SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nadrobiłam, odpisałam a teraz, coś o mnie heheeheh
byłam w ccc po sandałki, ale okazało się, że nie wcisnę nogi, więc po co mi takie z którymi będę się męczyć przy wyższej temperaturze? No i nie wzięłam...
Kupiłam z to zajebiste lacze zabijacze!!!!!! za 30 zł !!!!
jak chcecie takie, które podczas chodzenia się rozciągają to polecam. Nie byłam co prawda jeszcze w nich na spacerze, ale chodzę w nich po domu, podeszwa zajebista fajnie wyprofilowana...
tylko nie mogę ich znaleźć na stronie ccc - może dlatego, że są w przecenie 50%
wstąpiłam do lumpka i wydałam 10,50 zł. Kupiłam sobie zwiewne gacie i fajną lnianą tunikę + bluzeczkę na ramiączkach...
Gacie co prawda w rozm. 50! ale mają sznurek, więc na chwilę starczą...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 15:42
0na88, gianna88, Laura, zabka11, Weridiana, mamasia, bosa lubią tę wiadomość
-
Laura ekstra ciuszki, też chce kupic te body kopertowe i właśnie chciałam pytac jak jakościowo ale Ona88 dała znac
to mogę śmiało zamawiac
Myszko - lacze zabijaczeteż muszę je miec
ja wskoczyłam dziś w sandałki z zeszłego roku, nie dosc, że zapięłam na ostatnią dziurkę to jeszcze takie ciasne się zrobiły, że po chodzeniu w nich pół godz. mam śladyjutro idę na łowy
Laura, małaMyszka, psioszka11, mamasia lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Kochane dla ciężarnych powinna być specjalna wyspa z ozonowanymi basenami, masażami stópek, plecków, salonem kosmetycznym, psychoterapeutą, ultrasonografem, ktg, pyysznym jedzeniem, z piękną pogodą, no taką oazą spokoju, bez zusów, kłótni z mężami i innymi. W normalnym świecie kobieta w ciąży ma przesrane, nie dość że musi rozumieć siebie to jeszcze być wyrozumiała dla innych którzy jej nie rozumieją
małaMyszka, chcebycmama lubią tę wiadomość
-
Hmm no to nie wiem jak to działa.. Ja jestem 3 mies na l4 i każda wypłata była taka sama, no może parę złotych różnicy. Ja tez musze sobie coś na lato sprawić, najlepiej jakąś długa sukienkę. Gratuluję udanej wizyty, ale duże juz dzieciątko! Czym Ty karmisz tego swojego malucha?
Ja mam pojutrze wizytę, ciekawa jestem ile moja Córeczka urosła
małaMyszka lubi tę wiadomość
Ewa123 -
nick nieaktualny
-
Gianna Jak zobaczysz w ccc takie to je przymierz... Dla mnie rewelacja bo ta guma rozszerza się jak idziesz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4abc9c59c4c.jpg
Sorry za foto na lapku ale udalo mi się je zdjąć nie wstając z miejsca heheheheehWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 16:09
gianna88, Aga89, jesslin87, ainer85, psioszka11, mamasia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
A za taka panią w takim t shircie szłam do ccc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/845894ef4d57.jpg suck my dick hahahahahahahahahahahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 16:11
Ewa123, gianna88, zabka11, lys, magda sz, Aga89, jesslin87, Martucha86, ainer85, psioszka11, Weridiana, mamasia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:A za taka panią w takim t shircie szłam do ccc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/845894ef4d57.jpg suck my dick hahahahahahahahahahahahah
O ja pier... hahahahahah biedna pewnie nieświadoma co ma napisane na plecach!!! Ale jaja
Myszka jedziemy do ŁebyWybrałam taką mniejszą miejscowość żeby za dużo nie chodzić
Wpadajcie! Nasi mężowie strzelą sobie po piwku, a my kawka/herbatka/lody
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a ja nie mam konta na fb, ale ma mój mąż. Mogłybyscie dodać mojego męża? Z chęcią Karolinko skorzystałabym z Twojej zniżki.
Niestety wpisując w fb hasło sierpnioweczki wyskakują tylko szalone mamusie...
Jak się nazywa nasza grupa na fb?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 16:54
małaMyszka, Neyla lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku.