☀️🏝️⭐️ SIERPIEŃ 2026 ⭐️🏝️☀️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po wizycie, mam w brzuchu słodkiego prawie 2 cm bobaska (1,81 cm) z bijącym szybciutko serduszkiem ♥️ według USG ciąża wychodzi 2-3 dni starsza 🥰
Sigi133, Mart0511, Kycia, Cerva, Luna11, Liyss🧚🏻, Anilamk, Irynka, borowinka, Misia114, Locus, rozia, Aju90, Flora96, martakam, Fox, Olo323, Kendiii lubią tę wiadomość
🫶🏽 2013
💒 2020
⏸️ 1.2024 🥹 ⬇️
♥️👶🏻 09.2024 ♥️
⏸️ 12.2025 🥹 -
Daję znać że dalej krwawię, zrobili betę i czekam na wynik…
W badaniu szyjka zamknięta, w usg brak pęcherzyka, endometrium 9mm. Póki co trzeba czekać. Mam skurcze krzyżowe:/
Położyłam się u pielęgniarek na leżance i planuję zdrzemnąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia, 16:22
#1 2024 – PCO i 2cs z inozytolem, który aktywował owulację (+9cs bezowulacyjnych)
Starania o #2
07.25 - 2. cykl po powrocie @ po porodzie; wyszły niedobory, nadczynność tarczycy, hiperkalcemia, długie cykle
🛑 STOP 08.25 - pierwotna nadczynność przytarczyc; 10.25 wycięcie gruczolaka 🟰wygrałam z nim💪🏼 walczę z osteopenią i anemią makrocytarną (b9)
💔cb 01/26 -
Pyska super informacje, to w którym jesteś tc?🥹
Kleopatr4 odpoczywaj i trzymam niezmiennie kciuki 🙏🏻 -
Kleopatr4, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Współczuję tego stresu i nerwów. ☹️
Świeżynko, dobrze, że krwawienie się kończy i dziecko dobrze się rozwija. ❤️ Oby to już się nie powtórzyło. 🤞🏻
Witam wszystkie nowe Dziewczyny! Im nas więcej, tym weselej. 😁🙌🏻
A co do jedzenia i mdłości, to od kilku dni u mnie równia pochyła. Zaliczyłam już bieg do łazienki 3 dni temu. Mdłości trzymają przez cały dzień. Jednocześnie jestem głodna i pełna, mam ochotę na wszystko i na nic. Doszła jeszcze zgaga i takie zmęczenie, że aż boli całe ciało. Wczoraj po śniadaniu poszłam na drzemkę na 2 godziny. 🫠 Czekam aż zacznie się stan błogosławiony. Póki co daleko do niego. Podziwiam Was wszystkie, które macie już dzieci. Jesteście dla mnie heroskami. ❤️ Trudno mi wyobrazić sobie, że miałabym jeszcze zajmować się dzieckiem. Szacun. ❤️❤️❤️
Carrie12, ŚWIEŻYNKA97, Liyss🧚🏻, Olo323, palinnka, Kendiii lubią tę wiadomość
-
Według miesiączki 8+0, według USG 8+3 ♥️ nie miałam jeszcze korygowanej daty porodu, będziemy obserwować dziecko na usg i może na następnej wizycie 🥰Liyss🧚🏻 wrote:Pyska super informacje, to w którym jesteś tc?🥹
Kleopatr4 odpoczywaj i trzymam niezmiennie kciuki 🙏🏻
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
🫶🏽 2013
💒 2020
⏸️ 1.2024 🥹 ⬇️
♥️👶🏻 09.2024 ♥️
⏸️ 12.2025 🥹 -
Trzymaj się tam 🫂🍀kleopatr4 wrote:Daję znać że dalej krwawię, zrobili betę i czekam na wynik…
W badaniu szyjka zamknięta, w usg brak pęcherzyka, endometrium 9mm. Póki co trzeba czekać. Mam skurcze krzyżowe:/
Położyłam się u pielęgniarek na leżance i planuję zdrzemnąć.👫🏻 93&94 👩❤️💋👨 2013
🐈⬛🐈⬛🐈⬛🦮
🧒🏼 L. 05.2020 AuADHD 🤰niepowściągliwe wymioty ciężarnych (hyperemesis gravidarum) 🤢🤮
💔💔💔💔01, 02, 07, 09.2025 biochem
Podejrzenie niedomogi lutealnej (8dpo prog 11, E2 67); DHEAS ⬇️; nasienie ✅, AMH 3,91 ✅, trombofilia ✅, homocysteina ✅
10.2025 badania immunologiczne, NK 14,5% ⬆️,Th ⬇️, białko S ⬆️, cross match 62%‼️⚠️
07.11.2025 dr Jarosz konsultacja pierwszorazowa ➡️ KIR, HLA-C, biopsja endometrium ⌛️
18.11.2025 kwalifikacja invitro
12.2025 wizyta 9-12dc ocena endometrium - odwołana ✋
30.11 ⏸️
01.12 beta 169 E2 169 prog 15,3
03.12 beta 464 E2 202 prog 13,4
12.12 USG ginekolog ♥️ CRL 2,5mm 5+5
07.01 🩸NIPT + 🩸PAPPA ⌛️
19.01. prenatalne ⌛️

-
Człowiek zapomina, jak to było. 😆😵💫 I ile to trwało!Luna11 wrote:Kleopatr4, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Współczuję tego stresu i nerwów. ☹️
Świeżynko, dobrze, że krwawienie się kończy i dziecko dobrze się rozwija. ❤️ Oby to już się nie powtórzyło. 🤞🏻
Witam wszystkie nowe Dziewczyny! Im nas więcej, tym weselej. 😁🙌🏻
A co do jedzenia i mdłości, to od kilku dni u mnie równia pochyła. Zaliczyłam już bieg do łazienki 3 dni temu. Mdłości trzymają przez cały dzień. Jednocześnie jestem głodna i pełna, mam ochotę na wszystko i na nic. Doszła jeszcze zgaga i takie zmęczenie, że aż boli całe ciało. Wczoraj po śniadaniu poszłam na drzemkę na 2 godziny. 🫠 Czekam aż zacznie się stan błogosławiony. Póki co daleko do niego. Podziwiam Was wszystkie, które macie już dzieci. Jesteście dla mnie heroskami. ❤️ Trudno mi wyobrazić sobie, że miałabym jeszcze zajmować się dzieckiem. Szacun. ❤️❤️❤️
Ja mam dzisiaj wyjątkowo dobry dzień, udało mi się zjeść zupę! Nawet jeśli to jednodniowa anomalia to mam zamiar załadować się na zapas. Straciłam już 4kg w te dwa tygodnie. Chce już być po drugiej stronie gdzie czeka na mnie jedzenie i picie do woli. 😮💨👫🏻 93&94 👩❤️💋👨 2013
🐈⬛🐈⬛🐈⬛🦮
🧒🏼 L. 05.2020 AuADHD 🤰niepowściągliwe wymioty ciężarnych (hyperemesis gravidarum) 🤢🤮
💔💔💔💔01, 02, 07, 09.2025 biochem
Podejrzenie niedomogi lutealnej (8dpo prog 11, E2 67); DHEAS ⬇️; nasienie ✅, AMH 3,91 ✅, trombofilia ✅, homocysteina ✅
10.2025 badania immunologiczne, NK 14,5% ⬆️,Th ⬇️, białko S ⬆️, cross match 62%‼️⚠️
07.11.2025 dr Jarosz konsultacja pierwszorazowa ➡️ KIR, HLA-C, biopsja endometrium ⌛️
18.11.2025 kwalifikacja invitro
12.2025 wizyta 9-12dc ocena endometrium - odwołana ✋
30.11 ⏸️
01.12 beta 169 E2 169 prog 15,3
03.12 beta 464 E2 202 prog 13,4
12.12 USG ginekolog ♥️ CRL 2,5mm 5+5
07.01 🩸NIPT + 🩸PAPPA ⌛️
19.01. prenatalne ⌛️

-
Pyśka super wieści❤️
Kleopatr4 trzymam mocno kciuk🤞🏼🍀
Też dzisiaj byłam u swojej ginekolog na wizycie i przy okazji podejrzałyśmy na usg co tam się dzieje i jest 1,91cm dzidzi🥰 serduszko bije mocno, pani doktor pozwoliła mi nawet posłuchać przez sekundkę🥹 wizyta trochę na spontanie, bo jak chyba w pierwszym poście wspominałam (albo i nie) mieszkam za granicą, ale teraz praktycznie cały grudzień spędziłam w Polsce i wczoraj dopiero przyleciałam do domu. Co prawda będę tu tylko tydzień, bo w przyszłym tygodniu lecę znów do Polski na 2-3 tyg żeby pozałatwiać trochę spraw. Później nie wiem czy mi ciąża pozwoli żeby tak latać w tą i z powrotem, więc chwytam okazję 😄
rozia, Kycia, Aju90, Luna11, Sigi133, Kendiii lubią tę wiadomość
-
kleopatr4 wrote:Daję znać że dalej krwawię, zrobili betę i czekam na wynik…
Położyłam się u pielęgniarek na leżance i planuję zdrzemnąć.
Trzymam kciuki, żeby na strachu się skończyło, odpoczywaj 🥺❤️❤️❤️❤️ -
Co do jedzenia, właściwie na nic smaku nie mam. Co chwilę jestem głodna, a wtedy gorzej się czuję, więc zmuszam się, żeby coś zjadać regularnie. Rano jest jeszcze stosunkowo znośnie, ale im później tym gorzej, a wieczorami to już w ogóle czuję się okropnie (nie wymiotuję, ale jest mi niedobrze i tak mnie muli). Jedyne co jeszcze w miarę ze smakiem zjem to płatki kukurydziane z mlekiem. Wczoraj strasznie chciało mi się pizzy z pizzerii, nie wytrzymałam i zamówiłam z dowozem do domu, ale była pyszna, dawno nic mi tak nie smakowało 🥰😁 Mąż chciał zrobić domową pizzę, ale na myśl o domowej jest mi ble 🫣 pocieszam się, że jeszcze trochę i będzie lepiej...
ŚWIEŻYNKA97 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny Kochane, ja ostatnio się wcale nie udzielam, ale powiem szczerze po pierwszym momencie ekscytacji, później czułam się bardzo przytłoczona, do tego dochodzą objawy takie jak bóle podbrzusza z wszelakich powodów, biegunki, mdłości (dzisiaj takie, ze nie bylam w stanie sobie zrobić jedzenia)..
Tule bardzo mocno wszystkie was, które napotykają przeszkody większe i mniejsze.
Ja jestem po pierwszej wizycie - mamy 37mm zarodek z akcją ❤️ i wg tych pomiarów ciąża jest młodsza i ma 6+0 (z om 6+5), dodatkowo lekarka uwidoczniła mi polipa w kanale szyjki, który może podkrwawiać (do tej pory jeszcze nic takiego się nie działo).
📅16.01 mam wpisaną też kontrolę (czyli jeszcze przed wizytą na nfz)
📅 23.02 termin na pierwsze prenatalne (tydzien wczesniej mam podjechać na krew do pappa)
Carrie12, Aju90, Mart0511, Luna11, Olo323, Sigi133, Kendiii lubią tę wiadomość
-
Pyśkaaa wrote:Według miesiączki 8+0, według USG 8+3 ♥️ nie miałam jeszcze korygowanej daty porodu, będziemy obserwować dziecko na usg i może na następnej wizycie 🥰
Równy tydzień różnicy między nami 😁
Pyśkaaa lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za wasze wsparcie dziewczyny.
Niestety beta jest spadkowa - 10,8. Nie spodziewałam się, choć byłam świadoma istnienia biochemów. Wiele jest niewiadomych. Przykro mi, że siedziałam tyle czasu na zimnej izbie ze skurczami, przykro że wieści nie są dobre. Liczę że to nie przekreśli dobrego które na mnie czeka.
Trzymajcie się i rośnijcie zdrowo❤️#1 2024 – PCO i 2cs z inozytolem, który aktywował owulację (+9cs bezowulacyjnych)
Starania o #2
07.25 - 2. cykl po powrocie @ po porodzie; wyszły niedobory, nadczynność tarczycy, hiperkalcemia, długie cykle
🛑 STOP 08.25 - pierwotna nadczynność przytarczyc; 10.25 wycięcie gruczolaka 🟰wygrałam z nim💪🏼 walczę z osteopenią i anemią makrocytarną (b9)
💔cb 01/26 -
kleopatr4 wrote:Dziękuję za wasze wsparcie dziewczyny.
Niestety beta jest spadkowa - 10,8. Nie spodziewałam się, choć byłam świadoma istnienia biochemów. Wiele jest niewiadomych. Przykro mi, że siedziałam tyle czasu na zimnej izbie ze skurczami, przykro że wieści nie są dobre. Liczę że to nie przekreśli dobrego które na mnie czeka.
Trzymajcie się i rośnijcie zdrowo❤️
Tak mi przykro 🥺
Trzymaj sie kochana i mam nadzieję, ze szybko zobaczysz ⏸️ kreseczki 😘👱♀️28 ♥️ 32👦
2.10 💔
05.12 ⏸️
08.12 beta 73.4 prog 8.66 (cyclogest + besins)
10.12 beta 72.6
12.12 beta 115
15.12 beta 424
17.12 beta 860
30.12 1.1cm kropka i ❤️
27.01 👩🏼⚕️⏳️
02.02 prenatalne 👩🏼⚕️ -
Bardzo mi przykro 🥺 Trzymaj się 🥺❤️❤️ -
Bardzo mi przykro.kleopatr4 wrote:Dziękuję za wasze wsparcie dziewczyny.
Ściskam Cię mocno i wierzę, że szybko wyjdzie dla Was słonko. 🫂
-
Bardzo mi przykro, trzymaj się 😔❤️❤️kleopatr4 wrote:Dziękuję za wasze wsparcie dziewczyny.
Trzymajcie się i rośnijcie zdrowo❤️👩🏻 33 👱🏼♂️ 33
starania od 08.2023, z pomocą medyczną od 08.2024
💔 ciąża biochemiczna 09.2023, od tego czasu beta 0
16.12 beta 2756,40 mIU/ml
18.12 beta 5322,50 mIU/ml • progesteron 37,65 ng/mL
26.12 0,49cm ❤️
30.12 0,80cm 122/min • progesteron 38,47 ng/mL
20.01 ⏳👨🏻⚕️
💊 Euthyrox 50 (TSH >3) 12.2025 • Utrogestan 2x200
Accard 75 • Clexane 0,4 💉
27cs | 5cs Letrozol | 4cs Lipiodol | ⏸️ od 09.2023🤞🏼

-
Bardzo mi przykro, trzymaj się ciepło.
Do zobaczenia szybko po fioletowej stronie
-
Tak bardzo mi przykro! 😭kleopatr4 wrote:Dziękuję za wasze wsparcie dziewczyny.
Odpocznij, zbierz siły i wracaj tu do nas jak najszybciej 🫂♥️🫶🏽 2013
💒 2020
⏸️ 1.2024 🥹 ⬇️
♥️👶🏻 09.2024 ♥️
⏸️ 12.2025 🥹
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH