🙈 nie wiem czy któraś z Was ma podobnie 😅
Nie zjem to mi słabo i głodna jestem, muszę zjeść. Zjem to potem nie mogę się pozbierać, taki nieustanny kapeć w buzi. I próbuję czymś przegryźć i dalej źle 🥴
W pierwszej ciąży pomagały mi winogrona, jadłam i ratowały mnie skutecznie. Tylko teraz muszę pilnować cukru więc zastanawiam się jak tu w ogóle sprobować..
I żeby nie było, jak zawsze ciągnie mnie do słodkiego, jadłabym non stop 🫠Luna_ lubi tę wiadomość
-
Luna_ wrote:Ja za to mam tak, że jeśli nie zjem to wtedy mam mdłości i muszę koniecznie coś zjeść. Problem w tym, że jestem mega głodna, ale nic mi nie smakuje i nawet nie wiem po co sięgnąć, a jak już coś do jedzenia zrobię to odechciewa mi się tego i chce coś innego, skomplikowana sprawa🙈 nie wiem czy któraś z Was ma podobnie 😅
Luna_ lubi tę wiadomość
-
U mnie beta ładnie podwojona 🥹
11.12 beta 234
13.12 beta 550 prog ok. 26
Nie wystrzeliła jakoś bardzo, ale przyrost jest ponad 100% więc jest przynajmniej ok 🙃 a tak jak narzekałam, że mnie martwi, że nie mam wzdęć tak zmniejszyły mi się mdłości, a wywaliło wzdęcia 🤣 z dwojga złego chyba wolę w tę stronę 🤪
Termin z OM z moją długością cyklu to chyba 20.08Luna_, Olcia1987, Bilberry32, smoothie, Agat99, Miś, Britta, Mała.mi 93, onalola lubią tę wiadomość
Staranie o pierwsze 👶 od 08 2024
09 2024 biochem w 1cs 💔
9.12 4cs 11dpo ⏸️ 🥹
11.12 beta hcg 234 U/l
13.12 beta hcg 550 U/l, prog ok. 26.6 ng/ml -
Olcia1987 wrote:Dostałam dzisiejsze wyniki 🥹
9.12 hcg 196
13.12 hcg 1316 prog 128 🥹🥹❤️Olcia1987 lubi tę wiadomość
Staranie o pierwsze 👶 od 08 2024
09 2024 biochem w 1cs 💔
9.12 4cs 11dpo ⏸️ 🥹
11.12 beta hcg 234 U/l
13.12 beta hcg 550 U/l, prog ok. 26.6 ng/ml -
Nowa9224 wrote:U mnie beta ładnie podwojona 🥹
11.12 beta 234
13.12 beta 550 prog ok. 26
Nie wystrzeliła jakoś bardzo, ale przyrost jest ponad 100% więc jest przynajmniej ok 🙃 a tak jak narzekałam, że mnie martwi, że nie mam wzdęć tak zmniejszyły mi się mdłości, a wywaliło wzdęcia 🤣 z dwojga złego chyba wolę w tę stronę 🤪
Termin z OM z moją długością cyklu to chyba 20.08
Idealny przyrost 💪🏼
Termin mamy podobnie z OM ja mam 19.08 🤞🏼
Nowa9224 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki
Witam się nieśmiało, 6 tydzień ciąży 23.12 wizyta, gdy juz zobaczymy serduszko termin na 6.08
Kiedy decydujecie się ogłosić światu radosną nowinę? My się cieszymy, że wszystko idzie zgodnie z planem, lecz również bardzo boimy się z drugiej strony pracuje w ochronie zdrowia, u nas pracodawca od razu zaleca zwolnienie. Kiedy decydujecie się powiedzieć w pracy o nowym stanie?Britta, Nowa9224, Agat99, Mała.mi 93, Luna_, Paulina66, onalola, adu, Kroliczek2411 lubią tę wiadomość
-
Ala9292 wrote:Hej Dziewczynki
Witam się nieśmiało, 6 tydzień ciąży 23.12 wizyta, gdy juz zobaczymy serduszko termin na 6.08
Kiedy decydujecie się ogłosić światu radosną nowinę? My się cieszymy, że wszystko idzie zgodnie z planem, lecz również bardzo boimy się z drugiej strony pracuje w ochronie zdrowia, u nas pracodawca od razu zaleca zwolnienie. Kiedy decydujecie się powiedzieć w pracy o nowym stanie?
Rodzinie i najblizszym znajomym chcemy powiedzieć w święta, albo w Nowy Rok. Ja wolałam na Dzień Babci ale z moim niecierpliwym mężem nie da rady tyle ukrywać. Reszta swiata dowie sie jak juz bede miec wielki brzuch 😉
W pracy powiem szefowej i kilku dziewczynom z biura w okolicach prenatalnych bo ciągłe zwalnianie się i branie urlopu na wizyty już jest podejrzane, a przynajmniej będę mogła korzystać z przywilejów wychodzenia do lekarza w czasie pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2024, 09:33