SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Miru wrote:Moze w koncu ktos sie odwazy. Ja ide tylko po l4 i zrezygnowalam z wizyty. Wkurza mnie jej podejscie. Kase brac to tak ale wysilic sie z info to nie ma czasu. Ostatnio bylam po l4 tylko..i Andrzej kazal mi zaplacic 125 zl. Zapytalam z jakiej racji. To powiedzial ze bylam w gabinecie- fakt ale dac jej zalegle wynimi i wyszlam. Zaplacilam 25 zl i powiedzialam ze to nis byla dla mnis wizyta bo w sumie dzien dobry dziekuje i do widzenia.
Nosz kur***
Moj tez juz jest na nia nakrecony.?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Miru wrote:Moze w koncu ktos sie odwazy. Ja ide tylko po l4 i zrezygnowalam z wizyty. Wkurza mnie jej podejscie. Kase brac to tak ale wysilic sie z info to nie ma czasu. Ostatnio bylam po l4 tylko..i Andrzej kazal mi zaplacic 125 zl. Zapytalam z jakiej racji. To powiedzial ze bylam w gabinecie- fakt ale dac jej zalegle wynimi i wyszlam. Zaplacilam 25 zl i powiedzialam ze to nis byla dla mnis wizyta bo w sumie dzien dobry dziekuje i do widzenia.
Nosz kur***
Moj tez juz jest na nia nakrecony.
Zmieniasz lekarza?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Wiesz co jestem tak nakrecona dzis na nia, ze boje sie ze powiem jej cos czego potem bede zalowac.
Jestem tez w szoku, bo mam wrazenie ze wszystkie pacjentki traktuja ja jak Boga, zadna z kolezanek zlego slowa na nia nie da powiedziec, milion dobrych opini i tylko my zauwazamy te "niedopatrzenia"??
Ja ja znam od lat,ale teraz mnie wkur*** ze przed porodem i to nie jsden na rok a co miesiac ma taki dlugi urlop. Chodze prywatnie do lekarza ze swojego szpitala aby moc na niego liczyc podczas porodu a tu wakacje sobie fobi 20 w tym roku.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
mamasia wrote:a jaka była jej reakcja
?
To byl poloznik. Spieral sis ze to wizyta. Powiedzialam ze wizyta to jest jak wchoxze rozmawiam mam badanie usg i porady,a nie przekroczenie progu. Ze mogl mi powiedziec to sam by jej zaniosl. A on niech pani bedzie. No jakis zart. Byla przede mna laska po recepte. Weszla i wyszla bo juz byla wypisana a on do niej 150 zl. Ta glupia zaplacila. To jak sa wypisane to niech na recepcji beda. Ja to mam pysk i sie nie dam. Tym bardzien jak jestem zla.zabka11, mamasia, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Zmieniasz lekarza?
Nikt mnie w ciazy przed pkroxem z taka historia nie chce przejac. Dobrze ze ta polozna bede miala.
Ten post od karoli to spam. Nie klikac bo wirysy nazbieracie. On sie automatycznie dodaje.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Norma leukocytow w ciazy to naciagane 15 a crp to 10, ze stresu skurczy dostalam. Jade na ip..
Norma CRP dla ciąży chyba też jest inna. Poza tym CRP w zaawansowanej ciąży może być fizjologicznie podwyższone bez powodu. Zadzwoń może do Twojej lekarki.małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Kurcze cos jest nie tak, leukocyty 17 a crp 22.. nie mam zadnych objawow klinicznych zapalenia itp. Wizyta jutro ale nie wiem czy czekac czy co ;(
A jak wyszly Ci ostatnie wyniki moczu? Nie namnozylo Ci sie bakterii np?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Karolinaaa twoj post na grupie sierpnioweczki ( na facebooku)
"Uwaga, uwaga!Jak wam minął weekend? Mam ważną informację. Jako administratorka tej grupy mam dla was skromny prezent. Pracuję w Galerii Handlowej chciałam się podzielić z moimi członkami bonami 200 zł na zakupy do sklepów H&M, SMYK, CROPP i HOUSE, które przyznało mi szefostwo na ten miesiąc i dodałam ich około 60 na tę strone:
EDiT:( linka usunelam - zeby nikogo nie kusilo)
Prosiłabym abyście nie brali ich zachłannie tylko niech każdy weźmie po jednym proszę. Nie rozdawajcie nikomu linków z poza grupy... Zależy mi na tym aby dostały osoby tylko z mojej grupy. Kto pierwszy ten lepszy w sumie, miłego!"
P.S wyniki glukozy masz super .Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 14:18
-
Miru wrote:To byl poloznik. Spieral sis ze to wizyta. Powiedzialam ze wizyta to jest jak wchoxze rozmawiam mam badanie usg i porady,a nie przekroczenie progu. Ze mogl mi powiedziec to sam by jej zaniosl. A on niech pani bedzie. No jakis zart. Byla przede mna laska po recepte. Weszla i wyszla bo juz byla wypisana a on do niej 150 zl. Ta glupia zaplacila. To jak sa wypisane to niech na recepcji beda. Ja to mam pysk i sie nie dam. Tym bardzien jak jestem zla.
To wyobraz sobie, ze ja w zeszly czwartek dzwonilam do gabinetu, pytam czy dzis normalnie przyjmuje bo chcialabym po l4 podjechac (mialam podjechac w piatek), a jakas babka na mnie z morda wyskoczyla, ze po co l4, na co, kiedy byla wizyta do kiedy mialam l4, powiedzialam jej ze l4 mialam do 20.05, a bylam umowiona na wystawienie l4 na 22.05 a ta na mnie z pyskiem ze zus chce na nich sciagnac, ze tyle dni do tylu nie mozna i jeszcze trwala wymiana zdan. Pojechalam do gabinetu na recepcji powiedzialam Andrzejowi o sytuacji, ten zabral mnie do gabinetu powiedzial lekarce, ona byla tak zazenowana, ze nie wiedziala jak przepraszac. W ramach rekompensaty nie skasowali za l4małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Kurcze cos jest nie tak, leukocyty 17 a crp 22.. nie mam zadnych objawow klinicznych zapalenia itp. Wizyta jutro ale nie wiem czy czekac czy co ;(
madziulka a nie masz moze infekcji intymenj???podwyzszone crp i leukocyty świadczą o stanie zapalnym, najczęściej bakteryjnym...
daj koniecznie znac co ci powiedzieli na IP, bo sie zamartwiamy tutaj!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 14:26
-
Kkarolinaaaa wrote:Ja? Nie,nic nie wrzucalam..
a czy ktoras z was miala wynik 130 przy 75g po 2h ? I co na to lekarz?
kaarola - tu masz o glukozie - https://parenting.pl/portal/glukoza
twój wynik jest ok, nie masz cukrzycy ciążowej.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
ja tez tym razem miałam leukocyty i sugerowało to zapalenie pęcherza wiec nic tragicznego nasze smyki lezą na pęcherzu i tak się dzieje mówił mój lekarzmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb0a263b49cc.jpg tylko znow mnie obrocilo...
Laura, lys, niecierpliwa, Maniuś, mamasia, jesslin87, małaMyszka, Neyla, magda sz, gianna88, Martucha86, aaaaga, chcebycmama, Y, kasiuleek lubią tę wiadomość