SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Znalazłam jakiś domol- odplamiacz. Mam mydełko te DR. Beckham.. może jeszcze wezme te mydelko wrzuce.
No ale zła jestem aż mi z uszu dymi. Takie piękne rzeczy! Oby się udało.
Myszka może ochłoń troszkę, prześpij się, może to zły dzień a jak jutro będziesz miała też takie odczucia co do męża to rozmowa dyscyplinarna
Czasem i oni..faceci mają ciężkie dni.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Albo jakaś taka lampka:
http://allegro.pl/lampka-led-biedronka-czerwona-duza-na-220v-nowosc-i5377590218.html
http://allegro.pl/lampka-do-kontaktu-nocna-kolorowa-ksiezyc-gwiazdka-i5332225117.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 22:49

-
Ofka dzięki

Hermiona ja myślę że można odtworzyć kartę ciąży o ile masz wszystkie badania od początku czy w systemie czy w wersji papierowej. Głównie o te badania przecież chodzi chodzi. Będziesz musiała przypomnieć lekarzowi jakie ciśnienie miałaś (mniej więcej), waga jak rosła. Ja słyszałam żeby wszędzie ze sobą kartę ciąży nosić ale z moim roztargnieniem to bym już dawno posiała więc noszę ze sobą xero karty. Na wakacje zabrałam sobie xero karty i xero ostatnich badań usg. Oryginały zostawiłam w domu. Wam kochane też radzę to zrobić, karta papieru xero karty do torebki żeby mieć zawsze przy sobie nie zawadzi
Co do szefa to nie stresuj się, dużo masz teraz na głowie. Zwolnić Cię nie zwolni, jak będzie chamem to pójdz jeszcze tego samego dnia po L4.
-
magda sz. - tak samo pomyślałam o szefie, zwłaszcza, że spotkanie z szefem mam tuz przed kolejną wizytą u gina

Badania wszystkie mam w segregatorze, w karcie w sumie było tylko to, co w nich plus ciśnienie, a to akurat mam stałe. Jeszcze poszukam w jednym miejscu i się poddaję...
Miłej nocki!
PS - na rampersy pewnie bym powiedziała body albo śpioszki z krótką nogawką, też się jakoś szczególnie nie znam na tych nazwach.
Weridiana, małaMyszka, magda sz, Aga89 lubią tę wiadomość
-
MagdaSz przyjmij proszę spóźnione życzenia urodzinowe

Jeśli chodzi o błękitne ciuszki, to użyj wybielacza do firanek. Pamiętam ze kupowałam w Auchan, nie pamiętam firmy. Pomógł bo piękna (niestety różowa, zamiast biała) bluzka lniana odzyskała biel
małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/97ba1a62a906.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ebc29c348b7.jpg
A to nasze szaleństwo
lys, niecierpliwa, Laura, małaMyszka, magda sz, mamasia, Paula_071, aaaaga, Maniuś, zabka11, Y, Amberla, jesslin87, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry! Obudzilam sie na siusiu i juz zasnac nie moge, cala noc snilo mi sie przez Was dziecko w rampersach
Nie moge spac bo jestem podekscytowana a zarazem zestresowana dzisiejszym badaniem, a to jeszcze ponad 12 h 
No i zaczynamy 30 tydzien!
Laura, Konwalia, psioszka11, małaMyszka, gianna88, chcebycmama, magda sz, Paula_071, mamasia, Maniuś, zabka11, Weridiana, Y, lys, Amberla, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry... no ja jak zwykle obtej porzebmaz do pracy a ja oczy jak 5 zl. Ale jutro wstajecrano ostatni raz juzvrezygnuje z tej pracy, chyba uczcimybto jakims torcikiem albo ptyśkiem (zjadlabym ptysia:) ja o rampersach przeczytalam u Laury i jakos do mnie przemawia ten rodzaj ubranka na upaly...ale sluchajcie. Tak sie w nocy wystraszylam, maly przez pare sekund tak sie jakos wzdrygal, przetaczal przez brzuch, ze sie wystraszylam ze cos mu zrobilam lezac na prawym boku (bp przeciez na prawym chyba sie nie powinno?) Malo zawalu nie dostalam...
Laura, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

-
Ofka moja Julka tez czasami tak dziwnie sie wzdryga i rzuca, powiem szczerze ze nie lubie tego uczucia
Maz chrapie, ale za to od 4 Mloda dotrzymuje mi towarzystwa. Matko jak ja wytrzymam do 7 ze sniadaniem, juz mi kiszki skreca
-
Hejka

Ja nie śpię od 3.30, bezsenność
Ofka mozna spać na prawym i lewym boku chociaż lepiej na lewym, nie wolno spać na wznak bo macica wtedy ugniata jakąś żyłe główną.....
Nie martw się wszystko z małym jest ok
Niecierpliwa to ładne sny miewasz
. Trzymam kciuki za wizyte
niecierpliwa, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa właśnie prace stoją w miejscu.. Teraz trochę zamieszania z brata weselem i nie miałam czasu żeby jechać do sklepu po kordonek na resztę kuleczek
wczoraj jeszcze latałam za butami.. Chciałam kupić jakieś na niskim obcasie albo koturnie żeby przynajmniej na początku wyglądać
ale właśnie dzisiaj w nocy jak nie mogłam spać to o tym myślałam, że muszę wreszcie skończyć moje dzieło bo nie mogę się doczekać efektu 
Wysłałam męża do piekarni po bułeczki cynamonowe.. Prawie w drzwiach na niego czekałam bo naszła mnie taka wielka ochota! Wraca i mówi, że za wcześnie na bułeczki cynamonowe ale kupił mi.. UWAGA! Kajzerki!!!!! Trzymajcie mnie!!!!
niecierpliwa, psioszka11, gianna88, magda sz, Hermiona, Paula_071, mamasia, zabka11, Weridiana, Y, lys, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Niecierpliwa właśnie prace stoją w miejscu.. Teraz trochę zamieszania z brata weselem i nie miałam czasu żeby jechać do sklepu po kordonek na resztę kuleczek
wczoraj jeszcze latałam za butami.. Chciałam kupić jakieś na niskim obcasie albo koturnie żeby przynajmniej na początku wyglądać
ale właśnie dzisiaj w nocy jak nie mogłam spać to o tym myślałam, że muszę wreszcie skończyć moje dzieło bo nie mogę się doczekać efektu 
Wysłałam męża do piekarni po bułeczki cynamonowe.. Prawie w drzwiach na niego czekałam bo naszła mnie taka wielka ochota! Wraca i mówi, że za wcześnie na bułeczki cynamonowe ale kupił mi.. UWAGA! Kajzerki!!!!! Trzymajcie mnie!!!!
Hahaha ja bym nawet kajzerka swiezutka nie pogardzila
Ja dzis na sniadanko mam ochote na jajecznice, ale jeszcze z pol godzinki 
Ja tez nie moge doczekac sie efektu Twojej pracy
Julka od 4 do 6 kopala mnie na wysokosci zeber. Od wczoraj tak wysoko daje czadu. Mam wrazenie, ze zbombardowala mi zoladek bo az niedobrze mi bylo, a teraz mala cwaniara chyba poszla spac bo od 20 minut cisza