SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku Rybka! to jest dzieło sztuki! Ty to robiłaś takim rękawem do masy? W ogóle poproszę przepis tak najlepiej
rewelka!
Wymyśliłam z tym prezentem że kupimy voucher na romantyczną kolację dla nich a my zostaniemy z dziećmi, myśleliśmy jeszcze żeby zabrać wtedy dzieci do Landii dla dzieci z kulkami, basenami itp. ale jak to ma być kolacja to za pozno na takie cośoni nie byli na takiej kolacji chyba od ślubu czyli 7 lat..więc przyda im się.
Ja mam włoski na brzuszku jak jeti, kilka czarnych które wyrywam bo nie mogę się patrzeć tak jak Żabka a reszta jasnych stoi dęba jakby mnie ktoś prądem raził
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 20:47
małaMyszka, mamasia, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Dokladnie rekawem i biszkopty tez w kolorach teczy:-) jestem mega zadowolona i nawet nie probowalam
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
rybka1988 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c609ac5edfa6.jpg moje wypociny
dobrze ze mam w domu sezamki bo patrząc na tego oto torta już trzecią paczke zjadłam
małaMyszka, niecierpliwa, rybka1988 lubią tę wiadomość
-
a i wlasnie się zważyłam 8 kg na plusie już mam a gdzie tu jeszcze?????
Edit. ale przyznam szczerze ze tylko słodkie i słodkie bym jadła....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 21:13
-
sylwucha89 wrote:Witamy się dzisiaj już w dużo lepszym humorze:)
Weszłam dzisiaj na czerwcówki a tam wysyp porodów chyba powoli muszę zacząć kompletować torbę do szpitala..
Odnośnie leżaczków to wolę nie przyzwyczajać małego do bujania więc wybrałam taki bez opcji elektrycznej huśtawki jedynie z wibracjami, bo wiem że gdyby miał to elektryczne bujanie to bym za często z tego korzystałachciałam przede wszystkim żeby był rozkładany na płasko i żeby był do 18 kg dlatego zdecydowaliśmy się na ten:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6ac19780fe7.jpg
Dziewczyny zamierzacie kupować laktator?
Co to za leżaczek? Podaj jakiś link, nazwę czy coś.
Laktator kupuję bez dwóch zdań, ale pod koniec czerwca, może w lipcusylwucha89, mamasia lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:ależ extra!
Co to za leżaczek? Podaj jakiś link, nazwę czy coś.
Laktator kupuję bez dwóch zdań, ale pod koniec czerwca, może w lipcu
http://allegro.pl/tiny-love-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-hit-i5255828772.html
właśnie stoi złożony i cieszę się jak głupia jak na niego patrzę, pierwsza większa dzieciowa rzecz w domu, ale fajnie to wyglądaa jutro przyjdzie jeszcze łóżeczko to zupełnie fajnie się w domu zrobi
A laktator będziesz kupowała ręczny czy elektryczny? Zastanawiam się czy warto inwestować tyle pieniędzy w elektryczny jak może użyje go kilka razy...mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez laktatora nie kupuje podobnie jak nie kupuje butelek.
Jak bedzie potrzebne cos z powyzszych to do sklepu nie problem podjechac. W dzisiejszych czasach wszystko jest dostepne. Wiem co ile i gdzie kosztuje wiec to nie problem.
Laktator mialam z mlodszym synem, uzytu az raz. Do dzisiaj zaluje wywalonych pieniedzy. Sprzedalam go rownie szybko jak kupilam tyle ze wiadomo za nizsza cene.
Dobranocsylwucha89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Jejku Rybka! to jest dzieło sztuki! Ty to robiłaś takim rękawem do masy? W ogóle poproszę przepis tak najlepiej
rewelka!
Wymyśliłam z tym prezentem że kupimy voucher na romantyczną kolację dla nich a my zostaniemy z dziećmi, myśleliśmy jeszcze żeby zabrać wtedy dzieci do Landii dla dzieci z kulkami, basenami itp. ale jak to ma być kolacja to za pozno na takie cośoni nie byli na takiej kolacji chyba od ślubu czyli 7 lat..więc przyda im się.
Ja mam włoski na brzuszku jak jeti, kilka czarnych które wyrywam bo nie mogę się patrzeć tak jak Żabka a reszta jasnych stoi dęba jakby mnie ktoś prądem raził!
-
Dzien dobry! Dzis dzien wizyty, tak bardzo juz bym chciala zobaczyc Juleczke i uslyszec, ze wszystko jest ok. Prosze o kciuki Kochane Mamuski!
Milego piatku
KasiaeN., Laura, Cassie, małaMyszka, rybka1988, futuremama, gianna88, Weridiana, chcebycmama, 0na88, aaaaga, Paula_071, magda sz, lys, Maniuś, sylwucha89, zabka11, Aga89, psioszka11, Y, mamasia, bosa, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
sylwucha89 wrote:http://allegro.pl/tiny-love-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-hit-i5255828772.html
właśnie stoi złożony i cieszę się jak głupia jak na niego patrzę, pierwsza większa dzieciowa rzecz w domu, ale fajnie to wyglądaa jutro przyjdzie jeszcze łóżeczko to zupełnie fajnie się w domu zrobi
A laktator będziesz kupowała ręczny czy elektryczny? Zastanawiam się czy warto inwestować tyle pieniędzy w elektryczny jak może użyje go kilka razy...
Laktator kupuję ręczny. Elektrycznych się trochę boję. Ja wezmę na pewno avant isis. Przerzucę się na komputer to wyślę linka. Kosztuje stówkę, więc jak użyję go raz to i tak będzie wg mnie pożyteczny. Mam obfite piersi i powoli zaczynają mi przeciekać. Łatwiej mi będzie odciągnąć trochę pokarmu i przystawić małego. Mam nadzieję że nie wybuchną te moje bomby heheheehWeridiana, Laura, Maniuś, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. Jejus nadrobić was to masakra.
Bujaczek mi się bardzo podoba....namowie męża na taki:)
Laktator miałam,użyłam raz bo strasznie bolalo wiec sama odciągałam uciskając pierś a mleko leciało do kubeczka.
Nawilżacz powietrza zamówiliśmy juz teraz czekamy.
Trzymam kciuki za te które dzis wizytują
Od rana zimno wiec plany na dzis to siedzenie w domu i na obiad spaghetti.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 07:55
małaMyszka, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny