SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciliśmy.. uff fasolka urosła podwoiła wielkość, ale krwiak mi się zrobił nad szyjka macicy i stad te plamienie. Duphaston 3x1 i leżeć i zero orgazmow do odwołania. Krwiak podobno w dobrym miejscu bo tuż przy wylocie i sam powinien się opróżnić. Krwiaki niby się samoistnie robią i znikają przez ciążowe rewolucje. Oby juz dalej wszystko było ok...Dzizus ale ta moja fasolka to straszak
nie daje o sobie zapomnieć na sekundę.
lys, gosia.b, Cassie, kehlana_miyu, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ja byłam na wizycie 18.12 maluch miał 2mm i ♥ odpowiadał 5 t i 4 dni
30.12 byłam na kolejnym usg i mam juz 1,3 cm ♥ nosek i oczka
Ból piersi i mdłości to norma
Dziś zaczęłam 3 miesiąc - nie wierze ♥♡♥♡♥Aska87, lys, gosia.b, Cassie, kehlana_miyu, magda sz, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Podobno w 9 tygodniu wyksztalcaja sie narzady plciowe a ja dzisiaj nabralam takiego granitowego przekonania ze to bedzie chlopiec
-
Ja też nie wiem czemu myślę że to chłopiec
takie dziwne przeczucie.
Leżę cały czas i modlę się niech ten krwiak się wchłania szybko. W środę mam do zrobienia badania te wszystkie ale chyba poproszę męża żeby mnie zawiózł bo aż boje się poruszać. Jeszcze po tym duphastonie nie można prowadzić -
magda sz wrote:Ja też nie wiem czemu myślę że to chłopiec
takie dziwne przeczucie.
Leżę cały czas i modlę się niech ten krwiak się wchłania szybko. W środę mam do zrobienia badania te wszystkie ale chyba poproszę męża żeby mnie zawiózł bo aż boje się poruszać. Jeszcze po tym duphastonie nie mozna prowadzićtrzymam kciuki by krwiak się szybko wchlonal
-
Dzień dobry
Jak wasze brzuszki? Czujecie różnice ?
Ja mam 2,5kg mniej od czasu jak dowiedziałam się o ciąży (brak apetytu, uraz do słodkiego robią swoje i waga ciagle leci w dół) a brzuch wcale nie jest mniejszy, wrecz jest taki wzdęty, też tak macie ? Czy to u mnie oznaka ze bede miała ogromny brzuch ze juz mam róznice :o ? -
Jedyna słodycz jaka toleruje to batoniki musli
No ja i tak nie miałam płaskiego brzucha, ale jak leżałam to był płaski, a teraz jest "fałdka"
Znajoma jest w 12 tyg. i mówi ze nic a nic znaku ciaży :o ale moze temu ze ogólnie jest baaaaaardzo chudziutka? No nic, przynajmniej czuje ze cos sie dzieje
-
Aga89 wrote:Ja jestem mega przerazona... jeszcze dwa dni temu objawy dawaly nieźle popalic. Dzis rano wstalam i cisza. Ani śladu mdlosci czy bolu piersi a do tego mam wrazenie ze brzuch mi zmalal. Jutro ide na pierwsze USG na 9:45 i chyba zwariuje do tego czasu. Caly czas Was podczytuje ale jeszcze nie mialam odwagi wpisac sie na liste. Ktoras z Was pisala tu ze to zly znak jak objawy ustapia wczesniej niz przed 12-13 tygodniem
czy ktoras z Was miala podobnie?
Aga89, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ja jakos nie cały tydzień temu jak wróciłam do domu wieczorem i szłam się kąpac, zdjęłam stanik a tu nic..a zawsze cycki jak kamienie,ściąganie stanika to coś strasznego, a tu miękkie,bez bólu..wywaliłam oczy na wierzch,łzy sie nabrały..zachciało mi sie wymiotować ze strachu, cały wieczór obmacywałam co chwile lekki ból czułam,ale to leciutki,musiałam dobrze gnieść zeby wyczuć. Rano jak wstałam z łóżka to myślałam ze cycki ważą więcej niż ja bez nich-ból wrócił
a w piatek byłam na usg i wszystko jest tak jak ma byc,serduszko bije,dzidzia większa niz OM wskazuje, także nie czytaj tych pierdół bo każdy przechodzi ciaże inaczej. Dla mnie moja ginekolog powiedziała żeby na zadne ciążowe fora nie wchodzić bo to możne tylko wpędzic w nerwice. To że u którejś znaczyło to coś złego,nie znaczy że u każdej tak jest. Nie martw se
Aga89, zabka11, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja dzis tez strachu sie najadlam. Od dwoch tygodni mdlosci, a tu dzisiaj nic, nawet piersi nie bola. A 9 tydzien podobno najwieksze stezenie hormonow...ale widze ze nie tylko ja tak mam...tez dwa kilovschudlam, zero slodyczy ale brzuch juz jest:)
-
Dzieki dziewczyny, podnioslyscie mnie troche na duchu
Ja mam jutro wizyte na 9:45. Bede mocno trzymac kciuki za jutrzejsze wizyty
mam nadzieje ze wreszcie oficjalnie sie dopisze do listy
Cassie lubi tę wiadomość