SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Bosa - ja jeszcze sie opanowuje przed tymi sukieneczkami ale z zagryzaniem zębów bo jkbym kupiła jedną to bym znosiła codziennie !
te ciuszki dziewczynkom są tak słodkie ze jezyk wywalam jak na nie patrze
Fajnie masz, bo jak kupisz coś starszej to wiesz ze potem przyda się tez i młodszejmałaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Wiecie kobitki, tak codziennie czytam forum jak sobie pichcicie i pieczecie i Wam zazdroszczę, bardzo żałuję że ja nie mam w tym temacie w ogóle zapału (ani talentu) i bardzo rzadko gotuję, w ogóle nie piekę. Jest to tylko dla mnie męczące i nie sprawia mi żadnej satysfakcji niestety.
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Amberla wrote:Dziewczynki, chciałam kupić litery ozdobne na imię córki
Z materiału. Chyba już przerabiałyście podobny temat. Mogę prosić linki skąd zamawiałyście? I przypominam się o te mielone (sznycle?) z serem
https://www.facebook.com/kleinart.factory?pnref=lhc
tutaj żona kuzyna robi literki, kocyki oraz dużo fajnych rzeczy możesz sobie zobaczyćmałaMyszka, Amberla, bosa lubią tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:https://www.facebook.com/kleinart.factory?pnref=lhc
tutaj żona kuzyna robi literki, kocyki oraz dużo fajnych rzeczy możesz sobie zobaczyćmałaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny co myslicie o tych chusteczkach mokrych dada z biedronki sa ok ? Czy sa mocno mokre czy suche
-
To zalezy bo mój starszak ma uczulenie ogólnie na dade chusteczki i pampersy od razu czerwona pupa i jajeczka a znowu u drugiego jest ok i dla niego kupuje czasami choc jestem fanka bambino i kupuje dla dwójki mojej.
Mam ochotę na to ciasto ale pierw zrobię z rabarbarem bo mnie mąż rozniesie jak rabarbar wyrzucę
3 prania zrobione,ostatnie sie suszy na dworze.
Zrobiłam listę co mam dla Oliviera a co nie i jestem załamana ile mi brakuje...oby tylko ZUS nie wstrzymał i zapłacił jak zawsze a jest nadzieja ze zdążymy ze wszystkim.małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
olinka wrote:Dziewczyny co myslicie o tych chusteczkach mokrych dada z biedronki sa ok ? Czy sa mocno mokre czy suche
Słyszałam że pampersy są nawet dobre a chusteczki to nie wiem, przekonamy się
Nie chcę wchodzić w firmówki bo one są drogie a najlepiej przyzwyczajać dziecko do jednychmałaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Z tym ZUSem to jakieś jaja! Od 17 lutego jestem na zwolnieniu, a oni jeszcze nie doszli do tego ile mają mi wypłacać.. Dzisiaj znów musiałam dzwonić i dopytywać dlaczego tak mało dostałam kasy! I co? Moja sprawa jeszcze w toku.. Matko ile można rozpatrywać sprawę? Przez to wszystko zakupy w aptece muszę znów przełożyć i jestem wściekła.. Ten ZUS powinien nam płacić odszkodowanie za te nerwy!
Na pocieszenie kupiłam sobie leginsy ciążowe i dla małego bodziaki w biedronce...
AAA i moja siostra kupiła dla mojego synka piękną poduszkę rybkęJej córeczce się podoba jak widać na zdjęciu:
lys, niecierpliwa, Laura, małaMyszka, Martucha86, ainer85, bosa, mamasia, kasiuleek, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle sie rozpisalyscie od rana, szok ale nadrobilam.
Badan na toxo nie mialam robionych, byly na liscie badan dodatkowych dla chetnych.
niecierpliwa jak sie czujesz?
Ja wzielam rano wieksza dawke magnezu i rozchodzilam bol chodzac po schodach i po domu. Teraz jest juz 95% lepiej niz przez ostatnie 3 dni.
Na IP nawet sie nie wybieram bo mnie zostawia na bank a nie mialabym komu dzieci zostawic a moj nie dostanie wolnego.
Pozostaje dom, kanapa i magnez.
Odnosnie nospy to ona tez wcale taka zdrowa nie jest, bedac w drugiej ciazy ponad 6lat temu lekarze ostrzgali ze dziecko matki bioracej nospe moze byc nadaktywne.
Tutaj lekarz bole kazal przelezec i zadnych lekow nie przepisywal i nie zalecal. Jedynie na bol glowy kazal brac paracetamol.
A mocne bole skontrolowac u niego lub na IP.małaMyszka, bosa, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Mnie tez czasem zaboli brzuch - do tego stopnia ze nie moge sie schylic zeby psa odpiac ze smyczy , albo ide i poczuje nagle mocny bol klujacy gdzies w boku brzucha wiec musze przystac. Bedzie chyba coraz gorzej , zauwazylam ze chodze juz tez znacznie wolniej niz kiedys. A teraz najbardziej sprawia mi dyskomfort ze mala kopie mnie gdzies w okolice odbytu ?! dziwne uczucie
-
jej co za dzien, dopiero na dupie usiadlam od 8.30..
Bylam z moja pocieszkanu weta no i co sie okazalo ma ciaze urojonachyba mi pozazdroscila
to nie guzek sutka tylko laktacja..wet jak scianal to jej poooolecialo. Mamy antybiotyk na zwalczenie tej ciazy i w polowie czerwca sterylizacja. Nie obejdzie sie bo stany zapalne sie jej robia i moze dojsc do nowotworu. Dzieki Bogu ze to nie nowotwor bo juz caly dzien plakalam.
Bylam z mama w ciuchu i ciuszki malutkie kupione w tym czapeczka dla noworodka z Diora hahabylam tez u fryzjera na koncoweczkach. U kamieniarza po wazony na nagrobek dziadzia, po jakies znicze solarne. No wszedzie bylam.
Boze nie moga ze mnie nerwy zejsc przez Sunie..ode na dwor poodychac i Was nadrobic
Ps. Sunia tez miala usg zeby zaprzeczyc ze jest w prawdziwej ciazy, smiesznie to wygladaloWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 17:59
małaMyszka, ainer85, bosa, Aga89, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Heh no mamy
to dopiero wierna sunia, nawet to chce razem ze mna przejsc. Myslam ze ciaza urojona u suk jest bardziej widoczna, ze robia sobie legowisko itp. A ona schudla 2kg i tylko jej cycki urosly, ani agresywna sie nie stala ani osowiala.
-
Nadrobiłam Was.
Zaczynam pisać i może skończę w godzinę. M. ma być jednak wcześniej.
Znowu pospałam ponad 2 godzinki. Kolacyjka zjedzona. Kisiel wypity i do roboty! To weekend będzie wolny ...Laura, bosa lubią tę wiadomość
-
Cassie czuje sie lepiej, choc dalej od czasu do czasu mnie cmi, ale tak jak piszecie lepiej juz nie bedzie
Ona88 uff bo myslalam, ze to ja oszalalam, ze czuje czasem kopniaki w okolicach odbytu, ale jak nie jestem sama to moze nie sfiksowalamCassie, 0na88, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Obiad zjedzony truskawki pochloniete i jeszcze bym cos wszamała
Niecierpliwa dobrze ze juz lepiej
Co do gry Sims ja im wc usuwalam i lubilam patrzec jak skacza i piszcza ze chca siusiu heheh a potem dawali po gaciach
niecierpliwa, jesslin87, 0na88, małaMyszka, bosa, Y, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjjj i ja mam kolekcje Simsow
swojego czasu mialam na to szal ale nie bylam taka sadystka dbalam o swoich 'ludzkikow'
Teraz mam faze na Bingowciagnely mnie te cholerne numerki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 19:13
0na88, małaMyszka, bosa, Laura lubią tę wiadomość