SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co..mam okazje kupić fotelik od znajomych, dokładnie ten:
http://olx.pl/oferta/fotelik-chicco-z-baza-0-13-kg-CID88-IDab05Z.html#bf430fd98e
jeszcze nie dałam odpowiedzi,ale mam czas się zastanowic do jutra wieczora, wiec jest zarezerwowany, nowy widziałam za 400zł i tam pisało ze cena katalogowa 630zł, a ten..70zł z baza..kuszące, no i nie wiem, kupiłybyście na moim miejscu?
Jest on od znajomych wiec wiem ze jest bezwypadkowy.małaMyszka, magda sz, Cassie lubią tę wiadomość
-
No wlasnie tez mi sie wydaje ze dziecku bedzie wygodniej w gondoli...
Zreszta tak naprawde to w naszym miescie tego uzywac napewno nie bedziemy bo u nas nie ma galerii :p sa tylko biedronki,lidl itp. Woec nawet jak na zakupy to albo piechota albo fotelik mozna wstawic do wozka na zakupy..
Kurcze,chyba go kupie,ma tez dobre opinie z tego co widze, a 70zl to jednak mega tanio;)małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Wiecie co..mam okazje kupić fotelik od znajomych, dokładnie ten:
http://olx.pl/oferta/fotelik-chicco-z-baza-0-13-kg-CID88-IDab05Z.html#bf430fd98e
jeszcze nie dałam odpowiedzi,ale mam czas się zastanowic do jutra wieczora, wiec jest zarezerwowany, nowy widziałam za 400zł i tam pisało ze cena katalogowa 630zł, a ten..70zł z baza..kuszące, no i nie wiem, kupiłybyście na moim miejscu?
Jest on od znajomych wiec wiem ze jest bezwypadkowy.
Ważne jest też ile lat ma ten fotelik. Jak więcej niż 4 to może nie spełniać już swoich funkcji w kwestii bezpieczeństwa (starzenie się plastiku oraz to, że starsze konstrukcje mogą nie odpowiadać aktualnym osiągnięciom w dziedzinie bezpieczeństwa).małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość
-
Karolina my kupiliśmy też używany. Myślę że za taką cenę i od znajomych to nie ma się co zastanawiać.
Kiedyś mi się podobało nosidło w stelażu, ale od czasu jak jestem w ciąży, to nie mogę patrzeć na te dzieciaczki poskręcane...
My od razu jak tylko odbierzemy samochód - czyli za parę dni, to wkładamy matę dla małej i montujemy bazę z fotelikiem dla małego. Niech jeździ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 07:31
-
Pokaze go mężowi jeszcze,ale mysle ze wezmiemy go jutro
Kolejny fotelik kupimy juz nowy i jakis bardziej wypasiony, z funkcja lezenia itp. bo w tym foteliku malo raczej dziecko pojezdzi-do rodziców jednych i drugich (2km i 5km)i znajomych w miescie, no i pewnie pare razy do bialegostoku (40km)bo z tego co wiem dzieci jezdza mniej wiecej do 7 miesiąca czyli wychodzi ze okolice kwietnia trzeba bedzie zmienic, no a wyjazdy zaczną się właśnie dopiero od lata, wtedy to juz bedziemy wyjezdzać sporo i w duzo dalsze podróże.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Karolina jak za taka kase to bierz, to jest tylko na pol roku, my szukalismy po znajomych ale sie nie udalo i za fotelik z adapterami wyszlo nam prawie 600 i to bez bazy. Za pol roku trzeba bedzoe wydac okolo tysiaca na taki dobry fotelik na kilka lat. Ale jak mowi Lys zapytaj ile ma ten fotelik,w kilku letnim wyrabiaja sie zawiasy do bazy, takze glownie o to chodzi.
Przespalam cala noc, siku dopiero teraz,zaczynam doceniac sen
Wczoraj wieczorem mialam takie bole kosci, zebra i krzyz, moje zwyrodnienie daje o sobie znac, czuje sie jak babka 70 lat z reumatyzmem. No jakby lamalo od srodka.
Tez tak macie ze jak dzwigniecie zakupy 2-3 kg to rwie Was nad pepkiem? Niby zaden ciezar ale codziennie jak ide do spozywczaka to czuje w tym samym miejscu ciagniecie.
Milej niedzieli :*małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Magda zabiłabym taką teściową , napewno nie chciałabym jej widzieć, małpa wstrętna
Jezuu ale miałam cięzką noc, tak mnie suszyło jak bym conajmniej pół litra wypiła haha, więc wstawałam na zmiane pić i siku, pic i siku, a na dodatek co usnełam to sen za snem coraz głupszy...
pogoda sie popsuła, ale co tam wczoraj porzadnie wypoczęliśmy na działeczce, ja robiłam za grilową ha, mąż grabił trawę
co do ruchów, u mnie jest tak ze jak chodze to nie czuję, ale jak usiądę a juz jak sie położe to mały zadowolony że może pofikać, wczoraj na wieczór tak się wypiął że mnie brzuch bolał tu wysoko wysoko nad pępkiem tak jak by był plecami obrócony, trochę się wystarszyłąm ale jak sie położyłam do łóżka to czułam jak się przekręca i juz było ok:)małaMyszka, Neyla lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
pogoda dziś do kitu
ale jestem za to wyspana, bo od 8 wieczorem nie piłam nic żeby nie budzić się na siku
ostatnio musze po 3 razy nawet wstawać wiec dzisiejsza noc to sukces
My nadal nie wiemy jak z wózkiem.. Baby design dotty nam się bardzo podoba, ale w sumie facet powiedział, że to jest dokładnie ten sam model co bd comfort, a cena o 250 zł wyższa.. Także nie wiem czy jest sens płacić tyle za materiał w kropeczki.. Chyba będziemy szukać dalej. Wcale to nie jest łatwa decyzja
małaMyszka lubi tę wiadomość
Ewa123 -
Witam niedzielnie
Od rana po sniadaniu dopadly mnie mega mdlosci, chyba mlodej nie podpasila pasta z tunczyka i twarogu na sniadanko. Rosolek nastawiony, a na drugie placki ziemniaczane z gulaszem i buraczkami
Mgda.sz pamietasz jak pare dni temu pisalam, ze moj maz dostje odpal zaraz po Twoim i, ze nie gra pol roku, a potem 2 tyg bez przerwy az'go podbija?? Wczoraj wieczorem lezymy w wyrku zapodalam film na dvd, ogladamy, odwracam glowe w kierunku ekranu, a tam wlaczona graWedlug moich obliczen dopiero w czerwcu powinien ruszyc z gra, wiec pomylilam sie o 2 tygodnie
Wieczorem przed snem lezalam na boku i reke trzymalam na brzuchu i pierwszy raz poczulam takie dziwne smyranie, jakby Julka grala ze mna w kosi kosi lapki takie smyranie konczynami po mojej rece. Mowie do meza daj reke i poczekaj chwile, pierwszy raz od dawna widzialam jak tak szczerze sie ucieszyl i jak krzyknal "ale zajebiaszcze uczucie!" az mi lzy w oczach stanely
Milej niedzieli!Paula_071, Maniuś, małaMyszka, mamasia, Laura, magda sz, zabka11, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Ewa ja tez chcialam dotty ale 1799zl, lupo 1499 a w promocji znalazlam za 1279, z drugiej strony ten material z dotty moze byc ciezki do czyszczenia. Mi jakos kolory lupo comfort nie podchodza, takie jakies ciemne, w lupo juz bardziej. Widzialas kolorystyke na ten rok? Bo w sklepach wciskaja z poprzedniego roku. Jak nie to na sklep dino w necie poogladaj
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Nieciepliwa moznemy zrobic statystyki ile mija od "klotni" do klotni hehe, moj maz poczatkuje cykl a pozniej nastepni.
Aa u mnie tez rosol i placki hehe
U mnie na razie obeszlo sie bez klotni, poki co powtarzam sobie niech sie nagra, bo za 3 miesiace bedzie mogl o tym pomarzyc, ale nie wykluczam, ze za 2 dni ta moja dobroc miniemałaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:A na targach coś ciekawego? Jakieś ceny promocyjne? Warto iść, pomijając warsztaty?
małaMyszka, Paula_071, psioszka11 lubią tę wiadomość