X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa, Żabka Wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, samych radości,
    uśmiechu na co dzień i szczęśliwego bezbolesnego rozwiązania !

małaMyszka, zabka11, niecierpliwa lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Witam sie z Wami dzis urodzinowo :) Slonko pieknie swieci i humor od razu lepszy ;) Spelnilo sie moje wieloletnie marzenie, co rok w urodziny plakalam a dzis od rana Julka kopie, pewnie skladajac mi w ten sposob zyczenia, dala w nocy mi pospac, bo na siusiu wstawac nie musialam ;)

Zabka Ty dzis swietujesz razem ze mna, zycze Ci tego czego sobie czyli przede wszystkim szczesliwego rozwiazania i pociechy z Julki, aby za kazdym razem stawala na podium a Tobie serce pekalo z dumy ;)

Maz rano skladajac mi zyczenia i dajac dziubka rzucil mi komplementem "wygladasz jak dracula po kolacji" - krwawiace dziasla :D

Niecierpliwa, Żabko samych wspaniałości dla Was! upragnionego porodu, radości z pociech i ogromnego wsparcia od mężów :) Sto lat dla WAs :)

bzkxskf.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczynki :)
    Niecierpliwa i Zabka z okazji Waszych urodzinek zycze Wam wszystkiego co najlepsze,spelnienia marzen,duzo zdrowka,pieknych i grzecznych dzieciatek oraz szybciutkich porodow <3 100 lat kochane <3 :)

Milego dnia sierpnioweczki :D

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psioszka11 wrote:
    Dzień Dobry Siostry!
    Niecierpliwa, Żabka- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Szczególnie zdrowia i spokojnego oczekiwania finału!:)
    Ja już dawno nie śpię, ale mam stresa! Na 9:30 prenatalne! To zawsze jest nerwówka.Brzuch mnie boli, ale myślę,że to właśnie dlatego. Trzymajcie kciuki!
    Kciuki zaciśnięte :) ja mam na 12 :)

psioszka11, Laura, małaMyszka, Paula_071, Y, niecierpliwa lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa, Żabka Wszystkiego Najwspanialszego!!!!

20tm0jr.jpg

Psioszka, mamasia i inne dziewczyny 3 mam kciuki za wizyty!

w koncu słońce świeci i człowiek w innym nastroju wstaje!! też słyszałam, że w przyszłym tygodniu będzie 30 stopni, to z kolei będę marudzić, że za gorąco :P ale przynajmniej wypróbuje moja letnią sukienkę :D

niecierpliwa odpuść sobie lumpa dzisiaj, lump nie ucieknie odpoczywaj, bo skurcze wrócą i znowu plackiem będziesz musiała leżeć :)

specjalnie wczoraj siedziałam dłużej bo do 23:30, żeby nie budzić się tak wcześnie, ale nic to nie dało. Nie dość że chyba z 5 razy do kibla wstawałam, to dzisiaj 7:00 i oczy jak 5 zł ( chociaż i tak jest postęp, bo ostatnio to 5:00-6:00 się budziłam)

miłego dnia kochane!!!

psioszka11, małaMyszka, Neyla, zabka11, niecierpliwa, Weridiana lubią tę wiadomość

v40cu9h.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcebycmama wrote:
    Witajcie!

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantek! :-)

Zdrówka
    szczęścia
    pomyślności! :-*

Dziewczyny są fajne promocje w 5.10.15 w sklepie internetowym. :-)
    Ja kupiłam kilka spodni dresowych dla Franka. :-)

Myślę, że bodziak z długim rękawem i takie spodenki to najwygodniejszy strój domowy dla malucha. :-)

Ja sie też wybiorę do sklepu stacjonarnego dziś:)

małaMyszka lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnośnie pościeli to my mamy 100x135, ale głównie dlatego, że nam się spodobał wzór, a nie było dla mniejszego rozmiaru (a i tak mały na początku będzie noclegował w koszu mojżesza, więc dopiero za jakiś czas pójdzie w ruch)i tak zrobiliśmy super deala, bo to była ostatnia promocyjna pościel i tylko ta, która była posłana. Zastanawialiśmy się z mężem czy brać czy nie, ale stwierdziliśmy, że i tak będzie prana i tak :) i tak się z Panią zagadaliśmy, że nam zapakowała razem z wypełnieniami, a może tak miało być w gratisie, że pościel z 'wystawki' :) nie wiem, ale odkryłam to dopiero w domu i już nie będę się wracać tego wyprostowywać, bo do sklepu mamy kawałek :) A niech też mam jakiś zysk, O!

małaMyszka, Paula_071, zabka11, Y, niecierpliwa, Aga89 lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa i zabka! Sto lat,sto lat! :) zdrowych,pieknych dzidziusiow,leciutkich porodow i spelnienia wszustkich marzen:)

Powodzenia na wizytach kobietki:)

Ale ladna pogoda :)
    Ide pozniej z mama polazic na miasto i wybrac farbe dla Poli :)

psioszka11, małaMyszka, zabka11, niecierpliwa lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój małż dziś wziął wolne (za nadgodziny, bo ostatnio trochę ich musiał wyrobić)i pojechał z teściem robić podstawkę do kosza dla małego - ceny samej podstawki kosmiczne, a zresztą teść chciał mieć jakiś swój udział dla wnuka to niech ma :) mam nadzieję, że ładnie im to wyjdzie :)

bzkxskf.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi napisali,że mają 20min opóźnienia, więc jeszcze 30min posiedzę w domu. Ehhh już toaletę okupuję enty raz:)

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda ostatni pisałaś, że pierzesz ciuszki w Perluxe. JA teraz dostałam te perełki perluxa do testowania ( bo jestem ambasadorką streetcom) przy okazji polecam tą strone.I tak się zastanawiam czy nie wyprać ciuszków dla małej w tych perełkach?? Napisane jest jak byk, że są hipoalergiczne, widziałam że dziewczyny się wypowiadały, że piorą swoim dzieciom w nich. Bo generalnie w proszkach dla dzieci chyba chodzi o to, żeby nie podrażniały i uczulały, nie??

v40cu9h.png
  • maaadzik1207 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa i żabka spełnienia marzeń!

Trzymam kciuki za wizytujące dzis:) czekamy na relacje.

No i właśnie mąż dzwonil ze na dlugi weekend jedziemy nad morze! Mamy tak blisko a tak rzadko jestesmy...

psioszka11, małaMyszka, zabka11, Y, niecierpliwa lubią tę wiadomość

Rośnij kinderku ❤❤❤
    16udgywlq3r6pkjj.png
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które będziecie używały kosze Mojżesza/kołyski jaką macie pościel do nich? Bo się zastanawiam nad kupnem tej mniejszej wózkowej(tą większa mam po Blance)

v40cu9h.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Ja w drodze do zusu.dodzwonilam sie wczoraj do nich i juz dostali druk z3 od pracodawcy a wypłata jest przewidziana do konca przyszlego tyg. :-) Niestety musiałam auto do mechanika odstawić i czekam na mpk. Ale przynajmiej jest ladnie i cieplo.
    Wczoraj zaczęłam przeszywac ubranka ale tak mnie glowa bolala ze o 20 poszłam spac.

Dzis bede piekla ciastko z przepisu Karolinki, tylko z jablkami. Mam nadzieje ze nie wyjdzie zakalec.;-)

Jak zalatwie zus lece po farbe do rossmana i umowie sie do fryzjera na sciecie włosów, bo musze sobie nastrój poprawic na nadchodzacy dlugi weekend:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 09:16

małaMyszka, Paula_071, Y, niecierpliwa lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry brzuchatki :)

Dla solenizantek pogody ducha , i samych wspanialosci !
    Widze ze troche was dzis wizytuje wiec trzymam zacisniete kciuki .
    Kusi mnie to ciasto Karoliny i chyba zrobie jak dorwe tu u siebie truskawki .

milego dnia , u mnie wreszcie slonce za oknem !

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Witamy się w III trymaestrze jupiiiiii :)

Jutro glukoza a we wtorek wizyta z 3D :)

Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj!

Niecerpliwa jeszcze raz WSZYSTKIGO NAJLEPSZEGO! 665946qo1lkpzy89.gif
    Dzisiaj piatek to chyba się nie pomyliłam hehehe

małaMyszka, ainer85, Cassie, gianna88, niecierpliwa, witaminkab, lys, Martucha86, Maniuś lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale żem was zainspirowała tym ciachem :D

Naprawde jest pyszne, teraz zawsze bede robic z tego przepisu :)
    I fajnie ze na małą blache, bo zawsze jak zrobie duza to zawsze część się marnuje..
    A tak to wczoraj po kawałku, dzisiaj mąż spory kawał do pracy wziął, jak bede jechała do mamy to wezme do kawki sobie zjemy i jeszcze zostanie na jutro po kawałku :)

małaMyszka, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero teraz doczytałam że Żabka też ma Urodzinki!

Żabko Wszystkiego Najlepszego!!! 1193431zfgs2qd5m9.gif

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Ewa123 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina zawsze można zamrozić, u mnie zazwyczaj czesc ciasta w zamrażarce kończy :) A potem na chwile słabości jak złoto!

małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość

Ewa123
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabko, Niecierpliwa - sto lat :D

Dziewczyny, zapomniałam wam napisać, że na ostatniej wizycie, a właściwie po, bo idąc do mamy natknęłam się na swojego lekarza prowadzącego, dowiedziałam się, że nie powinno się jeść w ciąży lodów.. Szybko się dowiedziałam, jak już zjadłam ich tonę! No i właśnie jak szłam do mamy to lekarz wychodził z ośrodka i zobaczył, że jem loda na patyku. Powiedział, że to bardzo ryzykowne postępowanie, że w ciąży nie powinno się ich jeść, bo nikt mi nie daje gwarancji, że w tym lodzie nie ma salmonelli. Co o tym myślicie? Ja już ich trochę zjadłam..

małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

lb17w98.png
‹‹ 1135 1136 1137 1138 1139 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ