☀️🏝️⭐️ SIERPIEŃ 2026 ⭐️🏝️☀️
-
WIADOMOŚĆ
-
kleopatr4 wrote:Dziękuję za wasze wsparcie dziewczyny.
Niestety beta jest spadkowa - 10,8. Nie spodziewałam się, choć byłam świadoma istnienia biochemów. Wiele jest niewiadomych. Przykro mi, że siedziałam tyle czasu na zimnej izbie ze skurczami, przykro że wieści nie są dobre. Liczę że to nie przekreśli dobrego które na mnie czeka.
Trzymajcie się i rośnijcie zdrowo❤️
Bardzo mi przykro. Trzymaj się 🫂 -
Trzymaj się 🫂kleopatr4 wrote:Dziękuję za wasze wsparcie dziewczyny.
Niestety beta jest spadkowa - 10,8. Nie spodziewałam się, choć byłam świadoma istnienia biochemów. Wiele jest niewiadomych. Przykro mi, że siedziałam tyle czasu na zimnej izbie ze skurczami, przykro że wieści nie są dobre. Liczę że to nie przekreśli dobrego które na mnie czeka.
Wierzę że wkrótce ci się uda ❤️
Kendiii lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny 🥰
Nieśmiało się z Wami witam 🥹
Mam nadzieję, że nie przyszłam tutaj zbyt odważnie i za szybko🙈
24 grudnia zobaczyłam dwie kreski- najpiękniejszy świąteczny prezent ever 🥹
Przyrost bety w normie.. w poniedziałek mam wizytę u doktorka i zobaczymy jak tam sprawy się mają.. (chociaż obawiam się, że nie zobaczę jeszcze serduszka, bo owu/zagnieżdżenie było bardzo późno moim zdaniem)
Według miesiączki termin wypadałby na 28.08 chociaż nie wiem czy nie wyjdzie tydzień później, zobaczymy- zostaje mi czekać 🥺
Fox, rozia, Pyśkaaa, palinnka, Mart0511, Sigi133, Aju90, tunka, Kendiii, Luna11, Flora96, Irynka, ŚWIEŻYNKA97 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
06.2025- PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️
24.12 - ⏸️🥹
29.12- beta: 439 prog. 17,60
31.12- beta: 841 -
kleopatr4 wrote:Dziękuję za wasze wsparcie dziewczyny.
Tuuuuuulę Cię mocno. Dojdź do siebie i znowu w końcu wykichasz swoje kolejne szczęście
Kendiii, kleopatr4 lubią tę wiadomość
-
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH