SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:Witam sie z Wami dzis urodzinowo
Slonko pieknie swieci i humor od razu lepszy
Spelnilo sie moje wieloletnie marzenie, co rok w urodziny plakalam a dzis od rana Julka kopie, pewnie skladajac mi w ten sposob zyczenia, dala w nocy mi pospac, bo na siusiu wstawac nie musialam 
Zabka Ty dzis swietujesz razem ze mna, zycze Ci tego czego sobie czyli przede wszystkim szczesliwego rozwiazania i pociechy z Julki, aby za kazdym razem stawala na podium a Tobie serce pekalo z dumy
Maz rano skladajac mi zyczenia i dajac dziubka rzucil mi komplementem "wygladasz jak dracula po kolacji" - krwawiace dziasla
Niecierpliwa, Żabko samych wspaniałości dla Was! upragnionego porodu, radości z pociech i ogromnego wsparcia od mężów
Sto lat dla WAs
małaMyszka, zabka11, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczynki

Niecierpliwa i Zabka z okazji Waszych urodzinek zycze Wam wszystkiego co najlepsze,spelnienia marzen,duzo zdrowka,pieknych i grzecznych dzieciatek oraz szybciutkich porodow
100 lat kochane

Milego dnia sierpnioweczki
-
Kciuki zaciśniętepsioszka11 wrote:Dzień Dobry Siostry!
Niecierpliwa, Żabka- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Szczególnie zdrowia i spokojnego oczekiwania finału!
Ja już dawno nie śpię, ale mam stresa! Na 9:30 prenatalne! To zawsze jest nerwówka.Brzuch mnie boli, ale myślę,że to właśnie dlatego. Trzymajcie kciuki!
ja mam na 12
psioszka11, Laura, małaMyszka, Paula_071, nick nieaktualny, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa, Żabka Wszystkiego Najwspanialszego!!!!

Psioszka, mamasia i inne dziewczyny 3 mam kciuki za wizyty!
w koncu słońce świeci i człowiek w innym nastroju wstaje!! też słyszałam, że w przyszłym tygodniu będzie 30 stopni, to z kolei będę marudzić, że za gorąco
ale przynajmniej wypróbuje moja letnią sukienkę 
niecierpliwa odpuść sobie lumpa dzisiaj, lump nie ucieknie odpoczywaj, bo skurcze wrócą i znowu plackiem będziesz musiała leżeć
specjalnie wczoraj siedziałam dłużej bo do 23:30, żeby nie budzić się tak wcześnie, ale nic to nie dało. Nie dość że chyba z 5 razy do kibla wstawałam, to dzisiaj 7:00 i oczy jak 5 zł ( chociaż i tak jest postęp, bo ostatnio to 5:00-6:00 się budziłam)
miłego dnia kochane!!!
psioszka11, małaMyszka, Neyla, zabka11, niecierpliwa, Weridiana lubią tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:Witajcie!
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantek!
Zdrówka
szczęścia
pomyślności! :-*
Dziewczyny są fajne promocje w 5.10.15 w sklepie internetowym.
Ja kupiłam kilka spodni dresowych dla Franka.
Myślę, że bodziak z długim rękawem i takie spodenki to najwygodniejszy strój domowy dla malucha.
Ja sie też wybiorę do sklepu stacjonarnego dziś
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Odnośnie pościeli to my mamy 100x135, ale głównie dlatego, że nam się spodobał wzór, a nie było dla mniejszego rozmiaru (a i tak mały na początku będzie noclegował w koszu mojżesza, więc dopiero za jakiś czas pójdzie w ruch)i tak zrobiliśmy super deala, bo to była ostatnia promocyjna pościel i tylko ta, która była posłana. Zastanawialiśmy się z mężem czy brać czy nie, ale stwierdziliśmy, że i tak będzie prana i tak
i tak się z Panią zagadaliśmy, że nam zapakowała razem z wypełnieniami, a może tak miało być w gratisie, że pościel z 'wystawki'
nie wiem, ale odkryłam to dopiero w domu i już nie będę się wracać tego wyprostowywać, bo do sklepu mamy kawałek
A niech też mam jakiś zysk, O!
małaMyszka, Paula_071, zabka11, nick nieaktualny, niecierpliwa, Aga89 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa i zabka! Sto lat,sto lat!
zdrowych,pieknych dzidziusiow,leciutkich porodow i spelnienia wszustkich marzen:)
Powodzenia na wizytach kobietki:)
Ale ladna pogoda
Ide pozniej z mama polazic na miasto i wybrac farbe dla Poli
psioszka11, małaMyszka, zabka11, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
A mój małż dziś wziął wolne (za nadgodziny, bo ostatnio trochę ich musiał wyrobić)i pojechał z teściem robić podstawkę do kosza dla małego - ceny samej podstawki kosmiczne, a zresztą teść chciał mieć jakiś swój udział dla wnuka to niech ma
mam nadzieję, że ładnie im to wyjdzie
-
Magda ostatni pisałaś, że pierzesz ciuszki w Perluxe. JA teraz dostałam te perełki perluxa do testowania ( bo jestem ambasadorką streetcom) przy okazji polecam tą strone.I tak się zastanawiam czy nie wyprać ciuszków dla małej w tych perełkach?? Napisane jest jak byk, że są hipoalergiczne, widziałam że dziewczyny się wypowiadały, że piorą swoim dzieciom w nich. Bo generalnie w proszkach dla dzieci chyba chodzi o to, żeby nie podrażniały i uczulały, nie??
-
Niecierpliwa i żabka spełnienia marzeń!
Trzymam kciuki za wizytujące dzis:) czekamy na relacje.
No i właśnie mąż dzwonil ze na dlugi weekend jedziemy nad morze! Mamy tak blisko a tak rzadko jestesmy...
psioszka11, małaMyszka, zabka11, nick nieaktualny, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Ja w drodze do zusu.dodzwonilam sie wczoraj do nich i juz dostali druk z3 od pracodawcy a wypłata jest przewidziana do konca przyszlego tyg.
Niestety musiałam auto do mechanika odstawić i czekam na mpk. Ale przynajmiej jest ladnie i cieplo.
Wczoraj zaczęłam przeszywac ubranka ale tak mnie glowa bolala ze o 20 poszłam spac.
Dzis bede piekla ciastko z przepisu Karolinki, tylko z jablkami. Mam nadzieje ze nie wyjdzie zakalec.
Jak zalatwie zus lece po farbe do rossmana i umowie sie do fryzjera na sciecie włosów, bo musze sobie nastrój poprawic na nadchodzacy dlugi weekend:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 09:16
małaMyszka, Paula_071, nick nieaktualny, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
dzien dobry brzuchatki

Dla solenizantek pogody ducha , i samych wspanialosci !
Widze ze troche was dzis wizytuje wiec trzymam zacisniete kciuki .
Kusi mnie to ciasto Karoliny i chyba zrobie jak dorwe tu u siebie truskawki .
milego dnia , u mnie wreszcie slonce za oknem !

-
Dzień dobry!
Witamy się w III trymaestrze jupiiiiii
Jutro glukoza a we wtorek wizyta z 3D
Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj!
Niecerpliwa jeszcze raz WSZYSTKIGO NAJLEPSZEGO!
Dzisiaj piatek to chyba się nie pomyliłam hehehe
małaMyszka, ainer85, nick nieaktualny, gianna88, niecierpliwa, witaminkab, lys, Martucha86, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ale żem was zainspirowała tym ciachem

Naprawde jest pyszne, teraz zawsze bede robic z tego przepisu
I fajnie ze na małą blache, bo zawsze jak zrobie duza to zawsze część się marnuje..
A tak to wczoraj po kawałku, dzisiaj mąż spory kawał do pracy wziął, jak bede jechała do mamy to wezme do kawki sobie zjemy i jeszcze zostanie na jutro po kawałku
małaMyszka, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Zabko, Niecierpliwa - sto lat

Dziewczyny, zapomniałam wam napisać, że na ostatniej wizycie, a właściwie po, bo idąc do mamy natknęłam się na swojego lekarza prowadzącego, dowiedziałam się, że nie powinno się jeść w ciąży lodów.. Szybko się dowiedziałam, jak już zjadłam ich tonę! No i właśnie jak szłam do mamy to lekarz wychodził z ośrodka i zobaczył, że jem loda na patyku. Powiedział, że to bardzo ryzykowne postępowanie, że w ciąży nie powinno się ich jeść, bo nikt mi nie daje gwarancji, że w tym lodzie nie ma salmonelli. Co o tym myślicie? Ja już ich trochę zjadłam..
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość