SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Od godz. 18 jestem na diecie słodkich mam...
Wybrałam przykładowe menu dla mam rannych ptaszków, czyli to z 8 posiłkami. Wdrażam w życie...
No i byliśmy nad morzem... M. się ogarnął i nie proponował myjni jako atrakcji...
mamasia, magda sz, lys, Maniuś, Laura, Paula_071, Y lubią tę wiadomość
-
Luty !? :o O Boze

Wiecie co! W 2016r ma wypłynąć w pierwszy rejs replika titanica, trasa ta sama którą miał pokonac titanic,wyglad w środku i na zewnatrz taki sam, nawet ludzie beda mieli obowiazek strojów jakie obowiązywały w tamtych czasach :o
małaMyszka, Y, Weridiana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula, mój mąż się naklną jak szewc jak je składał
pytałam 10 razy pomóc Ci?- NIE! ja sam!, no i się męczył
a na koniec mówie do niego -Ty tatusiu chyba front przykręciłeś na odwrót, no i musiał jeszcze raz je rozkręcać hehe.
Ale teraz jak stoi to pięknie wygląda
Pościel zamawiam 90x120
Wiecie o czym jeszcze zapomniałam.. nie wiem jak Wy ale ja po domu latam boso albo w takich miękkich ciapuszkach w tym stylu http://skrytkatajemnic.blox.pl/resource/ciapki.jpg , do szpitala trzeba klapki i ciapy. Klapki to mam japonki ale ciapy trzeba kupić bo w takich miękkich bez podeszwy w szpitalu to nie bardzo chyba.
niecierpliwa, małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Witam sie z Wami dzis urodzinowo
Slonko pieknie swieci i humor od razu lepszy
Spelnilo sie moje wieloletnie marzenie, co rok w urodziny plakalam a dzis od rana Julka kopie, pewnie skladajac mi w ten sposob zyczenia, dala w nocy mi pospac, bo na siusiu wstawac nie musialam 
Zabka Ty dzis swietujesz razem ze mna, zycze Ci tego czego sobie czyli przede wszystkim szczesliwego rozwiazania i pociechy z Julki, aby za kazdym razem stawala na podium a Tobie serce pekalo z dumy
Maz rano skladajac mi zyczenia i dajac dziubka rzucil mi komplementem "wygladasz jak dracula po kolacji" - krwawiace dziasla
Neyla, małaMyszka, Maniuś, mamasia, 0na88, Laura, Paula_071, Y, zabka11, lys, Martucha86, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry Siostry!
Niecierpliwa, Żabka- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Szczególnie zdrowia i spokojnego oczekiwania finału!
Ja już dawno nie śpię, ale mam stresa! Na 9:30 prenatalne! To zawsze jest nerwówka.Brzuch mnie boli, ale myślę,że to właśnie dlatego. Trzymajcie kciuki!
niecierpliwa, małaMyszka, mamasia, Laura, Paula_071, Y, zabka11, lys, Weridiana lubią tę wiadomość

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
psioszka11 wrote:Dzień Dobry Siostry!
Niecierpliwa, Żabka- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Szczególnie zdrowia i spokojnego oczekiwania finału!
Ja już dawno nie śpię, ale mam stresa! Na 9:30 prenatalne! To zawsze jest nerwówka.Brzuch mnie boli, ale myślę,że to właśnie dlatego. Trzymajcie kciuki!
Psioszka kciuki zacisniete!
psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hejka! Nie mogę spać od 4:30 (siku) około 5 stwierdziłam, ze i tak już nie zasnę. Wysprzątałam kuchnię i zrobiłam sobie galaretki.
Niecierpliwa, Żabka- sto lat, zdrowia, szczęścia, miłości, kasy. A w sierpniu pociechy z dzieciątek!
psioszka11, niecierpliwa, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Sto lat dla solenizantek! Szczesliwego rozwiazania
Nocka zarwana totalnie. Maly szalal od 3 i szaleje nadal. Ja juz nie wiem gdzie on ma nogi a gdzie glowe. Jesli tak inesywne ruchy to zmiana pozycji to niech on siedzi sobie na tej dupce do konca.
Powodzenia na wizytach!
Milego dnia
niecierpliwa, maaadzik1207, małaMyszka, zabka11, Y, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa, Żabka wszystkiego najlepszego! samych pomyślności, zdrówka, uśmiechu każdego dnia i szczęśliwego rozwiązania w sierpniu

Psioszka trzymam kciuki
Ja już spac od godziny nie mogę, ale jakoś ruszyc się z łóżka też mi się nie chce
Miłego dnia dziewczyny
psioszka11, niecierpliwa, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ja dzis walcze z pokusa ruszenia na moj ulubiony lumpek, tylko ze jest on dosc daleko i tak 30 minut spacerkiem bym musiala dreptac. Od 2 dni juz brzuch nie boli, skurcze ustaly, nie wiem tylko czy to zasluga nospy czy po prostu przeszlo, dlatego dzis postanowilam nie brac nospy i zobacze co bedzie sie dziac.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witajcie!
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantek!
Zdrówka
szczęścia
pomyślności! :-*
Dziewczyny są fajne promocje w 5.10.15 w sklepie internetowym.
Ja kupiłam kilka spodni dresowych dla Franka.
Myślę, że bodziak z długim rękawem i takie spodenki to najwygodniejszy strój domowy dla malucha.
niecierpliwa, psioszka11, małaMyszka, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku.