❤️Sierpień 21❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
olkakarolka wrote:Kciuki ❤️ ja jak będę chciała szybciej wynik to 900zl muszę dopłacić i się zastanawiam..
Ja też miałam amniopunkcję, w tym samym miejscu co Gosha. I tez dostawałam zastrzyk z immunoglobuliny i powiem Ci, że on bardziej bolał niż ta amniopunkcja. Po badaniu nic się nie działo, oszczędzałam się bardziej z rozsądku, ale też mam 2-latke, także różnie to bywało 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2021, 09:48
Gosha1510, olkakarolka lubią tę wiadomość
-
Gosia trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ✊✊ i będzie na pewno 🤗
Sylwia i Niki, ja też od początku czułam,że będzie córka i moja mama też tak mówiła 😁 ale miesiąc temu gin powiedziała mi, że na 80% widzi wypustek męski 😁
Dziś się dowiem czy na pewno to siusiak czy nie 😅
Od kilku lat mam przygotowane piękne węgierskie imię dla córki i cały czas w głowie mi córka 🤣
Z synka też będę się cieszyć a Mąż będzie dumny ale imię to zagadka będzie dla nas 🤣Gosha1510 lubi tę wiadomość
-
Aganieszkam, może też będę miała to szczęście i choć trochę zniknie po ciąży 😉
Bezsilna to zaczynam się szczotkować od dziś. Trzymam kciuki za wizytę. Ja przed każdą też się strasznie stresuje i to się pewnie nie zmieni.
Patryska kciuki za dziś, daj znać jak poszło 🙂bezsilna lubi tę wiadomość
03.06 - 1 IUI 🎉
18.07 - Aniołek - poronienie zatrzymane w 8tc 💔
15.10 - 2 IUI 🍷
12.11 - 3 IUI 🙏✊
24.11(25dc) - beta 48,4 mlU/ml
26.11(27dc) - beta 191,0 mlU/ml, progesteron 71,9 ng/ml
01.12 (32dc) beta 3855 mlU/ml
03.12 (34dc) beta 7657 mlU/ml, progesteron 51,6 ng/ml
12.12 jest ❤️
Kropeczko, zostań z nami ❤️🙏 -
Trzymam w kciuki ✊✊ za Was Wszystkie ❤️ żeby wszystko było u Was i u mnie dobrze 🤗
Ja nie robiłam badania pappa. Gin powiedziała, że i bez tego sobie poradzi przy badaniu dziecka ale jak bym zrobiła to też by było dobrze.
Długo czytałam o tym badaniu i wszędzie była ta sama opinia, że to tylko 'statystyka', najważniejsze co widzi gin na USG. Oszczędziłam sobie stresu i nie zrobiłam tego. Badanie USG pokazało, że z dzieckiem wszystko dobrze, z moim łonem, wodami płodowymi, grubością ścianek itd
A jak czytam Wasze historie to mi szkoda, że tak bardzo musicie się stresować dodatkowymi badaniami.. 😔
Będzie wszystko dobrze z Nami Wszystkimi ❤️✊❤️ Heart ❤️ lubi tę wiadomość
-
Bezsilna ja też tak mam. Byłam dość długo spokojna po ostatniej wizycie, zresztą po prenatalnych zawsze przychodzi u mnie większy spokój, ale znowu zaczynam się stresować, czy na pewno wszystko jest ok. JA mam wizytę za tydzień w czwartek. Czekam na ruchy i póki co cisza.
Jeden raz parę dni temu mi się tylko wydawało, ze coś poczułam, ale nie jestem pewna. To będziee moje trzecie dziecko i spodziewałam się, że szybko poczuję ruchy. W pierwszej ciaży poczułam w 18+3, w ciaży z córką ciut wcześniej, a teraz zobaczymy.
Sylwia i Niki ja nie mam żadnych preferencji :)Tak samo uciesze się z synka, jak i z córeczki. W każdej ciaży na początku mam przeczucie, że będzie chłopczyk Zawsze jakoś chciałam mieć pierwszego synka i mam Za drugim razem szok, ze dziewczynka, ale i szczęście Bardzo cieszę się, ze mam i synka i córeczkę. Teraz tez pomyslałąm, że bedzie chłopiec, ale jakoś po prenatalnych moje przeczucia się zmieniły mimo, że lekarz nic kompletnie o płci nie wspominał. Na ostatniej wizycie mój lekarz prowadzący zasugerował bardziej córeczkę. W sumie może i dobrze, bo pomiędzy dzidziusiem a córeczką będzie mniejsza różnica wieku i córka miałaby kompankę Chociaż synek z córką też się świetnie dogadują i niepotrzebnie martwiłam się, ze brat z siostrą niekoniecznie będą potrafić się ze sobą bawić. No zobaczymy, ale stawiam teraz bardziej, że jednak dziewczynka będziebezsilna lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Aaaaaaa! KARIOTYP PRAWIDLOWY ZENSKI!!!!!!!!!!!!
Dziekuje za kazde slowo wsparcia, bylo to dla nas ogromnie wazne! Ide kupic buciki♡
Kika, Kania85, Sylwia_i_Niki, aganieszkam, ❤️ Heart ❤️, Baśka85, olkakarolka, Kleng, Elleen, Glenka, bezsilna, BitterSweetSymphony, Agi83, Sto_krotka, Myszorka, Lucy2323 lubią tę wiadomość
-
Patryśka ja opieram się na doświadczeniach z 2 poprzednich ciąż, które były diametralnie inne no i ta jest 100% jak pierwsza, czyli ta z córką 🙈 no ale to wiadomo różnie może być😊
Wczoraj na grupę na fb wrzuciłam zdjęcie, na którym wyraźnie widać wyrostek płciowy i na tej podstawie 35/ 35 osób stawia na dziewczynkę 🙈 także w sumie dość jednogłośnie 😁 ale mój lekarz powiedział, że on nie ma 100% pewności więc mi jeszcze nie powie 😂 no to czekam 🤷♀️ zanim się obejrzę będą już połówkowe 😊 -
Gosha1510 wrote:Aaaaaaa! KARIOTYP PRAWIDLOWY ZENSKI!!!!!!!!!!!!
Dziekuje za kazde slowo wsparcia, bylo to dla nas ogromnie wazne! Ide kupic buciki♡
JEJKU!!!! Od rana o Tobie myślę! Tak bardzo się cięszę HURRRA!!!Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Gosha!!! Cudowne wieści ❤️ Od rana tu zaglądam by to przeczytać 🙂 Dopisuje do listy kolejną dziewczynke 🥰🥰 Tylko przypomnij termin, 08.08?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2021, 11:42
03.06 - 1 IUI 🎉
18.07 - Aniołek - poronienie zatrzymane w 8tc 💔
15.10 - 2 IUI 🍷
12.11 - 3 IUI 🙏✊
24.11(25dc) - beta 48,4 mlU/ml
26.11(27dc) - beta 191,0 mlU/ml, progesteron 71,9 ng/ml
01.12 (32dc) beta 3855 mlU/ml
03.12 (34dc) beta 7657 mlU/ml, progesteron 51,6 ng/ml
12.12 jest ❤️
Kropeczko, zostań z nami ❤️🙏 -
Ojej jak pięknie Gosha! Bardzo Ci kibicowałam,słyszałam także że przy dziewczynkach wolne beta HCG wychodzi często podwyższone,u Was tez tak było ?
-
Kania85 wrote:Ojej jak pięknie Gosha! Bardzo Ci kibicowałam,słyszałam także że przy dziewczynkach wolne beta HCG wychodzi często podwyższone,u Was tez tak było ?
Czekamy na Synka 💙
26dpt USG jest ❤️
20dpt-2mm zarodek 😍
Beta 9dpt-113,92; 11dpt-260,59; 17dpt-2380,97
24.08.2024- transfer 4BB (❄️3BB)
---
Krzyś 26.07.21(36+4tc)💙
Madzia 13.12.19 (40+1tc)💓
21dpt USG- 2,5mm szczęścia♥️
Beta: 6dpt-46,8; 8dpt-132,3; 10dpt-393,7
02.12.2020 - Transfer blastki 6cio dniowej 6BA
23dpt jest ♥️
Beta: 6dpt-47,16; 8dpt-140,50; 10dpt-361,70; 16dpt-6550
26.03.2019r.-Transfer blastka 4BB
21.03.2019r.-Punkcja (pICSI)- 3 blastki (3BB, 4BB, 6BA)
01.2019r. Laparoskopia - niedrożne jajowody
Starania od 10.2016r. -
Byłam na rutynowym badaniu i fizjologicznie jest wszystko jak należy, ale potem ginka nie mogła znaleźć serduszka i zaczęła się pocić... już myślałam, że nie znajdzie, a jednak. Pani doktor tak się ucieszyła, a ja byłam skołowana i tylko odetchnęłam.
Z preferencji, to dobrze by było jak teraz byłby chłopczyk, bo córkę już mam, ale obstawiamy z mężem że będzie dziewczynka.
Nie robiłam PAPPA, więc nawet nie wiem, czy będzie zdrowe, ale mocno się nie przejmuje, tylko czasami myślę co zrobię i jak będzie jeżeli nie urodzi się zdrowe.
Ciągle zastanawiamy się nad imieniem i ostatnio króluje Adelaida 😁 -
Gosha bardzo się cieszę 🥰i gratuluję zdrowej córeczki💐💐😘
Wspaniale!!!
Ona: 30, On: 38lat. Starania ok 2-3 lata.
08.2020.- I CS Lametta [*] 6tc😢💔
11.2020- II CS z Lamettą - 💕
19.05. 2020-III badania prenatalne:
♀️ 2048g 💓150/ min
♂️ 2272g💓 145/min
"Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie" -
Przypominam beta 3.36 mom pappa 0.76 tyle ze na to moze miec wplyw wszystko, wiec trudno powiedziec. Lekarz dzis wspomnial ze przeziernosc do 4 serio jest ok. A na biochemie mogla miec wplyw chocby luteina ktora przyjmuje. Za 6 tygodni chce nas widziec i swoja intuicja sprawdzic, ale mowi ze jest ok ♡