X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    mozna z mlodych placki? Mi powiedzieli w sklepie ze nie bo sa wodniste, a chcialam zeby maz mi zrobil placka po wegiersku...

Oczywiscie ze mozna, z młodych są duzo lepsze ! :) Nie słuchaj, - mówi ci to dziewczyna z Moniek-kraina ziemniaka :D (w naszym miasteczku obchodzone jest nawet święto ziemniaka :D)

Ja robie tak (zawsze kazdy sie zachwyca :P):

na ok 1,5kg ziemniaków
    -2jajka
    -2 cebule,pokrojone podsmażone
    -cały pęczek koperku
    -sól, pieprz

No i potem do placków czesto robie sos:
    jogurt naturalny (nie cały duży),pęczek koperku, 2 zabki czosnku.

Pychota :)

magda sz, małaMyszka, 0na88, bosa, Laura lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj oświadczyłam mezowi ze przestaje scielic lozko bo sapie przy tym jak lokomotywa ciezko mi i lozko jest ciezkie do poslania stwierdził ze ok on bedzie scielil albo rano gdzie ja jeszcze w lozku wiec odrazu mu powiedzialam ze ta opcja odpada albo jak wroci z pracy no juz lepiej no ale czy po godz 16 oplaca sie scielic lozko zobaczymy
    wczoraj zasapalam sie przy wieczornym szykowaniu sie spac
    A co dopiero bedzie w lipcu w upaly

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 09:43

małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psioszka11 wrote:
    AAAAAA mąż zrobił mi niespodziankę i zadzwonił,że za godzinę będzie! Już jest w Polsce i dojeżdża do domu!!! Lecę do kuchni! :) :) :)
    do sypialni lec kochana:)

małaMyszka, niecierpliwa, lys, gianna88, sylwucha89, zabka11, psioszka11, Y, Laura lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    moj maz kupil mojej mamie mape swiata, taka stylizowana na stara, bezowa i czarne kontury. Zdrapuje sie poszczegolne miejsca, i wtedy jest kolorowe. Mama podrozuje po swiecie. na piecdziestate urodziny kupilysmy jej z siostra wycieczke do turcji. Prawie sie wsciekla. Wrocila i od tamtej pory Izrael, Chiny, Korea, Indie, Brazylia, Argentyna, Peru, Boliwia, Chile, Wenezuela, Uzbekistan, Wyspy Karaibskie i nie wiem co jeszcze. 3 razy do roku jezdzi. I jaka zadowolona ze rodze w sierpniu, bo we wrzesniu Syberia. A jsk moja siostra rodzil. W marcubto jej japoniabprzepadla, nie mogla odzalowac:))

O kurde, dobrze mnie kierujesz! Moi rodzice też jezdzą jak szaleni, minimum 2 razy w roku latem i 2 razy w roku zimą (w góry).

Właśnie w niedziele lecą na objazd-włochy,sycylia :)

Kurcze..moze coś z tym związanego bym kupiła..hm..bo prawdopodobnie w czerwcu też gdzies jeszcze polecą, (normalnie to by w sierpniu polecieli :P) wiec coś co by sie przydawalo na wyjazdach :) tylko co..

małaMyszka lubi tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    my tez sie witamy w 28 tygodniu:*
    no Kochana my łeb w łeb idziemy, jeszcze 5ylwia jest w naszej paczce 14 sierpnia hehehehe

5ylwia lubi tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka1988 wrote:
    Ofka normalnie masaz erotyczny;-) tez bym tak chciala ale my od 7 miesiecy nic. Najpierw kryzys a teraz zabronione od jakiegos czasu... Korzystajcie!
    mi libido nie spadlo, gdyby maz nie byl zmeczony na tych dwoch etatach to pewnie korzystalabym czesciej :)

małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc mamuski,
    Wstaly my, w koncu nie obudzil mnie rano kurier, tyle ostatnio zamawialam ze lazdego dnia o 7 telefon od kuriera ze bedzie za 15.min facet sie smial ze bedzie na sniadanie wpadac po znajomosco hheh.
    No jedyne co mnie obudzilo ta maz o 5 Ale takie poranki moge miec codziennie, tyle ze seks w 3trym to jakos hardcore, jest mi tak ciezko sie przekrecic a co mowic poruszac. Wczoraj zmeczyly mnie zakupy wazace 3kg zasaplam sie jak kon po wyscigu.Milego dnia i powodzenia na wizytach :*

małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój tygrysek nie ma opcji obioru osobistego, także 20 zł za kuriera muszę dołożyć...

może to i lepiej... bo jak pomyślę, że mam szukać tego wszystkiego na półkach, to mnie szlag trafia...

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Oczywiscie ze mozna, z młodych są duzo lepsze ! :) Nie słuchaj, - mówi ci to dziewczyna z Moniek-kraina ziemniaka :D (w naszym miasteczku obchodzone jest nawet święto ziemniaka :D)

na ok 1,5kg ziemniaków
    -2jajka
    -cały pęczek koperku
    -sól, pieprz

Nie dajesz w ogole maki do plackow??

• Ofka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:

na ok 1,5kg ziemniaków
    -2jajka
    -cały pęczek koperku
    -sól, pieprz

a na dwa placki po eegiersku to kochana ile tych ziemniokow? I co scierasz na tarce a reszte mieszasz?

tb73i09k881y3sjt.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    mój tygrysek nie ma opcji obioru osobistego, także 20 zł za kuriera muszę dołożyć...

może to i lepiej... bo jak pomyślę, że mam szukać tego wszystkiego na półkach, to mnie szlag trafia...

Mycha faktycznie leniwa jestes :P Ja bym wolala za te 2 dychy kupic cos dodatkowo, a tak po prawdzie to wybieranie w sklepach sprawia mi wieksza frajde niz zamawiac na allegro ;)
    Dzis ma przyjsc paczka z rozkiem, pieluchami, czapeczkami, smoczkami itp ;) Pochwale sie jak dojdzie o ile oczywiscie bedzie czym, zobaczymy jaka jakosc ;)

• maaadzik1207 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawilżacz zamowilam najzwyklejszy w kształcie zabki. Okaże się jak przyjdzie czy się nadaje.

A my jutro 29 tydz. W środę wizyta.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 10:00

niecierpliwa, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość

Rośnij kinderku ❤❤❤
    16udgywlq3r6pkjj.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ok. Wczoraj mnie bardzo bardzo bolało to zrobili Usg. Szyjka się wydluzyla, ale to dlatego że cały czas leżę. Napewno mnie dziś nie wypuszcza. Jak dobrze pójdzie to jutro a może dopiero w pon. Co do bujaczka u nas się kompletnie nie Sprawdził. Teraz kupuje ten co któraś z was wyrzuciła - Tiny love. Super jest bo się do leżenia rozkłada :)od dawna mam upatrzony. Teraz w smyku online zniżka na ubranka 30% wiec kupuje starszej coś. W ogóle córcia mnie wczoraj odwiedziła i tak się przytulala ze hej. Steskniona. Ale jak była we wtorek to mnie z góry na dół olala. Chyba była wtedy obrazona ze ja zostawiłam. :)

sylwucha89, futuremama, zabka11, małaMyszka, Ewa123, lys, Cassie, magda sz, Martucha86, Y, mamasia, Maniuś, chcebycmama, Laura, Paula_071, kasiuleek lubią tę wiadomość

• Ofka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    O kurde, dobrze mnie kierujesz! Moi rodzice też jezdzą jak szaleni, minimum 2 razy w roku latem i 2 razy w roku zimą (w góry).

Właśnie w niedziele lecą na objazd-włochy,sycylia :)

Kurcze..moze coś z tym związanego bym kupiła..hm..bo prawdopodobnie w czerwcu też gdzies jeszcze polecą, (normalnie to by w sierpniu polecieli :P) wiec coś co by sie przydawalo na wyjazdach :) tylko co..
    W empiku sa jakies gadzety podrozne moze tam popatrz...jakies gadzety do pakowania takie tam...

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    W empiku sa jakies gadzety podrozne moze tam popatrz...jakies gadzety do pakowania takie tam...
    Ale tylko na stronie internetowe empiku.

tb73i09k881y3sjt.png
  • maaadzik1207 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A znacie sprawdzony przepis na ciasto z jabłkiem??

Rośnij kinderku ❤❤❤
    16udgywlq3r6pkjj.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka jeżeli sporo masz do kupienia do wez tego kuriera bo to jednak waży wszystko, po co dzwigac :)

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zjadłam rybe w pomidorach i odrazu zgagaaaaaa

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Mycha faktycznie leniwa jestes :P Ja bym wolala za te 2 dychy kupic cos dodatkowo, a tak po prawdzie to wybieranie w sklepach sprawia mi wieksza frajde niz zamawiac na allegro ;)
    Dzis ma przyjsc paczka z rozkiem, pieluchami, czapeczkami, smoczkami itp ;) Pochwale sie jak dojdzie o ile oczywiscie bedzie czym, zobaczymy jaka jakosc ;)
    no tak tylko, że tam jest tak mało miejsca, że od razu mi duszno i muszę wyjść. Poza tym te cwaniaki mają ciut wyższą cenę na sklepie niż on line, więc te 20 zł mi się chyba wyrówna.

niecierpliwa lubi tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • futuremama Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja od 9 zasypiam. Wczoraj byliśmy na tej SR (18:00 - 21:00) to o 19 już zasypiałam na pufce. Reszta dziewczyn o 20 wyglądała podobnie :D No ale były 4 pary i tylko ja z dziewczyn jeszcze pracuję. Wydawało mi się że do końca maja już tak niedaleko, a tu się okazuje że z każdym dniem jest coraz gorzej.
    I jaki przykład dam jak przyjdzie ktoś nowy a ja będę przysypiać na biurku? :D :D

3i49o7esfkybvicx.png
    👧12.2018 39+3, 3680g, 51cm
    👦08.2015 40+5, 3870g, 58cm
‹‹ 1009 1010 1011 1012 1013 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ