SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofka wrote:mozna z mlodych placki? Mi powiedzieli w sklepie ze nie bo sa wodniste, a chcialam zeby maz mi zrobil placka po wegiersku...
Oczywiscie ze mozna, z młodych są duzo lepsze !Nie słuchaj, - mówi ci to dziewczyna z Moniek-kraina ziemniaka
(w naszym miasteczku obchodzone jest nawet święto ziemniaka
)
Ja robie tak (zawsze kazdy sie zachwyca):
na ok 1,5kg ziemniaków
-2jajka
-2 cebule,pokrojone podsmażone
-cały pęczek koperku
-sól, pieprz
No i potem do placków czesto robie sos:
jogurt naturalny (nie cały duży),pęczek koperku, 2 zabki czosnku.
Pychotamagda sz, małaMyszka, 0na88, bosa, Laura lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj oświadczyłam mezowi ze przestaje scielic lozko bo sapie przy tym jak lokomotywa ciezko mi i lozko jest ciezkie do poslania stwierdził ze ok on bedzie scielil albo rano gdzie ja jeszcze w lozku wiec odrazu mu powiedzialam ze ta opcja odpada albo jak wroci z pracy no juz lepiej no ale czy po godz 16 oplaca sie scielic lozko zobaczymy
wczoraj zasapalam sie przy wieczornym szykowaniu sie spac
A co dopiero bedzie w lipcu w upaly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 09:43
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:AAAAAA mąż zrobił mi niespodziankę i zadzwonił,że za godzinę będzie! Już jest w Polsce i dojeżdża do domu!!! Lecę do kuchni!
małaMyszka, niecierpliwa, lys, gianna88, sylwucha89, zabka11, psioszka11, Y, Laura lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:moj maz kupil mojej mamie mape swiata, taka stylizowana na stara, bezowa i czarne kontury. Zdrapuje sie poszczegolne miejsca, i wtedy jest kolorowe. Mama podrozuje po swiecie. na piecdziestate urodziny kupilysmy jej z siostra wycieczke do turcji. Prawie sie wsciekla. Wrocila i od tamtej pory Izrael, Chiny, Korea, Indie, Brazylia, Argentyna, Peru, Boliwia, Chile, Wenezuela, Uzbekistan, Wyspy Karaibskie i nie wiem co jeszcze. 3 razy do roku jezdzi. I jaka zadowolona ze rodze w sierpniu, bo we wrzesniu Syberia. A jsk moja siostra rodzil. W marcubto jej japoniabprzepadla, nie mogla odzalowac:))
O kurde, dobrze mnie kierujesz! Moi rodzice też jezdzą jak szaleni, minimum 2 razy w roku latem i 2 razy w roku zimą (w góry).
Właśnie w niedziele lecą na objazd-włochy,sycylia
Kurcze..moze coś z tym związanego bym kupiła..hm..bo prawdopodobnie w czerwcu też gdzies jeszcze polecą, (normalnie to by w sierpniu polecieli) wiec coś co by sie przydawalo na wyjazdach
tylko co..
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ofka wrote:my tez sie witamy w 28 tygodniu:*
5ylwia lubi tę wiadomość
-
rybka1988 wrote:Ofka normalnie masaz erotyczny;-) tez bym tak chciala ale my od 7 miesiecy nic. Najpierw kryzys a teraz zabronione od jakiegos czasu... Korzystajcie!
małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Czesc mamuski,
Wstaly my, w koncu nie obudzil mnie rano kurier, tyle ostatnio zamawialam ze lazdego dnia o 7 telefon od kuriera ze bedzie za 15.min facet sie smial ze bedzie na sniadanie wpadac po znajomosco hheh.
No jedyne co mnie obudzilo ta maz o 5 Ale takie poranki moge miec codziennie, tyle ze seks w 3trym to jakos hardcore, jest mi tak ciezko sie przekrecic a co mowic poruszac. Wczoraj zmeczyly mnie zakupy wazace 3kg zasaplam sie jak kon po wyscigu.Milego dnia i powodzenia na wizytach :*małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
mój tygrysek nie ma opcji obioru osobistego, także 20 zł za kuriera muszę dołożyć...
może to i lepiej... bo jak pomyślę, że mam szukać tego wszystkiego na półkach, to mnie szlag trafia... -
Kkarolinaaaa wrote:Oczywiscie ze mozna, z młodych są duzo lepsze !
Nie słuchaj, - mówi ci to dziewczyna z Moniek-kraina ziemniaka
)
na ok 1,5kg ziemniaków
-2jajka
-cały pęczek koperku
-sól, pieprz
Pychota
Nie dajesz w ogole maki do plackow??
-
Kkarolinaaaa wrote:Oczywiscie ze mozna, z młodych są duzo lepsze !
Nie słuchaj, - mówi ci to dziewczyna z Moniek-kraina ziemniaka
)
na ok 1,5kg ziemniaków
-2jajka
-cały pęczek koperku
-sól, pieprz
Pychota
-
małaMyszka wrote:mój tygrysek nie ma opcji obioru osobistego, także 20 zł za kuriera muszę dołożyć...
może to i lepiej... bo jak pomyślę, że mam szukać tego wszystkiego na półkach, to mnie szlag trafia...
Mycha faktycznie leniwa jestesJa bym wolala za te 2 dychy kupic cos dodatkowo, a tak po prawdzie to wybieranie w sklepach sprawia mi wieksza frajde niz zamawiac na allegro
Dzis ma przyjsc paczka z rozkiem, pieluchami, czapeczkami, smoczkami itpPochwale sie jak dojdzie o ile oczywiscie bedzie czym, zobaczymy jaka jakosc
-
Nawilżacz zamowilam najzwyklejszy w kształcie zabki. Okaże się jak przyjdzie czy się nadaje.
A my jutro 29 tydz. W środę wizyta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 10:00
niecierpliwa, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
U nas ok. Wczoraj mnie bardzo bardzo bolało to zrobili Usg. Szyjka się wydluzyla, ale to dlatego że cały czas leżę. Napewno mnie dziś nie wypuszcza. Jak dobrze pójdzie to jutro a może dopiero w pon. Co do bujaczka u nas się kompletnie nie Sprawdził. Teraz kupuje ten co któraś z was wyrzuciła - Tiny love. Super jest bo się do leżenia rozkłada :)od dawna mam upatrzony. Teraz w smyku online zniżka na ubranka 30% wiec kupuje starszej coś. W ogóle córcia mnie wczoraj odwiedziła i tak się przytulala ze hej. Steskniona. Ale jak była we wtorek to mnie z góry na dół olala. Chyba była wtedy obrazona ze ja zostawiłam.
sylwucha89, futuremama, zabka11, małaMyszka, Ewa123, lys, Cassie, magda sz, Martucha86, Y, mamasia, Maniuś, chcebycmama, Laura, Paula_071, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:O kurde, dobrze mnie kierujesz! Moi rodzice też jezdzą jak szaleni, minimum 2 razy w roku latem i 2 razy w roku zimą (w góry).
Właśnie w niedziele lecą na objazd-włochy,sycylia
Kurcze..moze coś z tym związanego bym kupiła..hm..bo prawdopodobnie w czerwcu też gdzies jeszcze polecą, (normalnie to by w sierpniu polecieli) wiec coś co by sie przydawalo na wyjazdach
tylko co..
-
niecierpliwa wrote:Mycha faktycznie leniwa jestes
Ja bym wolala za te 2 dychy kupic cos dodatkowo, a tak po prawdzie to wybieranie w sklepach sprawia mi wieksza frajde niz zamawiac na allegro
Dzis ma przyjsc paczka z rozkiem, pieluchami, czapeczkami, smoczkami itpPochwale sie jak dojdzie o ile oczywiscie bedzie czym, zobaczymy jaka jakosc
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
A ja od 9 zasypiam. Wczoraj byliśmy na tej SR (18:00 - 21:00) to o 19 już zasypiałam na pufce. Reszta dziewczyn o 20 wyglądała podobnie
No ale były 4 pary i tylko ja z dziewczyn jeszcze pracuję. Wydawało mi się że do końca maja już tak niedaleko, a tu się okazuje że z każdym dniem jest coraz gorzej.
I jaki przykład dam jak przyjdzie ktoś nowy a ja będę przysypiać na biurku?małaMyszka lubi tę wiadomość