SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny u mnie nie za ciekawie. Czekam na ktg i ono bedzie decydujace czy laduje w szpitalu czy plackiem leze w domu. Pani dr nie podoba sie moj twardy brzuch, po badaniu na fotelu stwierdzila, ze szyjka sie skrocila, ale na usg dopochwowym wyszlo, ze ma 4 cm a jej ujscie jest na szczescie zamkniete. Mala ma 1350 gram i moja wada macicy bezwzglednie kwalifikuje mnie na cc. Prosze trzymajcie kciuki zeby na ktg nie wyszlo skurczy i zebysmy mogly wrocic do domu
magda sz, aaaaga, małaMyszka, Laura, Y, jesslin87, KasiaeN., Paula_071, ainer85, psioszka11, Weridiana, Neyla, bosa, Maniuś, sylwucha89, kasiuleek, Miru lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa wszystko będzie dobrze. :-* 3mam kciuki. wrócisz do domu i będziesz odpoczywac. :-*niecierpliwa wrote:Dziewczyny u mnie nie za ciekawie. Czekam na ktg i ono bedzie decydujace czy laduje w szpitalu czy plackiem leze w domu. Pani dr nie podoba sie moj twardy brzuch, po badaniu na fotelu stwierdzila, ze szyjka sie skrocila, ale na usg dopochwowym wyszlo, ze ma 4 cm a jej ujscie jest na szczescie zamkniete. Mala ma 1350 gram i moja wada macicy bezwzglednie kwalifikuje mnie na cc. Prosze trzymajcie kciuki zeby na ktg nie wyszlo skurczy i zebysmy mogly wrocic do domu
niecierpliwa, małaMyszka, jesslin87, Neyla lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku.
-
Zapewne nie wie co to znaczy, ale tak jak nigdy nie robię fotek ludziom tak tym razem prawie biegłam żeby mi nie uciekła... Nie wiem co się ze mną stało hahahahahaa5ylwia wrote:O ja pier... hahahahahah biedna pewnie nieświadoma co ma napisane na plecach!!! Ale jaja

Myszka jedziemy do Łeby
Wybrałam taką mniejszą miejscowość żeby za dużo nie chodzić
Wpadajcie! Nasi mężowie strzelą sobie po piwku, a my kawka/herbatka/lody 
Kobieto! Ty to w moich myślach czytasz. Ostatnio, czyli chyba aż wczoraj mówiłam do M. że ze sto lat nie byliśmy w Łebie i może by tak pojechać... Na co usłyszałam przecież tam nic nie ma... Hahhahaha a tak szczerze, to z Łebą jest inna historia, ale to nie na forum.
Teraz na hasło Łeba, M. nie wie czy żartuję, czy mam do niego pretensje, czy chcę go wkurwić, czy znowu coś mam na bani i wracam do przeszłości...
Może uda mi się go namówić, bo sama w życiu byłam chyba dwa razy w Łebie, no może trzy, ale nie pamiętam jej wcale...
5ylwia, chcebycmama, jesslin87, bosa lubią tę wiadomość
-
Karolinka ja miałam po 75 g glukozy po 2h 122, a norma jest do 140.Kkarolinaaaa wrote:Ja? Nie,nic nie wrzucalam..
a czy ktoras z was miala wynik 130 przy 75g po 2h ? I co na to lekarz?
małaMyszka lubi tę wiadomość
Syn, roczek.
-
My tam będziemy od 15 do 20
także namawiaj!
Niecierpliwa trzymam kciuki!
Co do facebooka to faktycznie nic tam się nie dzieje
Chyba najprościej będzie znaleźć Roksanę Popek i napisać jej wiadomość, żeby dodała Was do grupy. Grupa jest tajna i nie można jej wyszukać..
Karolina, sprawdź sobie czy coś u Ciebie na fb się nie dzieje bo faktycznie dzisiaj wrzuciłaś na grupę jakiś spam..
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Wróciłam z jakże nieudanej wycieczki po sklepach z wózkami.... Byłam najpierw w bobo wózki i tam obejrzałam hollanda i stwierdziłam, że go kupujemy, ale niestety nie mieli próbnika z kolorami, więc postanowiłam pojechać do bajki. Kuźwa ja nie wiedziałam, że to takie zadupie jest i takie korki były, że myślałam że nigdy tam nie dojedziemy, w taksówce mega duszno, mi się zaczęło robić słabo i niedobrze, stopy mi spuchły w skutek czego buty mnie obtarły. Jak już dojechaliśmy do bajki to ja się czułam tak źle, że tylko weszłam na 2 minuty spojrzałam na próbnik z tkaninami i stwierdziłam, że zaraz kopyta wywinę więc z powrotem do taxi i do domu. W międzyczasie najgorsze korki, wymiotować mi się zachciało z wrażenia, oczywiście jak to ja idiotka nawet wody z sobą nie wzięłam, brzuch mnie nawet zaczął boleć. To tyle z oglądania wózków, w dupie to mam w internecie zamówię.
małaMyszka, psioszka11, Weridiana lubią tę wiadomość

-
niecierpliwa wrote:Dziewczyny u mnie nie za ciekawie. Czekam na ktg i ono bedzie decydujace czy laduje w szpitalu czy plackiem leze w domu. Pani dr nie podoba sie moj twardy brzuch, po badaniu na fotelu stwierdzila, ze szyjka sie skrocila, ale na usg dopochwowym wyszlo, ze ma 4 cm a jej ujscie jest na szczescie zamkniete. Mala ma 1350 gram i moja wada macicy bezwzglednie kwalifikuje mnie na cc. Prosze trzymajcie kciuki zeby na ktg nie wyszlo skurczy i zebysmy mogly wrocic do domu
Trzymam kciuki! Wszystko będzie dobrze!
małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość

-
Niecierpliwa ja tez czekam na ktg, obysmy wrocily do domu, mnie zgielo w pol pare razy, brzuch jak skala, w zyciu takich skurczy nie mialam, zadzwonilam do lekarza jeszcze raz i kazal na ktg. Pewnie poczekam jeszcze ze 2-3 godz...
Dobrze ze moje kochane dziecko sie rusza i umila mi czekanie.
Niecierpliwa zaciskamy nozki!
Swoja droga szpital zaczal mnie martwic bo jest kobieta ktora ma skurcze co kilkanascie minut i czeka juz 2 Godz na ktg.. ludzie nie wyobrazam sobie tego
małaMyszka, jesslin87, niecierpliwa, Weridiana, Neyla, bosa lubią tę wiadomość
-
Magda sz 3 maj się :-*
Mam nadzieje, ze czas szybko upłynie.
Swoją drogą to myślałam, że ciąża to spokojne, beztroskie 9 miesięcy, a ja się prawie cały czas martwię.
Jakie błędne wyobrażenie miałam o ciąży.
małaMyszka, jesslin87, Neyla lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
-
Na facebooku to spam z tymi zniżkami, nie miałam pojecia ze cos w moim imieniu się wstawiło

Piękne brzuszki dziewczyny
Mam wszystkie wyniki-morfologia,mocz,krzywa- wszystko wyszlo lux
Na początku myslałam ze ta krzywa wyszła za duża, ale pogadałam ze znajomymi i wiekszosc z nich miało w okolicach 130
uf !
małaMyszka, chcebycmama, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:
aga89 - gdzie masz taką klinikę?
W Olsztynie, to jest dokładnie 88 km od naszego domu. Smiałam sie dzis do mojego że najwyżej po drodze sam odbierze porod
Gdyby nie ta odległosc tobym sie 5 minut nie zastanawiała i w tej klinice rodziła
małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

3500g 55cm