SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:Witam sie z Wami dzis urodzinowo
Slonko pieknie swieci i humor od razu lepszy
Spelnilo sie moje wieloletnie marzenie, co rok w urodziny plakalam a dzis od rana Julka kopie, pewnie skladajac mi w ten sposob zyczenia, dala w nocy mi pospac, bo na siusiu wstawac nie musialam 
Zabka Ty dzis swietujesz razem ze mna, zycze Ci tego czego sobie czyli przede wszystkim szczesliwego rozwiazania i pociechy z Julki, aby za kazdym razem stawala na podium a Tobie serce pekalo z dumy
Maz rano skladajac mi zyczenia i dajac dziubka rzucil mi komplementem "wygladasz jak dracula po kolacji" - krwawiace dziasla
Niecierpliwa, Żabko samych wspaniałości dla Was! upragnionego porodu, radości z pociech i ogromnego wsparcia od mężów
Sto lat dla WAs
małaMyszka, zabka11, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczynki

Niecierpliwa i Zabka z okazji Waszych urodzinek zycze Wam wszystkiego co najlepsze,spelnienia marzen,duzo zdrowka,pieknych i grzecznych dzieciatek oraz szybciutkich porodow
100 lat kochane

Milego dnia sierpnioweczki
-
Kciuki zaciśniętepsioszka11 wrote:Dzień Dobry Siostry!
Niecierpliwa, Żabka- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Szczególnie zdrowia i spokojnego oczekiwania finału!
Ja już dawno nie śpię, ale mam stresa! Na 9:30 prenatalne! To zawsze jest nerwówka.Brzuch mnie boli, ale myślę,że to właśnie dlatego. Trzymajcie kciuki!
ja mam na 12
psioszka11, Laura, małaMyszka, Paula_071, Y, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa, Żabka Wszystkiego Najwspanialszego!!!!

Psioszka, mamasia i inne dziewczyny 3 mam kciuki za wizyty!
w koncu słońce świeci i człowiek w innym nastroju wstaje!! też słyszałam, że w przyszłym tygodniu będzie 30 stopni, to z kolei będę marudzić, że za gorąco
ale przynajmniej wypróbuje moja letnią sukienkę 
niecierpliwa odpuść sobie lumpa dzisiaj, lump nie ucieknie odpoczywaj, bo skurcze wrócą i znowu plackiem będziesz musiała leżeć
specjalnie wczoraj siedziałam dłużej bo do 23:30, żeby nie budzić się tak wcześnie, ale nic to nie dało. Nie dość że chyba z 5 razy do kibla wstawałam, to dzisiaj 7:00 i oczy jak 5 zł ( chociaż i tak jest postęp, bo ostatnio to 5:00-6:00 się budziłam)
miłego dnia kochane!!!
psioszka11, małaMyszka, Neyla, zabka11, niecierpliwa, Weridiana lubią tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:Witajcie!
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantek!
Zdrówka
szczęścia
pomyślności! :-*
Dziewczyny są fajne promocje w 5.10.15 w sklepie internetowym.
Ja kupiłam kilka spodni dresowych dla Franka.
Myślę, że bodziak z długim rękawem i takie spodenki to najwygodniejszy strój domowy dla malucha.
Ja sie też wybiorę do sklepu stacjonarnego dziś
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Odnośnie pościeli to my mamy 100x135, ale głównie dlatego, że nam się spodobał wzór, a nie było dla mniejszego rozmiaru (a i tak mały na początku będzie noclegował w koszu mojżesza, więc dopiero za jakiś czas pójdzie w ruch)i tak zrobiliśmy super deala, bo to była ostatnia promocyjna pościel i tylko ta, która była posłana. Zastanawialiśmy się z mężem czy brać czy nie, ale stwierdziliśmy, że i tak będzie prana i tak
i tak się z Panią zagadaliśmy, że nam zapakowała razem z wypełnieniami, a może tak miało być w gratisie, że pościel z 'wystawki'
nie wiem, ale odkryłam to dopiero w domu i już nie będę się wracać tego wyprostowywać, bo do sklepu mamy kawałek
A niech też mam jakiś zysk, O!
małaMyszka, Paula_071, zabka11, Y, niecierpliwa, Aga89 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa i zabka! Sto lat,sto lat!
zdrowych,pieknych dzidziusiow,leciutkich porodow i spelnienia wszustkich marzen:)
Powodzenia na wizytach kobietki:)
Ale ladna pogoda
Ide pozniej z mama polazic na miasto i wybrac farbe dla Poli
psioszka11, małaMyszka, zabka11, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
A mój małż dziś wziął wolne (za nadgodziny, bo ostatnio trochę ich musiał wyrobić)i pojechał z teściem robić podstawkę do kosza dla małego - ceny samej podstawki kosmiczne, a zresztą teść chciał mieć jakiś swój udział dla wnuka to niech ma
mam nadzieję, że ładnie im to wyjdzie
-
Magda ostatni pisałaś, że pierzesz ciuszki w Perluxe. JA teraz dostałam te perełki perluxa do testowania ( bo jestem ambasadorką streetcom) przy okazji polecam tą strone.I tak się zastanawiam czy nie wyprać ciuszków dla małej w tych perełkach?? Napisane jest jak byk, że są hipoalergiczne, widziałam że dziewczyny się wypowiadały, że piorą swoim dzieciom w nich. Bo generalnie w proszkach dla dzieci chyba chodzi o to, żeby nie podrażniały i uczulały, nie??
-
Niecierpliwa i żabka spełnienia marzeń!
Trzymam kciuki za wizytujące dzis:) czekamy na relacje.
No i właśnie mąż dzwonil ze na dlugi weekend jedziemy nad morze! Mamy tak blisko a tak rzadko jestesmy...
psioszka11, małaMyszka, zabka11, Y, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Ja w drodze do zusu.dodzwonilam sie wczoraj do nich i juz dostali druk z3 od pracodawcy a wypłata jest przewidziana do konca przyszlego tyg.
Niestety musiałam auto do mechanika odstawić i czekam na mpk. Ale przynajmiej jest ladnie i cieplo.
Wczoraj zaczęłam przeszywac ubranka ale tak mnie glowa bolala ze o 20 poszłam spac.
Dzis bede piekla ciastko z przepisu Karolinki, tylko z jablkami. Mam nadzieje ze nie wyjdzie zakalec.
Jak zalatwie zus lece po farbe do rossmana i umowie sie do fryzjera na sciecie włosów, bo musze sobie nastrój poprawic na nadchodzacy dlugi weekend:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 09:16
małaMyszka, Paula_071, Y, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
dzien dobry brzuchatki

Dla solenizantek pogody ducha , i samych wspanialosci !
Widze ze troche was dzis wizytuje wiec trzymam zacisniete kciuki .
Kusi mnie to ciasto Karoliny i chyba zrobie jak dorwe tu u siebie truskawki .
milego dnia , u mnie wreszcie slonce za oknem !

-
Dzień dobry!
Witamy się w III trymaestrze jupiiiiii
Jutro glukoza a we wtorek wizyta z 3D
Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj!
Niecerpliwa jeszcze raz WSZYSTKIGO NAJLEPSZEGO!
Dzisiaj piatek to chyba się nie pomyliłam hehehe
małaMyszka, ainer85, Cassie, gianna88, niecierpliwa, witaminkab, lys, Martucha86, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ale żem was zainspirowała tym ciachem

Naprawde jest pyszne, teraz zawsze bede robic z tego przepisu
I fajnie ze na małą blache, bo zawsze jak zrobie duza to zawsze część się marnuje..
A tak to wczoraj po kawałku, dzisiaj mąż spory kawał do pracy wziął, jak bede jechała do mamy to wezme do kawki sobie zjemy i jeszcze zostanie na jutro po kawałku
małaMyszka, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Zabko, Niecierpliwa - sto lat

Dziewczyny, zapomniałam wam napisać, że na ostatniej wizycie, a właściwie po, bo idąc do mamy natknęłam się na swojego lekarza prowadzącego, dowiedziałam się, że nie powinno się jeść w ciąży lodów.. Szybko się dowiedziałam, jak już zjadłam ich tonę! No i właśnie jak szłam do mamy to lekarz wychodził z ośrodka i zobaczył, że jem loda na patyku. Powiedział, że to bardzo ryzykowne postępowanie, że w ciąży nie powinno się ich jeść, bo nikt mi nie daje gwarancji, że w tym lodzie nie ma salmonelli. Co o tym myślicie? Ja już ich trochę zjadłam..
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość