SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
przeszłam się po lumpkach ... i nic sobie nie kupiłam
jestem już za duża i wpadłam w jakiegoś doła...
jem rosołek i odpoczywam. Brzuch mnie boli cały czas. Mały się chyba inaczej układa, bo wypina się co chwile gdzie indziejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 14:21
-
Myszko nie Ty za duża tylko ubrania zostały same dla jakiś chudzinek!
Ja sobie nie wyobrażam nie miec tv w domuchoc coraz więcej moich znajomych też decyduje się na życie bez tv
fakt, że coraz mniej wartościowych programów leci ale jednak lubię jak coś leci w tle, włączyc chocby tvn24 albo telewizję śniadaniową z rana
małaMyszka, lys lubią tę wiadomość
-
Hej sisters
26 tydzien czas start
Wizyta we wroreknie moge sie doczekac normalnie
Olo umila nam czas kopniaczkami
lezymy sobie,bo u nas tez swieto tak jak pisala Cassie
takze meza mam w domu...po obiadku moze jakis spacerek
małaMyszka, Laura, Cassie, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
gianna też tak pomyślałam, że same eSki teraz widzę ...
co do TV to ja teraz głównie seriale oglądam, z wiadomościami i polityką jestem 100 lat za murzynami, a nawet w epoce kamienia łupanego.
Wiem, że to źle, ale u mnie w domu rodzinnym polityka była 24/7 i tylko jeden TV. Do usra%%nia mam tej politykimagda sz, gianna88, Laura lubią tę wiadomość
-
Myszka ja wczoraj miałam to samo w galerii... mąż ostatnio zapytał się co chce na urodziny, wiecie że sama nie wiem co... perfumy, biżuterię itp. mam po kokardki jedyne co mi przychodzi do głowy to koszula do karmienia...
Kochane mam jeszcze pytanie w sobotę idziemy na urodziny mojego chrześniaka 3latka - kupiłam mu puzzle, kręgle i zestaw do minigolfa ale jeszcze coś musimy dokupić jego rodzicom bo dostaliśmy od nich sporo rzeczy na wyprawkę, mamy dla nich flaszkę z Krety ale przecież to mało. Co można kupić małżeństwu w wieku plus minus 35 lat?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
A ja oglądam leżaczki, huśtawki, bujaczki. Kurcze no i nie potrafię nic wybrać. Mąż chciał taką elektryczną huśtawkę-leżaczek. No i teraz wybrać to co się najbardziej opłaca a jednocześnie ma te wszystkie fajne bajery i jak największy maksymalny limit wagowy to ja już sama nie wiem. Albo elek. huśtawka do 11kg, albo huśtawko-leżaczek do 18 kg 4w1 z fisher price. 2 godziny już siedzę i nie mogę tego ogarnąć
Ja nie wiem co się ze mną dzieje, ale mam normalnie opóźnienie umysłowe
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Magda mi też wszystko z rąk leci a najgorzej później z podniesieniem czegokolwiek z podłogi
lys ja taki leżaczek wybrałam
http://allegro.pl/maxxx-lezaczek-bujaczek-hustawka-muzyka-moskitier-i5125228657.htmlniecierpliwa, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLys ja kupilam lezaczko hustawke z BrightStarts i jestem nia zachwycona. Tyle ze ona jest chyba tylko do 12kg. Trudno potem kupie cos innego.
Ale bym chciala na zakupy ciuszkowe wyskoczyc ale mam juz wszystko co potrzebuje.
A na siebie? Hmmm niby dalej kupuje 38 teraz glownie sukienki ale czuje sie jak big mama pomiedzy samymi Skami.
Jeszcze troche i tez bedziemy sexilys, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pierogi zrobione, nawet nieco ogarnelam tu i owdzie, a teraz czekamy na meza.
Temat TV - moj slubny powiedzial, ze poki nie kupimy tv, to sie do nowego domu nie wyprowadza. No i kupilismy te 51``, ktore sobie wymyslil. Jego nie ma wiecej w domu niz jest, oglada moze przez godzine wieczorem. A ja jak teraz siedze sama, to wlaczam go rano i tak sobie brzeczy przez wiekszosc czasu, czasami rzuce okiem i tyle. Choc ostatnio wkrecilam sie w serial historyczny i to jedyny staly pkt programu
małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Griszanka a co za serial oglądasz ??
Cassie mam pytanie - jak rozpoznać, że spojenie się rozchodzi? Jakoś to wcześniej czułaś, bolało w którymś miejscu, coś szczególnego?
-
laura fajny ten leżaczek bujaczek
gdybym nie miała w sobotę zajęć i egzaminu, to bym wyciągnęła męża do komisu dziecięcego, bo od dawna planujemy tam jechać.
o Ku*** no właśnie egzamin!!! yyyyyyyyyyyyyyy czy sobota jest pojutrze???lys, Laura, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ja albo myślałam nad czymś takim, i to jest niestety tylko do 12kg:
http://allegro.pl/fisher-price-hustawka-na-prad-lezaczek-kolyska-24h-i5328168811.html
albo ta do 18kg:
http://allegro.pl/fisher-price-bmf35-hustawka-elektryczna-lezaczek-i5049676966.html
albo sama nie wiem co...
małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość